Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ablacim Saadetin internet paketi bitmis o yüzden giremiyormus. Interneti yenilenince gelecek insallah :)
Nasilsin? Alistin mi yeni evine?

Kacirmisim canim. Merak ettim goremeyince. Alistim guzelim, dag bayir manzarasi izliyoruz bol bol:) Sen nasilsin?:)

Afiyet olsun gulum:)

Kacirmisim canim. Merak ettim goremeyince. Alistim guzelim, dag bayir manzarasi izliyoruz bol bol:) Sen nasilsin?:)
Oh ne güzel ablam tadini cikart :) Sükür iyiyim, is güc gelip geciyor günler.

Merhaba, bende 4.takıma katılmak istiyorum beni de aranıza alın :)
Canim yukarida gogo2405 ablamin dedigi gibi ilk sayfadaki kurallari okuyup kabul edersen ve katilim formunu doldurursan aramiza katilmak icin ilk adimi atmis olacaksin :)

Katılmak için formu bulamıyorum telden giriş yaptım ama tam siteye de adapte olamadım yardım lütfen
TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?

Katılmak için formu bulamıyorum telden giriş yaptım ama tam siteye de adapte olamadım yardım lütfen
Zamanla alisirsin canim.
Bak katilim formu bu, kopyala yanina bilgilerini yaz ve buradan paylas.

4. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?

Kullanıcı Adı :happy_moon
Yaşınız :30
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:2 oğlum 5 yaş ve 2 aylık :)
Yaşadığınız şehir:İstanbul
Boyunuz :1.52
Kilonuz:57.2
Hedef kilonuz :49
Kilo alma hikayeniz oğum :)
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Hiç bir kıyafetim olmuyor doğum nedeni ile.Kendimi bu kiloda mutlu hissetmiyorum

Teşekkür ederim

Seni hamileyken düşünemiyorum canımm, şimdi 1 tavuk 5 yumurta yiyenn hamileyken ne kadar yiyordun acaba Bak bunlar sabah kahvaltıdan önce seni gören yumurtalarr yumurta canavarımm benimmmm

Canim super bi mevsim gecis alerjik grip geciriosun gozun akar burnun su gibi akar

Bunlar yetmezmiş gibi halsizlik, sürekli uyuma isteğii, yoruldum valla

aaaa dünde ben yeni üye oldum..kritirlerimiz tutuyor canım..seninle çok güzel vakit geçireceğiz ama az ve sık yiyerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…