evet gülüm bilinç altıma kazınmış resmen o zamanki halim.eşimde bana belli etmemeye çalışıyor elinden geldiğince ama bugün sabah 10 gün kaldı randevuya diyor oda gün sayıyor.daha kucağımıza almak nasip olmadı ama demek ne tatlıymış evlat tam anlamıyla anneliği babalığı yaşayamasakta tedirginliğimiz sürekli aklımızda oluşu attığımız adımı bile düşünüp öyle atıyoruz.rabbim inşallah kucağımıza almayıda nasip eder.asyam haklisin guzelim ama benimde ilk dogumum epey sorunluydu..
5.ayima kadar surekli kanama problemim oldu, defalarca doktora gittik bu sebepten.
gecenin 2lerinde acillerdeydik, buradaki doktorlar cok rahat dusecek diye bekliyorlardi.
psikolojim harap olmustu, bir de son haftama kadar calistim.
20 tane 6-7 yas ogrencim vardi.
hamileligimde yanimda ailemden bir Allahin kulu bile yoktu.
demem o ki senin ki kadar zor degildi elbet ama bende hirpalanmistim..
ama bu hamilelik farkli, onceki farkli.
sen haklisin ama boyle cok harap ediyorsun kendinide, bebegini de.
biraz rahatlatsan kendini, bebisde huzurlu olacak...
insallah guzel gozlum, Rabbim saglikla, huzurla, mutlulukla, kolaylikla kucaginiza almayi nasip etsin.evet gülüm bilinç altıma kazınmış resmen o zamanki halim.eşimde bana belli etmemeye çalışıyor elinden geldiğince ama bugün sabah 10 gün kaldı randevuya diyor oda gün sayıyor.daha kucağımıza almak nasip olmadı ama demek ne tatlıymış evlat tam anlamıyla anneliği babalığı yaşayamasakta tedirginliğimiz sürekli aklımızda oluşu attığımız adımı bile düşünüp öyle atıyoruz.rabbim inşallah kucağımıza almayıda nasip eder.
canim adimsayarda satin alabilirsin.Arkadaşlar yürüyüşteki adımları neyle sayıyorsunuz? Tele program mı indirdiniz veya satın aldığınız bir ürün mü var? Uygulama indiren varsa hangisi?
insallah guzel gozlum, Rabbim saglikla, huzurla, mutlulukla, kolaylikla kucaginiza almayi nasip etsin.
hepimizin dualarindasin..
bir dogsun da bize tatli, balli fotolarini yollarsin..
10 gun sonrainsallah hastaneden gelip kalp atisini duyduk, hungur hungur agladik diye haber vereceksin.
takimda yine bir bayram havasi yasanacak:))
insallah caniminşallah gülüm Allahın izniyle o günü de görürüz inşallah
bugün o kadar değildi ara ara tutu ama ne acıktım bugün bulantı olmayınca açlık hissimi fark ettiminsallah canim
bugun bulantin cok yok degil mi?
agir ev isi falan yapmiyorsun insallah..
iyi yapmissin canim, dip kose temizligi bosver..bugün o kadar değildi ara ara tutu ama ne acıktım bugün bulantı olmayınca açlık hissimi fark ettimyok gülüm günlük çamaşır bulaşık yemek ütü falan ama öyle halı havalandırma koltuk dipleri prizleri temizleme işlerini askıya aldım
hoşgeldin dedim mi ben sana herneyse dediysem de dedim yapacak bişey yoktşk ederim canım..bende dgs sınavına hazırlanıyorum ama 2 çocukla çok zor..3 yaşında kızım var peşimden ayrılmıyor..5 yaşındaki oğlum şuan yarım gün kreşte..sen nasıl başediyorsun biraz yardımcı olur musun?
kizzz Diryaaa nasilsin, ugramiyorsun sekerim:)hoşgeldin dedim mi ben sana herneyse dediysem de dedim yapacak bişey yok
Neeeyyyy neeyyyy bol su bol su icGünaydın canımm
Kaptanım ben artıdayım, çok birşey değil 800 gr sadecee
S hearch canimArkadaşlar yürüyüşteki adımları neyle sayıyorsunuz? Tele program mı indirdiniz veya satın aldığınız bir ürün mü var? Uygulama indiren varsa hangisi?
Canlarim oglan uyandi biz kahvalti hazirligina geciyoruz:)
Internet paketin bitmesin canisiNeeeyyyy neeyyyy bol su bol su ic
Tıbı ki yaptım mezun olmamak için 40 a kadar düşersem şaşırmayınGunaydin guzellik, afiyet olsun:)
asya_01 bu heyecanla karisik endise hali hic bitmiyor. Ana-baba olmanin bir hediyesi sanirim:)
Derya_idil hedefini 63 yaptin mi sen guzellik, yoksa yarin mezun musun?:)
Ay kaptanım halkın Nasıl böyle incecik olduğum ile sorularını yanıtlamaktan zamanım mı oluyor ya çok yoğunum çokkizzz Diryaaa nasilsin, ugramiyorsun sekerim:)
Tıbı ki yaptım mezun olmamak için 40 a kadar düşersem şaşırmayın
Baskılar bizi yıldırmamalı ben bir Che olarak sizleri mide devirimine çağırıyorumKızlarr nasılsınızz?
Ay ben bugün yedim gene. Güne gitmiştim veee resmen baskıdan yedimYemiycem dedikçe yedirdiler. Akşam yemiycem zaten tıka basa doluyum Yawrukush kaptanım bana ceza vericekmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?