- 5 Eylül 2008
- 3.036
- 7.122
- 158
Benden kurtulamayacaklar korkma değil tamamen gıcıklıkMezuniyetten neden korkuyorsun ki?
Benden kurtulamayacaklar korkma değil tamamen gıcıklık
Baskılar bizi yıldırmamalı ben bir Che olarak sizleri mide devirimine çağırıyorum
Internet paketin bitmesin canisi
Hay hay o Zaman ben iki haftaya mezun olayım da yüksek yapayımMezun ol, yine "gicikliga"devam et gulum
Yapacam kuzum galiba bağırmaktan öyle oldu:)Gecmis olsun mavisim, insallah hasta olmazsin. Eve gider gitmez sicacik cay yap kendine zencefilli.
Ah canım yaa sende sıcak birşeyler içaynen boğazımda ağrı ve yanma var dünden beri..canım hiçbirşey yemek istemiyor
Tmm kuzum Sağol :)Geçmiş olsun sıcak ıhlamur iyi gelir şifa olsunMavibocuk
Hahahaha havani yesinlerrrAy kaptanım halkın Nasıl böyle incecik olduğum ile sorularını yanıtlamaktan zamanım mı oluyor ya çok yoğunum çok
Neeeyyyy mmantimi abooowwwKız valla yediğim baskının haddi hesabı yoktutam 5 yazıyla beş tane sosyete mantısı yedim.
Günlerdir hiç böyle ağır bir şey yememiştim mideme oturdu resmen
Özgem açıklamış sağolsunBu nedr acep ben anlamadim :)
Gülüm Rabbim nazardan saklasın iki gündür iyiyim çok şükür, geri dönüş yaşamamayı umut ediyorum :)stres yapma kuzum dikkat et kendine, bulantilar nasil Ebrum?
Gülüm kötü düşünüp kötüyü çağırma, Rabbim hayırlısı neyse onu versin. Kayıp yaşamak kolay değil, illaki ona göre tedirginliklerin var ama önceden de söylediğim gibi sakınan göze çöp batar. Meleğini rabbime emanet et, eğer bu dünyada yiyecek ekmeği varsa kimse alamaz onu senden. Çok fazla strese sokma kendini tatlı anne, bebişin için stres iyi değil.gülüm rabbim yaşatmasın hani senin geçmişte kötü bir şey olmamış ya bana göre çok çok daha rahatsın.ben normal şeyleri bile bazen dert ediniyorum kafamda hep acaba var o acabalarda beni sürekli aynı şeyleri düşündürüyor.bakıyorum foruma 1 kaybı yada 2 kaybı olanlar hep benim gibi pimpirikli
Diren o günlerde tatlı tatlı sana ye bir şey olmaz diyen ablalara :) aklında bulunsun canım bizim türk milleti için yemeyeceğim bir bahane değildir, zorla yedirirler. Bir daha ki sefere midem rahatsız de :)Kızlarr nasılsınızz?
Ay ben bugün yedim gene. Güne gitmiştim veee resmen baskıdan yedimYemiycem dedikçe yedirdiler. Akşam yemiycem zaten tıka basa doluyum Yawrukush kaptanım bana ceza vericekmisin
sağol canım =)sizede gecmis olsun canim..
ay inşallah yakorkunun tartiya faydasi yok guzelim, gitmistir kilolar merak etme sen:)
Diren o günlerde tatlı tatlı sana ye bir şey olmaz diyen ablalara :) aklında bulunsun canım bizim türk milleti için yemeyeceğim bir bahane değildir, zorla yedirirler. Bir daha ki sefere midem rahatsız de :)
Neeeyyyy mmantimi abooowwwhemide tartilma oncesi ... Canim simdiden bu iknalara hayir demessen hic bi zamn diyemessin kendin icin iyi olani yap ve hayir demeyi kendine sart edin . milletin umrundamisin sanki kilo almisin diyetin bozulmus . seni dusunen derki kendini tut aahhhh ahhhh sekerim
Teşekkür ederiz canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?