Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet açıklıyorum; ikisi aynı anda ağlamaya başlayacak bence fazlasıyla yeterli
eyvah eyvah, artik geri donusumuz yok

ay ben böyle yemeyede razıyım yeter ki hafifleyim=)
canim az yeme gunluk en az 1200-1300 kalori almalisin.
yoksa az yediginde vucudun kitlik var sanip, yediklerinin hepsini depoluyor, kilo veremiyorsun.
kararinda her seyden doyacak kadar ye guzelim

Evde değilimde kuzum ama ılık su içtim boğazım yumuşasın diye
tamam kuzum ilik suda olur

Yawrukush
Kolay gelsin tatlım :)
sagol canimmmm

İnşaAllah güzel haberler vereceksin canım bize de :) gönlünü ferah tut, Allah bebeğinizi size bağışlayacak inşaAllah

Neeeyyyy neeyyyy bol su bol su ic

Bu saatten sonra su bana ne yapacakkk
Yok ben biliyorum kendimii, 1kg-dan fazla artıdayım günlerdir, bugün düşmüş, böyle düşmeye devam eder inşaAllah.. Akşam geç yemeğim, wc sorunu derken artı olmam normal geliyor bana

Bence 5 yumurta yemelisin 2 az canim vitaminsiz kalirsin

Ben geldimm. Hemen detaylari yazayim.
Goz randevumuz iyi gecmedi maalesef ikisininde gozleri maalesef ki bozuk. Ilacla olcum yaptilar yeniden canlari yandi baya 10 ar dk arayla 3 kez ilac damlattilar gozlerine goz bebeklerini buyutup daha iyi analiz etmek icin. Ikisini birden durdurmak cok zorladi beni perisan olduk hep beraber. Sonra Dr. Pazartesi tekrar kuculmus haliyle yeniden olcum yapicam kesin o zaman bisey soyleyebilirim dedi. Sonra avm ye gittik yarin ki gosterileri icin alinacaklar vardi saatlerce gezindik. Simdi de benim bu kadar yorgunluga bunyem dayanmadi su an fmf atagim basladi. Yarina iyice artarak devam edecek sicak su torbasiyla yatiyorum. Yarin bir de gosterileri de var ne yapicam sasirdim kaldim. Fmf atagimdan dolayi su an karnim 6 aylik hamile gibi bacaklarim para para gomuluyor her yerim davul oldu.

Menüm

Sabah
Yulaf süt
2 kuru kayısı
2 haşlanmış yumurta

Ara 3badem 3 kaju

Öğlen
1 kase yayla
Tavuk
1 sk sebzeli pilav
Yoğurt
Jelapeno

Ara
Sütlü kahve
1 kare bitter

Akşam
4 mercimek köftesi
2 sk lahana
Yoğurt

Su
Yeşilçay 1 içtim 1 daha içicem
Spor body int
3000-4000 ararsı adım (Bebek arabası iterek.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…