Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hosgeldin tatlim emziriosun sanirim bol protein sebze ve bol su gayet guzel kilo verirsin :) 3beyaz dan da uzak durursan superolur :)

Aynen agirlik oluyor insanin ustunde bugun esim ewdede canlandim biraz . birazdanda kabak yemegi yada turlu yapim diorum aksama yimek yog. Saol sekerim ama ben disi beyaz isterim tirkinirim bunlardan boyali moyali pis pis böhhh

Aynen agirlik oluyor insanin ustunde bugun esim ewdede canlandim biraz . birazdanda kabak yemegi yada turlu yapim diorum aksama yimek yog. Saol sekerim ama ben disi beyaz isterim tirkinirim bunlardan boyali moyali pis pis böhhh

Tamam tamam sana da yumurta beğendiremiyorummm

ben bu zıplamalı şeylerde çok yoruluyorum

Kilon çok fazla canım boyuna göre, yorulman normal..

günaydın canım.. büyükşehir sevmeme sebeplerim işte benim.. geçmiş olsun diyeyim artık..

cok sağolun kızlar cok şükür geride kaldı düşünmek bile istemiyorummm

otobuslerin gectiği yerin ilersii stad oldugu için sanırım iptal ettiler

hoşgeldin tatlım
bugün itibari ile menülerini sporlarını su tüketimini paylasırsın deneme süren minumum 2 hafta katılımına göre kaptanlarımız listeye gireceğini zaten söylüyorlar ilk sayfa kurallarımız var onları okumussun zaten

Çok teşekkür ediyorum hoşbulduk biran önce listeye gireceğim inşAllah zey zey

pc başında kahkaha attırdı bana yumurtalar.. bende çok severim ya tutmasam 5 tane yerim bi defada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…