yok yok kovmayiz 9 koyden:)
daha gecen gun ,kardesinin olmasi cok guzel demistiniz.
neler gelecek basimiza azicik yazsana kuzum:))
happy_moon canim tebrikler ilk gune gore cok cok guzel
salatana biraz tuz ve yag katabilirsin.
birde tarcinli su yerine, tarcinli sut icebilirsin canim:)
Yazınca fark ettim su değil süt içtim düzelteyim ilk güne göre iyi dimi inşalla zayıflarım çok teşekkür ederimYawrukush
insallah gulumm
ilk bir hafta boyle geciyor guzelim, sonra duzene girer menuler:)bi türlü ortayı bulamadım :/
inşallah canımGene olursun Can'ım üzülme ben de yapamıyorum diyince hiç yapamadın sandım 30 iyiymiş. Bir zıplamasa nefes al bir zıplamada ver Can'ım kolaylaşacaktır..
ay ben böyle yemeyede razıyım yeter ki hafifleyim=)ilk bir hafta boyle geciyor guzelim, sonra duzene girer menuler:)
Evde değilimde kuzum ama ılık su içtim boğazım yumuşasın diyeiciyor musun ihlamur vs sicak bir seyler Mervem?
Hemdeeee sosyeteymisss manti oyhhh böyük böyükkkkkAy çok pis vicdan yaptırdınız kız banaBana bi güzel gaz verdiydiler
yaa beş tabak diil beş tane yaİnş tartıya yansımaz ıyyy
eyvah eyvah, artik geri donusumuz yokEvet açıklıyorum; ikisi aynı anda ağlamaya başlayacak bence fazlasıyla yeterli
canim az yeme gunluk en az 1200-1300 kalori almalisin.ay ben böyle yemeyede razıyım yeter ki hafifleyim=)
tamam kuzum ilik suda olurEvde değilimde kuzum ama ılık su içtim boğazım yumuşasın diye
sagol canimmmm
evet gülüm bilinç altıma kazınmış resmen o zamanki halim.eşimde bana belli etmemeye çalışıyor elinden geldiğince ama bugün sabah 10 gün kaldı randevuya diyor oda gün sayıyor.daha kucağımıza almak nasip olmadı ama demek ne tatlıymış evlat tam anlamıyla anneliği babalığı yaşayamasakta tedirginliğimiz sürekli aklımızda oluşu attığımız adımı bile düşünüp öyle atıyoruz.rabbim inşallah kucağımıza almayıda nasip eder.
Neeeyyyy neeyyyy bol su bol su ic
Bence 5 yumurta yemelisin 2 az canim vitaminsiz kalirsinİlk günümde göstermiş olduğunuz destek içinn
Emziren bir anne olarak menum aşağıda nasıl sizce ?
Sabah:
2 haşlanmış yumurta
5 yeşilzeytin
1 bardak süt
Ara öğün:
1 bardak bitki çay
Öğle:
Az mercimek çorbası
1 kase yoğurt
Yağsız tuzsuz salata
Ara :
1 bardak tarçınlı su
2 hurma
Akşam
İki tane tavuk baget
2 dilim çavdar ekmeği
1 kase yoğurt bir saat sonra sade Türk kahvesi
Ara: saat 10 da bir tane meyve yiyicem
Bugün en az 17 bardak su içtim 2.000 adım yürüdüm.
Ben zaten yumurta aşığıyım bu konuda takip tanımam 5 de yerim çok rahat vallaBence 5 yumurta yemelisin 2 az canim vitaminsiz kalirsin
Ben yapmadım kuzum:) Yemekhanede yedim. Ama nasıl yapıldığını bende merak ediyorum tadı çok güzel:)havuc corbasini nasil yapiyorsunuz kuzum? :)
Cok yeme banada kalsin heeeBen zaten yumurta aşığıyım bu konuda takip tanımam 5 de yerim çok rahat valla
Havuç çorbası ilk defa duydumBen yapmadım kuzum:) Yemekhanede yedim. Ama nasıl yapıldığını bende merak ediyorum tadı çok güzel:)
Sende mi çok seviyosunCok yeme banada kalsin heee
Hemdeeee sosyeteymisss manti oyhhh böyük böyükkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?