- 13 Nisan 2016
- 1.533
- 8.190
- 73
- 39
Çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsunBen geldimm. Hemen detaylari yazayim.
Goz randevumuz iyi gecmedi maalesef ikisininde gozleri maalesef ki bozuk. Ilacla olcum yaptilar yeniden canlari yandi baya 10 ar dk arayla 3 kez ilac damlattilar gozlerine goz bebeklerini buyutup daha iyi analiz etmek icin. Ikisini birden durdurmak cok zorladi beni perisan olduk hep beraber. Sonra Dr. Pazartesi tekrar kuculmus haliyle yeniden olcum yapicam kesin o zaman bisey soyleyebilirim dedi. Sonra avm ye gittik yarin ki gosterileri icin alinacaklar vardi saatlerce gezindik. Simdi de benim bu kadar yorgunluga bunyem dayanmadi su an fmf atagim basladi. Yarina iyice artarak devam edecek sicak su torbasiyla yatiyorum. Yarin bir de gosterileri de var ne yapicam sasirdim kaldim. Fmf atagimdan dolayi su an karnim 6 aylik hamile gibi bacaklarim para para gomuluyor her yerim davul oldu.
Aynen canımHavuç çorbası ilk defa duydumama çok besleyicidir kesin
Geçmiş olsun kuzumBen geldimm. Hemen detaylari yazayim.
Goz randevumuz iyi gecmedi maalesef ikisininde gozleri maalesef ki bozuk. Ilacla olcum yaptilar yeniden canlari yandi baya 10 ar dk arayla 3 kez ilac damlattilar gozlerine goz bebeklerini buyutup daha iyi analiz etmek icin. Ikisini birden durdurmak cok zorladi beni perisan olduk hep beraber. Sonra Dr. Pazartesi tekrar kuculmus haliyle yeniden olcum yapicam kesin o zaman bisey soyleyebilirim dedi. Sonra avm ye gittik yarin ki gosterileri icin alinacaklar vardi saatlerce gezindik. Simdi de benim bu kadar yorgunluga bunyem dayanmadi su an fmf atagim basladi. Yarina iyice artarak devam edecek sicak su torbasiyla yatiyorum. Yarin bir de gosterileri de var ne yapicam sasirdim kaldim. Fmf atagimdan dolayi su an karnim 6 aylik hamile gibi bacaklarim para para gomuluyor her yerim davul oldu.
Sütlü kahve olarak nescafe değil dimi ?Menüm
Sabah
Yulaf süt
2 kuru kayısı
2 haşlanmış yumurta
Ara 3badem 3 kaju
Öğlen
1 kase yayla
Tavuk
1 sk sebzeli pilav
Yoğurt
Jelapeno
Ara
Sütlü kahve
1 kare bitter
Akşam
4 mercimek köftesi
2 sk lahana
Yoğurt
Su
Yeşilçay 1 içtim 1 daha içicem
Spor body int
3000-4000 ararsı adım (Bebek arabası iterek.)
Ben geldimm. Hemen detaylari yazayim.
Sütlü kahve olarak nescafe değil dimi ?
kullanıyorum tabi de son 1 hafta 10 gündür unuttum içmeyi. ilaçtan nefret ediyorum hep te dzensiz kullanıyorum maalesefCanım yaa kendini neden bu kadar yordun kiiiçok geçmiş olsun. İlaç kullanıyor musun?
teşekkür ederimÇok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun
Ewet tatlim 4 veya5 tane hersabah tuketirim :)Sende mi çok seviyosun
Bende hic sevmem sevemedimEvet canım oldum olası Türk kahvesini sevmedim..
Çok yansımaz 5 sosyete mantısı kadar yansırAy çok pis vicdan yaptırdınız kız banaBana bi güzel gaz verdiydiler
yaa beş tabak diil beş tane yaİnş tartıya yansımaz ıyyy
Keşke bir mucize olsa ben sabah 63 kilo uyansam doğrudan Amerika'ya mastır yapmaya giderdimyok ablacim yeni basladin mucizeyi bu hafta beklemiyoruz:)
ben sadece hatirlatayim istedim..
Oy ben sana kıyamam kuzum dinlen lütfen Can'ım benim tatlı arkadaşım adaşımBen geldimm. Hemen detaylari yazayim.
10 bile yer rahat olBence 5 yumurta yemelisin 2 az canim vitaminsiz kalirsin
Ben maydonozu hiç yormadım limonu sıktım hepsini bir yedimŞimdi maydanoz suyumu içiyorumYarın güzel bir eksi gelir umarım:)
Kaptanim vallaha isler gözümü hic korkutmuyor orda problem yokta su sinav cok gözümü korkutuyor ya . Hani sinav olmasa kafam rahat olcak bide cumartesi is var cünküSagol Demetim ,gel beraber olsun:)
Nasil gecti gunun?
ahh canim yaa cok uzuldum bu mesajina tok gitseydin guzelim gune, yoksa yurdum insani yedirdikce yedirir
sende haklisin sekerim:)
yerim seni:)
5 tane sosyete mantisi mi
bugun guzel bir ceza gelir guzelim haberin olsun,tarti oncesi hic iyi olmamis..
tabi kuzum prof yapalim seni:)
canim menun cok kotu degil, sen moralini yuksek tut guzelim...
canimin ici, refik bir yandan, okulun,sinavlarin bir yandan, evdeki tadilat isleri bir yandan...
kac yere boluneceksin canim, gayet iyi yetisiyorsun hepsine..
az kaldi carsambaya ha gayret...
masallah masallah kuzum
yok hala gitmedim ,haftaya gidecegim insallah:)
bugun cok az yemissin kuzum, aksam yemegin yok neredeyse.
oglende 1 isirik kofte, ac kalma kuzum..
bizde seni seviyoruz canim
havuc corbasini nasil yapiyorsunuz kuzum? :)
iyiyiz bir tanem , gel beraber kahvalti edelim.
sen nasilsin?
kucucuk kaldi miden :)
iyi mi teyzesi??
Hosgeldin canim biz tanismamistik galiba. Ben Büsra. 18 yasind ave ögrenciyim. 1.70 boyunda 68 kiloyum. Insaallah el birligi ile verecegiz bu kilolari :)İlk günümde göstermiş olduğunuz destek içinn
Emziren bir anne olarak menum aşağıda nasıl sizce ?
Sabah:
2 haşlanmış yumurta
5 yeşilzeytin
1 bardak süt
Ara öğün:
1 bardak bitki çay
Öğle:
Az mercimek çorbası
1 kase yoğurt
Yağsız tuzsuz salata
Ara :
1 bardak tarçınlı su
2 hurma
Akşam
İki tane tavuk baget
2 dilim çavdar ekmeği
1 kase yoğurt bir saat sonra sade Türk kahvesi
Ara: saat 10 da bir tane meyve yiyicem
Bugün en az 17 bardak su içtim 2.000 adım yürüdüm.
Gecmis olsun canim önceden önlemini al hasta olmadan. InsaAllah yarina biseyin kalmazEvde değilimde kuzum ama ılık su içtim boğazım yumuşasın diye
Sağol canım inşallahGecmis olsun canim önceden önlemini al hasta olmadan. InsaAllah yarina biseyin kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?