Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

evet gülüm bilinç altıma kazınmış resmen o zamanki halim.eşimde bana belli etmemeye çalışıyor elinden geldiğince ama bugün sabah 10 gün kaldı randevuya diyor oda gün sayıyor.daha kucağımıza almak nasip olmadı ama demek ne tatlıymış evlat tam anlamıyla anneliği babalığı yaşayamasakta tedirginliğimiz sürekli aklımızda oluşu attığımız adımı bile düşünüp öyle atıyoruz.rabbim inşallah kucağımıza almayıda nasip eder.

insallah guzel gozlum, Rabbim saglikla, huzurla, mutlulukla, kolaylikla kucaginiza almayi nasip etsin.
hepimizin dualarindasin..
bir dogsun da bize tatli, balli fotolarini yollarsin..
10 gun sonrainsallah hastaneden gelip kalp atisini duyduk, hungur hungur agladik diye haber vereceksin.
takimda yine bir bayram havasi yasanacak:))

Arkadaşlar yürüyüşteki adımları neyle sayıyorsunuz? Tele program mı indirdiniz veya satın aldığınız bir ürün mü var? Uygulama indiren varsa hangisi?
canim adimsayarda satin alabilirsin.
ama tele program yukleyerek de kullanabilirim dersen, bir suru appler var bunun icin, adimsayara para vermene gerek kalmaz:)

inşallah gülüm Allahın izniyle o günü de görürüz inşallah

insallah canim
bugun bulantin cok yok degil mi?
agir ev isi falan yapmiyorsun insallah..
bugün o kadar değildi ara ara tutu ama ne acıktım bugün bulantı olmayınca açlık hissimi fark ettimyok gülüm günlük çamaşır bulaşık yemek ütü falan ama öyle halı havalandırma koltuk dipleri prizleri temizleme işlerini askıya aldım

iyi yapmissin canim, dip kose temizligi bosver..
hazir firsat buldukca ye guzelim, yarasin yegenimize:)

hoşgeldin dedim mi ben sana herneyse dediysem de dedim yapacak bişey yok

Canlarim oglan uyandi biz kahvalti hazirligina geciyoruz:)

Gunaydin guzellik, afiyet olsun:)

asya_01 bu heyecanla karisik endise hali hic bitmiyor. Ana-baba olmanin bir hediyesi sanirim:)

Derya_idil hedefini 63 yaptin mi sen guzellik, yoksa yarin mezun musun?:)

Gunaydin guzellik, afiyet olsun:)

asya_01 bu heyecanla karisik endise hali hic bitmiyor. Ana-baba olmanin bir hediyesi sanirim:)

Derya_idil hedefini 63 yaptin mi sen guzellik, yoksa yarin mezun musun?:)
Tıbı ki yaptım mezun olmamak için 40 a kadar düşersem şaşırmayın

Kızlarr nasılsınızz?
Ay ben bugün yedim gene. Güne gitmiştim veee resmen baskıdan yedim Yemiycem dedikçe yedirdiler. Akşam yemiycem zaten tıka basa doluyum Yawrukush kaptanım bana ceza vericekmisin
Baskılar bizi yıldırmamalı ben bir Che olarak sizleri mide devirimine çağırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…