Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun

Geçmiş olsun kuzum

Sütlü kahve olarak nescafe değil dimi ?

Canım yaa kendini neden bu kadar yordun kiii çok geçmiş olsun. İlaç kullanıyor musun?

Ay çok pis vicdan yaptırdınız kız bana Bana bi güzel gaz verdiydiler
yaa beş tabak diil beş tane ya İnş tartıya yansımaz ıyyy
Çok yansımaz 5 sosyete mantısı kadar yansır
Bebeğim nereye geldiğini bilmiyorsun yedirmeyiz çünkü bizde yiyemiyoruz :)
Sende yemeyeceksin
Böyle adamın burnundan getiririz işte

Oy ben sana kıyamam kuzum dinlen lütfen Can'ım benim tatlı arkadaşım adaşım

Kaptanim vallaha isler gözümü hic korkutmuyor orda problem yokta su sinav cok gözümü korkutuyor ya . Hani sinav olmasa kafam rahat olcak bide cumartesi is var cünkü . O yüzden zaten pazartesiden basladim ögrenmeye. Allahin izniyle bununda üstesinden gelirim ben. Yani aslinda herseyi yapabilirim ama ben cok takarim bir haftanin bütün planini bir hafta önceden yaparim. Herseyi cok stress yapip takiyorum asil problem orda yoksa üstesinden gelirim. Ama destegin icin cok sagol. Iyiki bu gruba gelmisim ya ne güzel ablalarim oldu akil danisabildigim. Bana destek olan. Hepiniz ayri ayri hayatimin bir parcasi oldunuz resmen. Bir problemim olsa veya iyi bir olay gecse basimda ilk burda paylasir oldum. Ben kilo vermesem mi acaba birakamam ben burayi. Ay duyguladim gözlerim doldu ya

Hosgeldin canim biz tanismamistik galiba. Ben Büsra. 18 yasind ave ögrenciyim. 1.70 boyunda 68 kiloyum. Insaallah el birligi ile verecegiz bu kilolari :)

Evde değilimde kuzum ama ılık su içtim boğazım yumuşasın diye
Gecmis olsun canim önceden önlemini al hasta olmadan. InsaAllah yarina biseyin kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…