İlk sayfada takım kurallarımız var canım okuyup kabul edersen yine ilk sayfada katılım formu var doldurursan seni tanımış oluruz.Bende takıma katılmak istiyorum yeni üye oldum bapabilirim nasıl olucak
Ablacim Saadetin internet paketi bitmis o yüzden giremiyormus. Interneti yenilenince gelecek insallah :)
Nasilsin? Alistin mi yeni evine?
Yavrular hasta canim. Kiz grip oglan oksuruyor ama dqha iyi gibi. Oglana grip gecer yakin da kardesinden o hasta olunca daha agir geciriyor.saol sordugun icin
yok kız ne kara bağlamasıhalsizlik var hep onun etkisidir kuzum.10 gün var randevuma inşallah yolundadır herşey ama sabahta yazdım dün akşama kadar bulantı sürdü bugün daha sakin bir öyle bir böyle oluyor bir sıkıntı olduğundan mıdır bilmiyorum. tost bide dondurma isteyerek yiyebiliyorum.
Oh ne güzel ablam tadini cikart :) Sükür iyiyim, is güc gelip geciyor günler.Kacirmisim canim. Merak ettim goremeyince. Alistim guzelim, dag bayir manzarasi izliyoruz bol bol:) Sen nasilsin?:)
Canim yukaridaMerhaba, bende 4.takıma katılmak istiyorum beni de aranıza alın :)
Formu nasıl doldurcam siteye bile adapte olamadım :)İlk sayfada takım kurallarımız var canım okuyup kabul edersen yine ilk sayfada katılım formu var doldurursan seni tanımış oluruz.
Bbu fistik lise arkadasimBende takıma katılmak istiyorum yeni üye oldum bapabilirim nasıl olucak
buraya yazdığın gibi yazacaksın : )Formu nasıl doldurcam siteye bile adapte olamadım :)
Kanka bende aranıza katılayım da takım güçlensin :)))Bbu fistik lise arkadasim
Kac yillik can dostum kiZzlar
TAKIM KATILIM FORMUKatılmak için formu bulamıyorum telden giriş yaptım ama tam siteye de adapte olamadım yardım lütfen
Zamanla alisirsin canim.Katılmak için formu bulamıyorum telden giriş yaptım ama tam siteye de adapte olamadım yardım lütfen
Yahu o liste bulamıyorum valla ya bir takıldım hani çok istiyorum ya :))buraya yazdığın gibi yazacaksın : )
Teşekkür ederimZamanla alisirsin canim.
Bak katilim formu bu, kopyala yanina bilgilerini yaz ve buradan paylas.
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?
Ayyyy sanki millet 45 kg da doum yapio ayyyy bos konusan insanlari katlanamiomm . zaten bole bisiyi dogurmayan soler . sacmalik tabi duba gibi olucaz hamileligin tadi oyaglar lombur lombur bende 74le kaldim 92 ile dogurdum :) kilo almasaydim buraya nasil gelecektim ise iyi yanindan bakalim :) ama bekarken 67 idim . idealim o kilaya dusmek . insallah başarcaz . kadinin ferdi yaglari yencek incecuk olcazzz ,
Canim super bi mevsim gecis alerjik grip geciriosun gozun akar burnun su gibi akar
Kullanıcı Adı :happy_moon
Yaşınız :30
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:2 oğlum 5 yaş ve 2 aylık :)
Yaşadığınız şehir:İstanbul
Boyunuz :1.52
Kilonuz:57.2
Hedef kilonuz :49
Kilo alma hikayenizoğum :)
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Hiç bir kıyafetim olmuyor doğum nedeni ile.Kendimi bu kiloda mutlu hissetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?