yaw ben şimdi cezalımıyım anlamadım
Hosgeldin tatlim emziriosun sanirim bol protein sebze ve bol su gayet guzel kilo verirsin :) 3beyaz dan da uzak durursan superolur :)Kullanıcı Adı :happy_moon
Yaşınız :30
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:2 oğlum 5 yaş ve 2 aylık :)
Yaşadığınız şehir:İstanbul
Boyunuz :1.52
Kilonuz:57.2
Hedef kilonuz :49
Kilo alma hikayenizoğum :)
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Hiç bir kıyafetim olmuyor doğum nedeni ile.Kendimi bu kiloda mutlu hissetmiyorum
Süper tamam hepsini yazıcam bir yanlış bişey varsa yönlendirme yapılıyor mu?
TAMAM YAPTIMEvet canımm 50 jj cezası almışsınnn
Aynen agirlik oluyor insanin ustunde bugun esim ewdede canlandim biraz . birazdanda kabak yemegi yada turlu yapim diorum aksama yimek yog. Saol sekerim ama ben disi beyaz isterim tirkinirim bunlardan boyali moyali pis pis böhhhSeni hamileyken düşünemiyorum canımm, şimdi 1 tavuk 5 yumurta yiyenn hamileyken ne kadar yiyordun acabaBak bunlar sabah kahvaltıdan önce seni gören yumurtalarr yumurta canavarımm benimmmm
Eki Görüntüle 1814281
Bunlar yetmezmiş gibi halsizlik, sürekli uyuma isteğii, yoruldum valla
Hosgeldin tatlim emziriosun sanirim bol protein sebze ve bol su gayet guzel kilo verirsin :) 3beyaz dan da uzak durursan superolur :)
Ayyy superrrSize tadı güzell süper içecekler getirdimmYeşilçay ve maydanoz çayıı
Eki Görüntüle 1814288 Eki Görüntüle 1814289
Tesekkür ederiz kaptanim ellerine emegine saglik ♥Merhaba 4. takımcım,
443-460 etapları arasındaki dönemi kapsayan analiz raporunuz hazır:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...analiz-raporlari.267230/page-35#post-46057012
Geçer not aldığınız için tebrikler!
Aynen agirlik oluyor insanin ustunde bugun esim ewdede canlandim biraz . birazdanda kabak yemegi yada turlu yapim diorum aksama yimek yog. Saol sekerim ama ben disi beyaz isterim tirkinirim bunlardan boyali moyali pis pis böhhh
ben bu zıplamalı şeylerde çok yoruluyorum
günaydın canım.. büyükşehir sevmeme sebeplerim işte benim.. geçmiş olsun diyeyim artık..
Ben de hamileliğim boyunca tost yedi. Çok iyi geliyordu :) bulantıları bebeğin sana ben iyiyim anneciğim demesi gibi algıla ben her kustuğumda şükrediyordumanne olmak yarı delilik değil mi zaten
Karalar bağlama toparlan hamilesin kız
Neden iptal ettiler acaba.. Siyasi sebepleri olabilir mi? Çok geçmiş olsun ayaklarını yüksekte tut biraz. İyi tarafından bak kim bilir kaç kalori yaktın ben de yeşil çayımla yazıyorum
Kullanıcı Adı :happy_moon
Yaşınız :30
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:2 oğlum 5 yaş ve 2 aylık :)
Yaşadığınız şehir:İstanbul
Boyunuz :1.52
Kilonuz:57.2
Hedef kilonuz :49
Kilo alma hikayenizoğum :)
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Hiç bir kıyafetim olmuyor doğum nedeni ile.Kendimi bu kiloda mutlu hissetmiyorum
Çok teşekkür ediyorum hoşbulduk biran önce listeye gireceğim inşAllah
cok sağolun kızlar cok şükür geride kaldı düşünmek bile istemiyorummm
otobuslerin gectiği yerin ilersii stad oldugu için sanırım iptal ettiler
hoşgeldin tatlım
bugün itibari ile menülerini sporlarını su tüketimini paylasırsın deneme süren minumum 2 hafta katılımına göre kaptanlarımız listeye gireceğini zaten söylüyorlar ilk sayfa kurallarımız var onları okumussun zaten
kayınvalidem sağolsun kurutup gönderiyor ay.. bana yemesi düşüyor sadeceAyyy dimi kuru biner kavurmasi bayiliriimmmmm ahhhhh :) yazin bol bol kuruturuz bizdee ayyyy
hoş geldin canım..Çok teşekkür ediyorum hoşbulduk biran önce listeye gireceğim inşAllahzey zey
Seni hamileyken düşünemiyorum canımm, şimdi 1 tavuk 5 yumurta yiyenn hamileyken ne kadar yiyordun acabaBak bunlar sabah kahvaltıdan önce seni gören yumurtalarr yumurta canavarımm benimmmm
Eki Görüntüle 1814281
Bunlar yetmezmiş gibi halsizlik, sürekli uyuma isteğii, yoruldum valla
canım emziriyorsan daha kolay verirsin kiloları ne güzel..Çok teşekkür ederim hem emzirip hem Zayıflayacağım inşallah önerilerini yönlendirmelerinizi tavsiyeleri bekliyorumm
he cezalısın canım.. az gelmiş sana ceza ne yedin ki sen.. benimkilere bak sen birdeyaw ben şimdi cezalımıyım anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?