Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Baskılar bizi yıldırmamalı ben bir Che olarak sizleri mide devirimine çağırıyorum

Kız valla yediğim baskının haddi hesabı yoktu tam 5 yazıyla beş tane sosyete mantısı yedim.
Günlerdir hiç böyle ağır bir şey yememiştim mideme oturdu resmen

4 gün icinde 3 sinavi atlattiktan sonra tam birazda olsa rahatlamis bulunmaktayim ama asil stress yarindan itibaren basliyor bide refik geldi gelecek eli kulaginda resmen tatli krizlerine sokuyor beni
Neyse ben bugünün herzamanki gibi sacma sapan olan menüsünü paylasayim (okul sagolsun)
Sabah: az peynirli, sucuklu omlet kücük bir parca helva
Ara: 2-3 yk sade yogurtun üstüne 1-2 yk yulaf 1 yk bögürtlen receli
Öglen: büyük bir muz ve kahveli yogurt(mecbur kaldim)
Ara: 4-5 cilek
Aksam: (saat 4 de) pirasa yemegi icinde patatetesde vardi cok az patatesde yemis oldum ama princ yoktu icinde ve bir parca helva

Kız valla yediğim baskının haddi hesabı yoktu tam 5 yazıyla beş tane sosyete mantısı yedim.
Günlerdir hiç böyle ağır bir şey yememiştim mideme oturdu resmen
Neeeyyyy mmantimi abooowww hemide tartilma oncesi ... Canim simdiden bu iknalara hayir demessen hic bi zamn diyemessin kendin icin iyi olani yap ve hayir demeyi kendine sart edin . milletin umrundamisin sanki kilo almisin diyetin bozulmus . seni dusunen derki kendini tut aahhhh ahhhh sekerim

Yawrukush alinti gitti simdi tekrar aramaya üsendim :)
Derslerin sonu gelse malesef oructa anca bitiyolar ben ozamana kadar bu kilolari vermis olmam lazim fitnessinde 2 hafta si kaldi su 2 haftadir adam akilli dinlenemedim desem yeridir su carsamba günü bi gelse üzerimden cok büyük bir yük kalcak hem en önemli ve en cok ögrenmem gereken sinavimi bitirmis olcam hem evin badanasi temizligi bitecek hem refik bitecek ama carsambaya kadar kabus devam ediyor

Gülüm kötü düşünüp kötüyü çağırma, Rabbim hayırlısı neyse onu versin. Kayıp yaşamak kolay değil, illaki ona göre tedirginliklerin var ama önceden de söylediğim gibi sakınan göze çöp batar. Meleğini rabbime emanet et, eğer bu dünyada yiyecek ekmeği varsa kimse alamaz onu senden. Çok fazla strese sokma kendini tatlı anne, bebişin için stres iyi değil.

Kızlarr nasılsınızz?
Ay ben bugün yedim gene. Güne gitmiştim veee resmen baskıdan yedim Yemiycem dedikçe yedirdiler. Akşam yemiycem zaten tıka basa doluyum Yawrukush kaptanım bana ceza vericekmisin
Diren o günlerde tatlı tatlı sana ye bir şey olmaz diyen ablalara :) aklında bulunsun canım bizim türk milleti için yemeyeceğim bir bahane değildir, zorla yedirirler. Bir daha ki sefere midem rahatsız de :)

Diren o günlerde tatlı tatlı sana ye bir şey olmaz diyen ablalara :) aklında bulunsun canım bizim türk milleti için yemeyeceğim bir bahane değildir, zorla yedirirler. Bir daha ki sefere midem rahatsız de :)

Haklısın bebegım ya oyle yapmam lazım..Bu arkadasın bana mantı sozu vardı, gune yapmıs, sana sozum vardı noooglur ye dıye dırettı baska seylerden yemedım ama onu resmen agzıma tıktılar
Bir dahakine direneceğim

Ayyy öyle deme kızz bozma moralimiii (( Hayır dedikçe tıkıyolar ağzıma buranın ınsanı cok fena yaa gorsenız
Arkadasın taktıgı ıyı ama bırdahakıne mıdem bozuk fılan dıycem.

Kizlar iki gunluk mebuju verecegim hemen misafir var
Dunku menum
Sabah
Soganli peynirli omlet
Bol zeytin ve zeytinyagi
Tereyagi
Ogle
Tavuk
Salata
Aksam
Kofte
Piyaz
Spor
Cocuklarin pesinde aksama kadar kosturma
Yaris hareketini bile goremedim aksam elektrikler kesildi sarjim bitti sabaha gelmisti ama sars olmayinca teli taktim fise disari ciktim
Bugun
Sabah
Serpme kahvalti hamurlari yemedim
Aksam
Bakla
Yogurt
Spor
2 saat yuruyus
Su
2 lt anca oldu
Kizlar misafir erken giderse gelecegim uzak kaldim seviyorum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…