hoşgeldin canım... zamanla alışırsın kim nerde nedir ne iş yaparkızlar başımı dönderdiniz..maşallahınız var..kim nedir ne yapıyor aklım karıştı
Denedim daha once cizdim de o dedigini biraz durdurup atiyolar. Bugun yeniden deneyeyim
günaydın canım.. büyükşehir sevmeme sebeplerim işte benim.. geçmiş olsun diyeyim artık..Kızlar Günaydınnn
Yeşilçayımla herkese sevgiler.
Dün akşam yaşadıklarım kabus gibiydi.
Derbinin zararını iş çıkışında bizler yasadık.
Evim ve iş yerim normalde 25 dk metro otobüs gidiyorum. Ancak stada yakın oturdugumdan o yolu kullanamadım 4 vesait evime geldim ve geldiğimde 8bucuktu. Kahretsin otobüs yarıyolda bıraktı yürümek zorunda kaldım trafikten gidemedim yasadığım seyi anlatamıyorum kahretsin yaa ayaklarım balon gibi şişti nasır gibi şişlikler oldu klasik ayakkabı vardı mahvoldummm
Dünkü menümü paylaşıp kaçıcam kızlar geçmişe gün içinde uygun bir zamanda bakıcam
Sabah
Tek şekerli kahve+kek
Ara
Türk kahvesi
Öğlen
Kepek ekmeğine tavuklu sandviç
Ara
Yeşilçay
Akşam
1 kabak haşlaması +2 dilim tbe
Su : 1.5 lt
Spor : Ay siz düşünün yürüdüğüm yoluu
geçmiş olsun deryacım kuzulara.. bu ara çocuklar hep hasta, işyerinden 2 arkadaş aynı anda izin aldı çocukların hastalığından.. inşallah atlatırlar biran önce..Yavrular hasta canim. Kiz grip oglan oksuruyor ama dqha iyi gibi. Oglana grip gecer yakin da kardesinden o hasta olunca daha agir geciriyor.saol sordugun icin
canım ben toptan yapayım bari.. dün 100 jj yaptım düşeyim mi cezalardan sayılır mı]TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar- oduller, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami ise, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi.
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
DIPNOT: Haftalik egzersizlerimiz 19160. sayfadadir.
CARSAMBA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
bu iconu goren herkes ya 50 ip atlama, ya 50 jumping jack hareketi, ya 50 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 5dk dans edecekler.
bu iconu goren herkeste ya 100 ip atlama, ya 100 jumping jack hareketi, ya 100 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 10dk dans edecekler.
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Harpy ODUL - - CheGuevera ODUL 50JJ - melinda23 ODUL 100JJ 50M 100IA 10DK Y 50JJ MUAF - - abesle_istigal ODUL DINLENME - sevimlicadi0 100IA 50IA - LunaDaisies - - - - 100IA 50JJ - mart09 - - - - - - keping - - - - - - edsofi ODUL 100JJ - ddanes 50M 100JJ 5DK Y 50IA 50M 50JJ 100IA - - AKovser 100IA MUAF 50JJ - zey zey 50JJ - - mugehatun 75JJ 100IA 50M 100JJ 50DK 50IA 50M - kitabi 50M 50IA - - - Asyaca ODUL - tiffany20 ODUL - Ollalla ODUL 100IA - gogo2405 50M 75IA 150 DK 50M - bnnu DINLENME 100IA - Mavibocuk - haeshin ODUL 10DK Y 150DK - -
TR][/TR]
[/td][/td][/td][/td]
Sekerim biz sanki bayiliom yesilcaya burnumu tikarak iciyorum :) mecbuuurrr naapaaaacaaaannn :)Günaydınn
erken sevinç yaşadım ve yine hüsran bu hafta belki 66yı görürüm diyordum sabah yine 68.2 çıktım
Ama refik bir hafta geçikti onun ayrı bir şişkinliği var ne yapsam bilemedim bugün yine sevmesemde yeşilçaya yüklencem birde tatlı krizleri tutuyor sabah dayanamayıp bir küçük parça tahinli helvada yedim.
Zaten buara hiç bir egsersize katılamadım. Daha gecen haftaki cezalarım duruyor. Ahh şu okul bitirdi beni ya.
gece gece rüyanda mı gördün kız tavuğuKimseciklerde kalmamis herkes tavuk gibi erkenden yatmis :) ayyy tavuk dedimde canim cektişöle kizarmis olaydi bitane
öğlen yemeğine bayıldımMenümü yazayım
Sabah az peynir 1 dilim esmer ekmek zeytin baharat çayı
Ara sade kahve çeyrek elma
Öğlen yoğurtlu kuru biber kavurması yarım dilim köy ekmeği
Ara sade kahve yarım dilim kek
Akşam 1 lahmacun bol salata
Su 2.5 lt yeşil çay 2 kupa
Spor 900 günlük hareket form çay
Ayyyy sanki millet 45 kg da doum yapio ayyyy bos konusan insanlari katlanamiomm . zaten bole bisiyi dogurmayan soler . sacmalik tabi duba gibi olucaz hamileligin tadi ocanım ya ilk gebeliğimde 98 ile doğuma gittim..çevremdeki herkes dalga geçiyordu..yok fıçı gibisin yok yarım dünya olmuşsun..çok zor günlerdi..
insanlar çok anlayışsız acımasız..Allahın sopası yok ama bana bunu diyenler tam dünya olmuştu gebeliklerinde
Ayyy dimi kuru biner kavurmasi bayiliriimmmmm ahhhhh :) yazin bol bol kuruturuz bizdee ayyyyöğlen yemeğine bayıldımay yarın bende yapayım hemen
Canim super bi mevsim gecis alerjik grip geciriosun gozun akar burnun su gibi akarselam gunaydnlarrr naslsnz kızlar
valla bnmki alerjk bsy mı bılemedm grıpmıyım neım anlamıorm gozum ve burnumfoş foş akıo asabım bozulamaya basladı sag gozum ıptl hepsulu goremıom ıs yapmamı engellıo oaket paket selpak bıtrdım agzm burnum yara oldu cokta yazısmamssnz ama okuamıcam mazur gorun yada fırsat buldkca bakıcam offff yaaa tipim mafolms vazıyette
nese dunki menüm
sabah
domates
peynr
zeytn
salatalk
cay
1 dılım ekmek
cevız ve badem
öglen
tavuk
2 catal patates
salata a
ayran
aksam
3 kofte
2 catal domates
su 2.5 lt cıvarı
spor yatma :) hasta olunca yatıom sureklı
sabahlar ya çeyrek ekmek tost yada simit yiyebiliyorum süt peynir yumurta falan ağzıma koyamıyorum
Kızlar Günaydınnn
Yeşilçayımla herkese sevgiler.
Dün akşam yaşadıklarım kabus gibiydi.
Derbinin zararını iş çıkışında bizler yasadık.
Evim ve iş yerim normalde 25 dk metro otobüs gidiyorum. Ancak stada yakın oturdugumdan o yolu kullanamadım 4 vesait evime geldim ve geldiğimde 8bucuktu. Kahretsin otobüs yarıyolda bıraktı yürümek zorunda kaldım trafikten gidemedim yasadığım seyi anlatamıyorum kahretsin yaa ayaklarım balon gibi şişti nasır gibi şişlikler oldu klasik ayakkabı vardı mahvoldummm
Dünkü menümü paylaşıp kaçıcam kızlar geçmişe gün içinde uygun bir zamanda bakıcam
Sabah
Tek şekerli kahve+kek
Ara
Türk kahvesi
Öğlen
Kepek ekmeğine tavuklu sandviç
Ara
Yeşilçay
Akşam
1 kabak haşlaması +2 dilim tbe
Su : 1.5 lt
Spor : Ay siz düşünün yürüdüğüm yoluu
selam gunaydnlarrr naslsnz kızlar
valla bnmki alerjk bsy mı bılemedm grıpmıyım neım anlamıorm gozum ve burnumfoş foş akıo asabım bozulamaya basladı sag gozum ıptl hepsulu goremıom ıs yapmamı engellıo oaket paket selpak bıtrdım agzm burnum yara oldu cokta yazısmamssnz ama okuamıcam mazur gorun yada fırsat buldkca bakıcam offff yaaa tipim mafolms vazıyette
nese dunki menüm
sabah
domates
peynr
zeytn
salatalk
cay
1 dılım ekmek
cevız ve badem
öglen
tavuk
2 catal patates
salata a
ayran
aksam
3 kofte
2 catal domates
su 2.5 lt cıvarı
spor yatma :) hasta olunca yatıom sureklı
yok kız ne kara bağlamasıBen de hamileliğim boyunca tost yedi. Çok iyi geliyordu :) bulantıları bebeğin sana ben iyiyim anneciğim demesi gibi algıla ben her kustuğumda şükrediyordumanne olmak yarı delilik değil mi zaten
Karalar bağlama toparlan hamilesin kız
Neden iptal ettiler acaba.. Siyasi sebepleri olabilir mi? Çok geçmiş olsun ayaklarını yüksekte tut biraz. İyi tarafından bak kim bilir kaç kalori yaktın ben de yeşil çayımla yazıyorum
gülüm hele sabah mümkün değil süt yumurta peynir ağzıma koyamıyorum ya hani istemsiz bişey yani keşke yiyebilsem tostta ekmek sonuçta ekmekte yemek istemiyorum ama midemi bastırıyor aç kalmamak için mecbur yiyorumCanim beyaz peynir ye geciyor bende ayni senin zamnlarinda kuru mide bulantisi vardi kusamionda bi tuaf oluon beyaz peynir yiyodum benimki 3 ay sonra gecti insallah seninde ole olur mide bulanti hissi insanin moralini bozuyorasya_01
Bende takıma katılmak istiyorum yeni üye oldum bapabilirim nasıl olucakYaz istedigin gibi canim. Basim agriyor valla
Az sabret canım kendi doktorun dinletir kalp sesini bi zararı yok dinlemenin.istifra edebilsem rahatlarım yine bu türlü daha beter bugün eşime dedim başka bir kadın doğumcuya gideim belki kalp atışını alabilir diye eşimde izin vermedi kardeşi demişti kese sıcakken kimi dr sesli dinletmeye çalışıyormuş o da düşüğe sebep miş,o da korktu gitme kendi dr undan başkasına dedi
Zamanla tanırsın canım herkesikızlar başımı dönderdiniz..maşallahınız var..kim nedir ne yapıyor aklım karıştı
10 gün daha beklemem lazımAz sabret canım kendi doktorun dinletir kalp sesini bi zararı yok dinlemenin.
Zamanla tanırsın canım herkesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?