Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aramiza hosgeldiniz ben Arzu 20 yasindayim sozluyum tanisdigimiza menu oldum saglikli zayifamalar...

1.70 boyunda 68 kiloyum bende bir zamanlar 76 kiloydum 65 kadar inmişyim sonra 74 geri dödüm şimdi yine vermeye başladım busefer hedefe ulaşmadan bırakmak yok :) aynen bende 55 olmak istiyorum

Kanka bende aranıza katılayım da takım güçlensin :)))
Aynen beybiii
Hirsinla gururlandir bizi

Aynen yaaa
Birazdan okula gidicem bi gelicem 30 sayfaaaa
İsyaaaeeeennnn

Sporumu yaptim
30 dk rampali hizli tempo biraz kosu
50mekik
75er kol alti
50ser kol dumbell
100 twisttt
15 dk masaj kemeri karin kalca
2fincan yesilcayyy
350 ml maydanoz suyuuu tamam bol limonlu
Hafif bir kahvaltida ok
Ogle yemedim
Aksami birazdan yiyip okula gidicem ins...
Giderkende en uzak ulasimim olan metroya yurucem halbuki otobus kapimin onunden geciyooo
Valla yarin eksi cikamazsammm ceza ver kaptanimmm
Bu hafta gram oynamadiiii
Yawrukush

ben bu zıplamalı şeylerde çok yoruluyorum
Asıl onlar kilo verdiriyor
Merhaba 4. takımcım,
443-460 etapları arasındaki dönemi kapsayan analiz raporunuz hazır:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...analiz-raporlari.267230/page-35#post-46057012
Geçer not aldığınız için tebrikler!
Emeğine sağlık baharcım
Arkadaslar surekli yemek dusunuyor olmam normalmi???
Normal tabiki ama kendine başkâ meşguliyet bulmaya çalış.

Ya süpersin çok spor yapmışsım kankam harikasın abesle_istigal

pc başında kahkaha attırdı bana yumurtalar.. bende çok severim ya tutmasam 5 tane yerim bi defada..

ahahaa güldürmüşse ne güzellll edsofi yiyor 5 tane rekor onda şimdilik, 6 yersen haber ver bize de canım

Bugün spor yok canım, dinlenme günü.. Yaparsan da hafif şeyler yapabilirsin..

Canım birine cevap yazarken etiketlemene gerek yok :)) cevaplamadan birine birşey sormak ya söylemek istersen o zaman etiketle :))
Dövme beni nolurr gelir gelmez kafanı şişirdimm yok öyle yok böyle diyee
Hahah valla bende yeni yetmeler gibi kim ne dese peki efenim modundayım site formatını bilmiyorum napim tamam cevaplarken değil de ilk msj yazacaksam etiketlerim ama çok teşekkrler bilgime bilgi kattımmm

Arkadaşlar bugün sağlıklı beslenmemdeki ilk günüm daha şimdiden bir tespitim var şöyle ki; oğlumbir kaç günde bir tuvalete çıkıyor iki aylık dün tuvaletini yaptı bugün beklemiyordum ama bugün de tuvaletini yaptı maşallah . Sanırım ben su çok içip bitki çayı içince beni emdiği için onun da bağırsakları çalıştı yaşasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…