yok kız ne kara bağlamasıhalsizlik var hep onun etkisidir kuzum.10 gün var randevuma inşallah yolundadır herşey ama sabahta yazdım dün akşama kadar bulantı sürdü bugün daha sakin bir öyle bir böyle oluyor bir sıkıntı olduğundan mıdır bilmiyorum. tost bide dondurma isteyerek yiyebiliyorum.
Bende takıma katılmak istiyorum yeni üye oldum bapabilirim nasıl olucak
Merhaba, bende 4.takıma katılmak istiyorum beni de aranıza alın :)
Bbu fistik lise arkadasim
Kac yillik can dostum kiZzlar
Kullanıcı Adı :happy_moon
Yaşınız :30
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:2 oğlum 5 yaş ve 2 aylık :)
Yaşadığınız şehir:İstanbul
Boyunuz :1.52
Kilonuz:57.2
Hedef kilonuz :49
Kilo alma hikayenizoğum :)
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Hiç bir kıyafetim olmuyor doğum nedeni ile.Kendimi bu kiloda mutlu hissetmiyorum
yaw ben şimdi cezalımıyım anlamadım
Çok boğazım ağrıyor sabahtan berri gerçi dün yatmadan öncede vardı ağrı
Arkadaslar surekli yemek dusunuyor olmam normalmi???
Selam canlar her zamanki gibi rutinin biraz dışına çıktım ve sonuç facia. Oğlumu okuldan alıp arkadaşlarıyla parka götürdüm. Kaça birden kapattı E kız da emeklemek istiyor kumların içinde hadi gidelim der demez oğlum bastı yaygarayı.. Gören de arkadaşlarıyla hergün okulda görüşen o değil zanneder. Neyse ağlaya ağlaya çıktık parktan bir posta da arabayla değil yürüyerek geldim diye azar işittimçığlık çığlığa eve geldik. Eve gelir gelmez bu sefer kızımın zembereği boşaldı acıkmış ağlamaktan yemek yiyemedi neyse biraz sakinleşince yedi bari şimdi uyutmaya çalışıyorum. Sonra da ben gezerken kalan işleri halledicem.
Allah yardımcınız olsun ..
Tost iyi gelir kuzum içinde peynir de var. Protein kalsiyum.. Belki pankek falan yaparsan yumurta da yiyebilirsin. Kendini çok tutma ekmek yemiyim kilo almayayım diye sonuçta bebişin sağlıklı olsun da bulantıların geçince zaten sağlıklı beslenirsin kilo çok olmaz. En çok son 3 ay alınıyor kilo..
Hoşgeldin şekerim
Çok teşekkürler :)
Ay ne güzel benim bi arkadaşım da diyet yapıyor 2 kilosu kalmış yürü git işine dedim gelecek 3 hafta sonra mezun
Ay bebişin minicikmiş dahaAllah bağışlasın.. 6. Aya kadar hormonlar kilo vermeye biraz engel diyorlar ama diyete çok uymasan da spor yapmak sana çok iyi gelir tekrar hoşgeldin
Çok teşekkürler amin bakalım bir hafta sonra ne olucak
Evet şekerim az vermiş kaptanım sana, sanırım menüde cıss vardı:)
Geçmiş olsun..
Tarçınlı yeşil çay iç. Eğer öğlen yemeğinde düşük protein aldıysan acıkmış olabilirsin. 2 bardak su iç olmadı biraz tarçınlı yoğurt ve meyve ye hemen geçer.. 1-2 güne geçer bu ataklar..
evet biliyorum ama yapamıyorum bi 10 kilo gitse belki daha rahat yaparım kilom çokAsıl onlar kilo verdiriyor
Emeğine sağlık baharcım
Normal tabiki ama kendine başkâ meşguliyet bulmaya çalış.
oyy böyle şeyler duyunca çocuk yapmaktan korkuyorumSelam canlar her zamanki gibi rutinin biraz dışına çıktım ve sonuç facia. Oğlumu okuldan alıp arkadaşlarıyla parka götürdüm. Kaça birden kapattı E kız da emeklemek istiyor kumların içinde hadi gidelim der demez oğlum bastı yaygarayı.. Gören de arkadaşlarıyla hergün okulda görüşen o değil zanneder. Neyse ağlaya ağlaya çıktık parktan bir posta da arabayla değil yürüyerek geldim diye azar işittimçığlık çığlığa eve geldik. Eve gelir gelmez bu sefer kızımın zembereği boşaldı acıkmış ağlamaktan yemek yiyemedi neyse biraz sakinleşince yedi bari şimdi uyutmaya çalışıyorum. Sonra da ben gezerken kalan işleri halledicem.
Tost iyi gelir kuzum içinde peynir de var. Protein kalsiyum.. Belki pankek falan yaparsan yumurta da yiyebilirsin. Kendini çok tutma ekmek yemiyim kilo almayayım diye sonuçta bebişin sağlıklı olsun da bulantıların geçince zaten sağlıklı beslenirsin kilo çok olmaz. En çok son 3 ay alınıyor kilo..
Hoşgeldin şekerim
Ay ne güzel benim bi arkadaşım da diyet yapıyor 2 kilosu kalmış yürü git işine dedim gelecek 3 hafta sonra mezun
Ay bebişin minicikmiş dahaAllah bağışlasın.. 6. Aya kadar hormonlar kilo vermeye biraz engel diyorlar ama diyete çok uymasan da spor yapmak sana çok iyi gelir tekrar hoşgeldin
Geçmiş olsun..
Tarçınlı yeşil çay iç. Eğer öğlen yemeğinde düşük protein aldıysan acıkmış olabilirsin. 2 bardak su iç olmadı biraz tarçınlı yoğurt ve meyve ye hemen geçer.. 1-2 güne geçer bu ataklar..
evet biliyorum ama yapamıyorum bi 10 kilo gitse belki daha rahat yaparım kilom çok
ekmeğin besleyiciliği yok ya gülüm fos şişiriyor insanı nimet yani ama istemeye istemeye yiyorum çünkü kiloda bebeği riske atan bişey ya ama mecburen yoksa aç kalırım başka bişeyde 1 lokma da olsa ağzıma atamıyorumSelam canlar her zamanki gibi rutinin biraz dışına çıktım ve sonuç facia. Oğlumu okuldan alıp arkadaşlarıyla parka götürdüm. Kaça birden kapattı E kız da emeklemek istiyor kumların içinde hadi gidelim der demez oğlum bastı yaygarayı.. Gören de arkadaşlarıyla hergün okulda görüşen o değil zanneder. Neyse ağlaya ağlaya çıktık parktan bir posta da arabayla değil yürüyerek geldim diye azar işittimçığlık çığlığa eve geldik. Eve gelir gelmez bu sefer kızımın zembereği boşaldı acıkmış ağlamaktan yemek yiyemedi neyse biraz sakinleşince yedi bari şimdi uyutmaya çalışıyorum. Sonra da ben gezerken kalan işleri halledicem.
Hoşgeldin şekerim
Geçmiş olsun..
oyy böyle şeyler duyunca çocuk yapmaktan korkuyorum
karbonhidratı çok almışım öyle demişti, bugün ceza almayacam ama :)
patatesle pilavı aynı gün yemiştim birde geçen gün meyveli yoğurdu çok yemiştim : )he cezalısın canım.. az gelmiş sana ceza ne yedin ki sen.. benimkilere bak sen birde
ehehe bende 1 tane istiyorum ama eşim kabul etmiyor sanki o doğurcak hıhÇocuk çok güzel bişey de 2. Çocuk deli işi :) sözüm meclisten dışarı..
30 a gelince tıkanıyorum biraz duruyorum bi 20 daha yapıyorum , ben çok sportiftim valla ya bu hale gelmek çok üzücüAzar azar yap canım 5 yap biraz dinlen mesela 5 daha yap. 50 çok değil. 1-2 haftaya bi bakmışsın bi kerede 50 yapıvermişsin :)
geçmiş olsun canım benim eşimde şifayı kapmışÇok boğazım ağrıyor sabahtan berri gerçi dün yatmadan öncede vardı ağrı
Ben hazır değilim korkuyorumHerkese merhabalar canlarim,
Nasilsiniz bugun, her sey yolundadir insallah.
Asyaca yazmamissin guzelim, kuzular nasil oldu?
@melinda23 sen daha iyi misin canim?
Cumaya son gunumuz, yarin icin hazir misiniz guzeller?
5 cayimiz afiyet olsun:)
Eki Görüntüle 1814464
Bu nedr acep ben anlamadim :)
Tutma canm kendini akisina birak herseyi gittigi yere kadarpc başında kahkaha attırdı bana yumurtalar.. bende çok severim ya tutmasam 5 tane yerim bi defada..
stres yapma kuzum dikkat et kendine, bulantilar nasil Ebrum?Günaydin kizlar
Ay masallah kuzumaben o minik tosbaya panda ismini cok yakistirmistim hani minik pandalar olur ya böyle icine sokasin gelir, o da ayni öyle
Iyi olmana sevindim bitanem
Evvelki gün hep kosusturmacayla gecti özgem o yüzden stresli gecti biraz
Gülüm muhtesem bir fark var arada, gurur duyuyoruz takimca seninleHem zayifladin hemde inceldin
Senin kiz panda degil lutka, o minik kelebek
Artik hayirlisi canededigin cikarsa seni ermis ilan edecegim
@keping aramiza hosgeldin canim
2 gun ustuste kolay gelsin ablacim...Günaydın bu arada. Bugün de mesaideyim hatta yarında mesai. Yarın sabah erken tartılcam bu kötü oldu geç tartılınca daha az çıkıyodum ne güzel.
Hay Allah ama soyle dusun asyam, bebisin sana haber yolluyor, annecim buradayim iyiyim diye.günaydın canım,dün bulantı beni çok zorladı gülüm ya bulantı sabahın 6 sında uyandırdı uykudan,ara ara girebildim sen napıyosun nasılsın hamilelik nasıl gidiyor
simdi nasil oldu kuzucuk, cok uzuldum canim.Yaptim tatlimmmm
Hemde sabah 5.30da yaptimm
Kucuk uyandi gece yanima aldim uyumusum
Yataktan dustu cocugum
Moralim bozuldu
Uyutmamam gerekiyordu onun basini bekledim gidip gelip kontrol
O arada yaptim geri uyumusumm
Beynine soz gecirceksin cnm
Baska yolu yokkk
2hafta miden gurulduyor hatta agriyorrr
Sonra alisiyorsun
Aksamlari ben asiri yerdimmmm
Simdi alistimmm
Bazen sut iciyorum bazen yogurt
Kucucuk miktari bile rahatsiz ediyorrr
Sabret olurmu
Hosgeldin cnm
Ben 29 yasindayim
1ve 4 yasinda 2 kizim var
Biyoloji ogretmeniyim
Suan bebisime bakiyorum
Evdeyim
Yuksek lisans yapiyorum bu arada evdeyken diyetimide yapiyorummm
Guzel zayiflamalarrr
canim 1 ile yorulmamisti ondan 2 ya da 3 yapsin diye yazdim:)Naptin kaptanimmm
Ben 2de bitiyorummm 3 mu
1le baslasa ya
normal guzelim normal.cansınn ya kuru bir bulantı gün boyu devam ediyor istifra etmek istiyorum oda olmuyor bide mesela dün çok ağır geçti bugün daha hafif böyle olması da normal mi bilmiyorum
canim kendi dokorundan memnunsun 10 gun kaldi randevuya, sabret guzelim..istifra edebilsem rahatlarım yine bu türlü daha beter bugün eşime dedim başka bir kadın doğumcuya gideim belki kalp atışını alabilir diye eşimde izin vermedi kardeşi demişti kese sıcakken kimi dr sesli dinletmeye çalışıyormuş o da düşüğe sebep miş,o da korktu gitme kendi dr undan başkasına dedi
sen okulunu hallet de guzelim, diyetin duzene girer.Günaydınn
erken sevinç yaşadım ve yine hüsran bu hafta belki 66yı görürüm diyordum sabah yine 68.2 çıktım
Ama refik bir hafta geçikti onun ayrı bir şişkinliği var ne yapsam bilemedim bugün yine sevmesemde yeşilçaya yüklencem birde tatlı krizleri tutuyor sabah dayanamayıp bir küçük parça tahinli helvada yedim.
Zaten buara hiç bir egsersize katılamadım. Daha gecen haftaki cezalarım duruyor. Ahh şu okul bitirdi beni ya.
cok sevindim tartidan donen hesaba:)Günaydın canlarım hepinize bol eksili bir gün diliyorum
Yeriçerim isyanına bayıldımgeç anladım ama sesli güldüm
Yok yok zayıflamaya gerek yok çok kalorili bişeye benzemiyor :) zaten hepimiz diyetteyiz çok da yemeyiz :)
Ay kaptanım benimki yanlış alarmmış bugün yanlış hesap tartıdan döndü
Ayy kuzum yaa Nasıl oldular bugün?
Hıh zayıfmış ben de tombişim napalım yani?
Aynen ben de çok serum aldım bulantılardan dolayı.. Son güne kadar da istifra ettimzor günlerdi..
Can'ım tuzlu bişeyler atsan ağzına şöyle çubuk kraker falan gibi..
dgs dikey gecis sinavi miydi canim?tşk ederim canım..bende dgs sınavına hazırlanıyorum ama 2 çocukla çok zor..3 yaşında kızım var peşimden ayrılmıyor..5 yaşındaki oğlum şuan yarım gün kreşte..sen nasıl başediyorsun biraz yardımcı olur musun?
azmin daim olsun canim:)büşracım kaç kilosun..senin yaşındayken çok liloluydum 85 tim..sonra lise bitti felan derken 55 oldum..beni tanıyan herkes hayretler içindeydi..çok değişmiştim..sonra evlendim..sonra 2 gebelik derken kilo alıp vermeye devam ettim..şimdi 65,5 kiloyum..aslında boyuma göre iyiyim çünkü kemikli yapım var ama olsun zayıflık her zaman güzeldir..2 çocuk annesi olarak çok fit olmam lazım..yılmak yok yola devam
evet @Saadetim33 ozledik kuzummmm...Ablacim Saadetin internet paketi bitmis o yüzden giremiyormus. Interneti yenilenince gelecek insallah :)
Nasilsin? Alistin mi yeni evine?
Hay Allah cok uzuldum ZeynebimKızlar Günaydınnn
Yeşilçayımla herkese sevgiler.
Dün akşam yaşadıklarım kabus gibiydi.
Derbinin zararını iş çıkışında bizler yasadık.
Evim ve iş yerim normalde 25 dk metro otobüs gidiyorum. Ancak stada yakın oturdugumdan o yolu kullanamadım 4 vesait evime geldim ve geldiğimde 8bucuktu. Kahretsin otobüs yarıyolda bıraktı yürümek zorunda kaldım trafikten gidemedim yasadığım seyi anlatamıyorum kahretsin yaa ayaklarım balon gibi şişti nasır gibi şişlikler oldu klasik ayakkabı vardı mahvoldummm
Dünkü menümü paylaşıp kaçıcam kızlar geçmişe gün içinde uygun bir zamanda bakıcam
Sabah
Tek şekerli kahve+kek
Ara
Türk kahvesi
Öğlen
Kepek ekmeğine tavuklu sandviç
Ara
Yeşilçay
Akşam
1 kabak haşlaması +2 dilim tbe
Su : 1.5 lt
Spor : Ay siz düşünün yürüdüğüm yoluu
sen toparlanamadin mi guzelim, bir dr.a mi gorunsen Nenam?selam gunaydnlarrr naslsnz kızlar
valla bnmki alerjk bsy mı bılemedm grıpmıyım neım anlamıorm gozum ve burnumfoş foş akıo asabım bozulamaya basladı sag gozum ıptl hepsulu goremıom ıs yapmamı engellıo oaket paket selpak bıtrdım agzm burnum yara oldu cokta yazısmamssnz ama okuamıcam mazur gorun yada fırsat buldkca bakıcam offff yaaa tipim mafolms vazıyette
nese dunki menüm
sabah
domates
peynr
zeytn
salatalk
cay
1 dılım ekmek
cevız ve badem
öglen
tavuk
2 catal patates
salata a
ayran
aksam
3 kofte
2 catal domates
su 2.5 lt cıvarı
spor yatma :) hasta olunca yatıom sureklı
insallah bulasmaz oglana, goz randevunuz nasil gecti canim?Yavrular hasta canim. Kiz grip oglan oksuruyor ama dqha iyi gibi. Oglana grip gecer yakin da kardesinden o hasta olunca daha agir geciriyor.saol sordugun icin
dus guzelim, toptan yap kurtul:)canım ben toptan yapayım bari.. dün 100 jj yaptım düşeyim mi cezalardan sayılır mı
yavas yavas istahin azalir canim, gozunaydin:))Selam millet bugün pek iştahım yok darısı diğer günlere
hosgeldin canim, Allah bagislasin kuzularini.Kullanıcı Adı :happy_moon
Yaşınız :30
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:2 oğlum 5 yaş ve 2 aylık :)
Yaşadığınız şehir:İstanbul
Boyunuz :1.52
Kilonuz:57.2
Hedef kilonuz :49
Kilo alma hikayenizoğum :)
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Hiç bir kıyafetim olmuyor doğum nedeni ile.Kendimi bu kiloda mutlu hissetmiyorum
emzirirken daha kolay zayiflarsin.Çok teşekkür ederim hem emzirip hem Zayıflayacağım inşallah önerilerini yönlendirmelerinizi tavsiyeleri bekliyorumm
evet canim 2 gun ceza almistin:)yaw ben şimdi cezalımıyım anlamadım
evet canim, yogurt, patates ve pilavdan dolayi geldi cezalar:)TAMAM YAPTIMönceki günde yüz ip atlama almışım sanırım
zamanla yaptikca, daha rahat yapar hale geleceksin hic merak etme:)ben bu zıplamalı şeylerde çok yoruluyorum
Merhaba 4. takımcım,
443-460 etapları arasındaki dönemi kapsayan analiz raporunuz hazır:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...analiz-raporlari.267230/page-35#post-46057012
Geçer not aldığınız için tebrikler!
yine ari gibi calismis benim Ebrum, ellerine saglik kuzum:)
canim bugun ya dinlenme, ya da hafif sporla gecirecegiz..gündüz ben burdayım kimseler yok, akşamda coşuyorsunuz.. bende işlere bakayım bari.. öptüm hepinizi birde yeşil çay alayım.. birdeYawrukush kaptanım bugün spor varmı yok mu? ezaları yapayım mı başlamadım daha?
harikasin sekerimSporumu yaptim
30 dk rampali hizli tempo biraz kosu
50mekik
75er kol alti
50ser kol dumbell
100 twisttt
15 dk masaj kemeri karin kalca
2fincan yesilcayyy
350 ml maydanoz suyuuu tamam bol limonlu
Hafif bir kahvaltida ok
Ogle yemedim
Aksami birazdan yiyip okula gidicem ins...
Giderkende en uzak ulasimim olan metroya yurucem halbuki otobus kapimin onunden geciyooo
Valla yarin eksi cikamazsammm ceza ver kaptanimmm
Bu hafta gram oynamadiiii
Yawrukush
op yerimize teyzesiKızlar okuldan çıktm pandama gidiyorm :))
Sende mi hasta oluyorsun kuzum.Çok boğazım ağrıyor sabahtan berri gerçi dün yatmadan öncede vardı ağrı
canim sende sicak seyler ic, gecmis olsun.aynen boğazımda ağrı ve yanma var dünden beri..canım hiçbirşey yemek istemiyor
ablacim yeni basladigin icin dusunmen cok normal.Arkadaslar surekli yemek dusunuyor olmam normalmi???
cok sevindim canim:)Arkadaşlar bugün sağlıklı beslenmemdeki ilk günüm daha şimdiden bir tespitim var şöyle ki; oğlumbir kaç günde bir tuvalete çıkıyor iki aylık dün tuvaletini yaptı bugün beklemiyordum ama bugün de tuvaletini yaptı maşallah . Sanırım ben su çok içip bitki çayı içince beni emdiği için onun da bağırsakları çalıştıyaşasın
Hadi ya, 2. hamile olanlar varken bu mesaj oldu mu simdi harpycimmm...Çocuk çok güzel bişey de 2. Çocuk deli işi :) sözüm meclisten dışarı..
evet canim tam da bu sebeplerden geldi cezalar:)patatesle pilavı aynı gün yemiştim birde geçen gün meyveli yoğurdu çok yemiştim : )
sizede gecmis olsun canim..geçmiş olsun canım benim eşimde şifayı kapmış
korkunun tartiya faydasi yok guzelim, gitmistir kilolar merak etme sen:)Ben hazır değilim korkuyorum
takimimizin analiz raporu, duzenli olarak yarismaya katilan her takim icin yapiliyor.Bu nedr acep ben anlamadim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?