Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar başımı dönderdiniz..maşallahınız var..kim nedir ne yapıyor aklım karıştı
hoşgeldin canım... zamanla alışırsın kim nerde nedir ne iş yaparbende 34 yaşındayım. 8 yaşında bir kızım var. uzun zamandır bir ileri 2 geri kilo vermeye çalışıyorum..

günaydın canım.. büyükşehir sevmeme sebeplerim işte benim.. geçmiş olsun diyeyim artık..

Yavrular hasta canim. Kiz grip oglan oksuruyor ama dqha iyi gibi. Oglana grip gecer yakin da kardesinden o hasta olunca daha agir geciriyor.saol sordugun icin
geçmiş olsun deryacım kuzulara.. bu ara çocuklar hep hasta, işyerinden 2 arkadaş aynı anda izin aldı çocukların hastalığından.. inşallah atlatırlar biran önce..

canım ben toptan yapayım bari.. dün 100 jj yaptım düşeyim mi cezalardan sayılır mı

Sekerim biz sanki bayiliom yesilcaya burnumu tikarak iciyorum :) mecbuuurrr naapaaaacaaaannn :)

öğlen yemeğine bayıldım ay yarın bende yapayım hemen

Ayyyy sanki millet 45 kg da doum yapio ayyyy bos konusan insanlari katlanamiomm . zaten bole bisiyi dogurmayan soler . sacmalik tabi duba gibi olucaz hamileligin tadi o yaglar lombur lombur bende 74le kaldim 92 ile dogurdum :) kilo almasaydim buraya nasil gelecektim ise iyi yanindan bakalim :) ama bekarken 67 idim . idealim o kilaya dusmek . insallah başarcaz . kadinin ferdi yaglari yencek incecuk olcazzz ,

Canim super bi mevsim gecis alerjik grip geciriosun gozun akar burnun su gibi akar

sabahlar ya çeyrek ekmek tost yada simit yiyebiliyorum süt peynir yumurta falan ağzıma koyamıyorum

Ben de hamileliğim boyunca tost yedi. Çok iyi geliyordu :) bulantıları bebeğin sana ben iyiyim anneciğim demesi gibi algıla ben her kustuğumda şükrediyordum anne olmak yarı delilik değil mi zaten

Karalar bağlama toparlan hamilesin kız

Neden iptal ettiler acaba.. Siyasi sebepleri olabilir mi? Çok geçmiş olsun ayaklarını yüksekte tut biraz. İyi tarafından bak kim bilir kaç kalori yaktın ben de yeşil çayımla yazıyorum

antihistaminik bişiyler kullansan? Hemen geçer hafif bişeye benziyor.. Çok şükür boğazında bişey yok..

yok kız ne kara bağlamasıhalsizlik var hep onun etkisidir kuzum.10 gün var randevuma inşallah yolundadır herşey ama sabahta yazdım dün akşama kadar bulantı sürdü bugün daha sakin bir öyle bir böyle oluyor bir sıkıntı olduğundan mıdır bilmiyorum. tost bide dondurma isteyerek yiyebiliyorum.

Canim beyaz peynir ye geciyor bende ayni senin zamnlarinda kuru mide bulantisi vardi kusamionda bi tuaf oluon beyaz peynir yiyodum benimki 3 ay sonra gecti insallah seninde ole olur mide bulanti hissi insanin moralini bozuyor asya_01
gülüm hele sabah mümkün değil süt yumurta peynir ağzıma koyamıyorum ya hani istemsiz bişey yani keşke yiyebilsem tostta ekmek sonuçta ekmekte yemek istemiyorum ama midemi bastırıyor aç kalmamak için mecbur yiyorum

Az sabret canım kendi doktorun dinletir kalp sesini bi zararı yok dinlemenin.
kızlar başımı dönderdiniz..maşallahınız var..kim nedir ne yapıyor aklım karıştı
Zamanla tanırsın canım herkesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…