- 15 Şubat 2016
- 605
- 3.196
- 28
- 29
Ben geldimm. Hemen detaylari yazayim.
Goz randevumuz iyi gecmedi maalesef ikisininde gozleri maalesef ki bozuk. Ilacla olcum yaptilar yeniden canlari yandi baya 10 ar dk arayla 3 kez ilac damlattilar gozlerine goz bebeklerini buyutup daha iyi analiz etmek icin. Ikisini birden durdurmak cok zorladi beni perisan olduk hep beraber. Sonra Dr. Pazartesi tekrar kuculmus haliyle yeniden olcum yapicam kesin o zaman bisey soyleyebilirim dedi. Sonra avm ye gittik yarin ki gosterileri icin alinacaklar vardi saatlerce gezindik. Simdi de benim bu kadar yorgunluga bunyem dayanmadi su an fmf atagim basladi. Yarina iyice artarak devam edecek sicak su torbasiyla yatiyorum. Yarin bir de gosterileri de var ne yapicam sasirdim kaldim. Fmf atagimdan dolayi su an karnim 6 aylik hamile gibi bacaklarim para para gomuluyor her yerim davul oldu.
Çok yansımaz 5 sosyete mantısı kadar yansır
Bebeğim nereye geldiğini bilmiyorsun yedirmeyiz çünkü bizde yiyemiyoruz :)
Sende yemeyeceksin
Böyle adamın burnundan getiririz işte
daha iyi gibiler ama gece çıkar ortaya bakalım. gece ateşleniolar saolasın sorduğun için.Günaydın canlarım hepinize bol eksili bir gün diliyorum
Yeriçerim isyanına bayıldımgeç anladım ama sesli güldüm
Yok yok zayıflamaya gerek yok çok kalorili bişeye benzemiyor :) zaten hepimiz diyetteyiz çok da yemeyiz :)
Ay kaptanım benimki yanlış alarmmış bugün yanlış hesap tartıdan döndü
Ayy kuzum yaa Nasıl oldular bugün?
Hıh zayıfmış ben de tombişim napalım yani?
Aynen ben de çok serum aldım bulantılardan dolayı.. Son güne kadar da istifra ettimzor günlerdi..
Can'ım tuzlu bişeyler atsan ağzına şöyle çubuk kraker falan gibi..
kızım 4.5 oğlum 6 haziranda 6 olcak işteCanım çok geçmiş olsun..çocuklarının yaşı kaç acaba
ayy mevsim değişimi uçuşan çiçek böcek sanırım canımgeçmiş olsun deryacım kuzulara.. bu ara çocuklar hep hasta, işyerinden 2 arkadaş aynı anda izin aldı çocukların hastalığından.. inşallah atlatırlar biran önce..
teşekkür ederim canımKiyamam, cok gecmis olsun canim. Cabuk atlatirlar insallah.
aramıza hoşgeldin canım. Derya ben 30 yaşındayım 2 çocuk annesiyim. umarım sağlıkla veririz birlikte kilolarımızıKullanıcı Adı :happy_moon
Yaşınız :30
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:2 oğlum 5 yaş ve 2 aylık :)
Yaşadığınız şehir:İstanbul
Boyunuz :1.52
Kilonuz:57.2
Hedef kilonuz :49
Kilo alma hikayenizoğum :)
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Hiç bir kıyafetim olmuyor doğum nedeni ile.Kendimi bu kiloda mutlu hissetmiyorum
eline emeğine sağlık hayat..
bayılıyorum sporuna süperrSporumu yaptim
30 dk rampali hizli tempo biraz kosu
50mekik
75er kol alti
50ser kol dumbell
100 twisttt
15 dk masaj kemeri karin kalca
2fincan yesilcayyy
350 ml maydanoz suyuuu tamam bol limonlu
Hafif bir kahvaltida ok
Ogle yemedim
Aksami birazdan yiyip okula gidicem ins...
Giderkende en uzak ulasimim olan metroya yurucem halbuki otobus kapimin onunden geciyooo
Valla yarin eksi cikamazsammm ceza ver kaptanimmm
Bu hafta gram oynamadiiii
Yawrukush
hakkaten 1 az 2 çok derlerdide anlayamazdım. şimdi çivi gibi her dakika beynime işliyor bu söz :)Çocuk çok güzel bişey de 2. Çocuk deli işi :) sözüm meclisten dışarı..
astigmat hipermetrop kesin de daha ne olur bilemiyorum. sağolasınAllah yardımcınız olsun.. Çok geçmiş olsun canımm.. Çocukların çok ciddi birşeyi çıkmaz inşaAllah..
teşekkür ederim tatlımGeçmiş olsun kuzum
saolasın canımAsyaca canımm çok geçmişler olsunn
Oy ben sana kıyamam kuzum dinlen lütfen Can'ım benim tatlı arkadaşım adaşım
Kusura bakma canim. Senide hasta yptim Allah korusun.Yok canım ben değildim o
Kusura bakma canim. Senide hasta yptim Allah korusun.Nazar boncugumuzuda koyalimda nazar degmesin.
(Nazar boncuguna inamam aslinda ama olsun :))
Iyi geceler canlarm:)
Ne demek görevimizValla çok güzel geldi burnumdan
Hepinizden Allah razı olsun insana bu vicdan azabı şart
Seviyorum kızlar sizi
Aynen cnmcanim adimsayarda satin alabilirsin.
ama tele program yukleyerek de kullanabilirim dersen, bir suru appler var bunun icin, adimsayara para vermene gerek kalmaz:)
Iyi gecelr canim :)Iyi geceler canlarm:)
Aynen canım seninle aynı görüşteyim batıl inanç benim gözümdeNe kusuru canımmm
İnanılası birşey değil zaten, herşeyden Allah korur, eşyadan medet ummak saçma :))
ben rengini şeklini çok seviyorum ama
İyi geceler :)
Yok ablam egzersiz yapmadim bugun :)))
gecmis olsun...teşekkür ederim tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?