tebrikler kızlarrr.... Ellerine sağlık kaptanım@E-brulim kaptanimiz hazirlamis ilk 3 listemizi sagolsun,ellerine saglik canim, tebrikler hepinize guzeller.
...Takim ici ilk 3...
1. sira 2.3 kilo hafifleyen @betusi ye ait
2. sirada 1.3 kiloyla onu takip eden @mugehatun ve @bnnu yer aliyor
3.'lük 1.1 kilo kaybeden @abesle_istigal e gidiyor
Listeye girme hakkini kil payi kaybeden @sevimlicadi0'i da
tebrik ediyoruz - 1.0 kilo
Basarilarinizin devamini dileriz
inşallah canımHerkesi tebrik ediyorum :) İnşaallah bu hafta en kötü ihtimal 2 hafta sonraya o 1. liğe adımı yazdırcam :)
canım geçmiş olsun. İnşallah güzel haberler alacaksın.kızlar eşim şehir dışındaydı 3 saatlik yoldan geldi hastane için ben gelme demiştim ama iyiki gelmiş acilde benim dr vardı şanstan düşük riskim varmış yat dinlen verdiğim ilaçları kullan dedi alttan bakmak istemiyorum kese sıcak düşük olur dedi.kalp atışını şu an duyamadı sana söylediğim tarihte gel polikliniğe dedi.hiç hevesim kalmadı ya az da olsa kalp atışını duyabilmesi lazımdı 7. haftadayım.bu gebelikte sıkıntılı sanırım diğeri gibi.artık düşünmekten yoruldum ne kadar sakınsakta olacak olan oluyor
canımm çok geçmiş olsunn.Kızlar gelecem dedim gelemedim öksürük başladı bende biraz rahatsızım menümü yazayım çıkıyorum
Sabah
Peynir
Yeşillik
Öğlen
Fırında karnıbahar
Puding
Akşam
Omlet
Yeşillik
Domates
2.5 litre su
10000 adım
1 saat airobik iç bacaklarım ağrıyor :)
Kızlar iyi geceler kusura bakmayın giremiyorum ama yiğenimde bizde onada bakıyorm
wifi şifresi bulmak lazım sana. şimdi hatırlamıyorum ama bi program vardı yakınlarda bağlanabileceğin ücretsiz wifi leri buluyordu...ahhhh elimden gelse savah aksam burda olurumda intrnetin gozu kor olsun
bu hafta yapalımmı birlikte ? 4 yapalımBen de mi leslie yapsamm acabaaayapabilirim aslındaa seviyorum da zaten
tebrikler kızlarrr.... Ellerine sağlık kaptanımE-brulim
inşallah canım
canım geçmiş olsun. İnşallah güzel haberler alacaksın.
canımm çok geçmiş olsunn.
wifi şifresi bulmak lazım sana. şimdi hatırlamıyorum ama bi program vardı yakınlarda bağlanabileceğin ücretsiz wifi leri buluyordu...
bu hafta yapalımmı birlikte ? 4 yapalım
TEBRİKLER güzel menü lahana diyetlerde çok öneriliyor ama bende çok gaz yapıyor:)
kızlar eşim şehir dışındaydı 3 saatlik yoldan geldi hastane için ben gelme demiştim ama iyiki gelmiş acilde benim dr vardı şanstan düşük riskim varmış yat dinlen verdiğim ilaçları kullan dedi alttan bakmak istemiyorum kese sıcak düşük olur dedi.kalp atışını şu an duyamadı sana söylediğim tarihte gel polikliniğe dedi.hiç hevesim kalmadı ya az da olsa kalp atışını duyabilmesi lazımdı 7. haftadayım.bu gebelikte sıkıntılı sanırım diğeri gibi.artık düşünmekten yoruldum ne kadar sakınsakta olacak olan oluyor
Yawrukush kaptanim bende bu hafta leslieye yeniden baslayayim diyorum. Leslie yaparken duzenli kilo veriyordum ben demekki bana yuruyus iyi geliyor. Bir de bu hafta aksam yemeklerimi erken yiycem, 2 haftadir esim gec geliyor bende onunla yiyordum. Bu hafta beklemeyeyim diyorum. Bu hafta hedeflerim cok yuksek motivasyon bekliyorum siz kaptancanlarim ve can arkadaslarimdan
CUMARTESI GUNU YARISMA EGZZERSIZIMIZ
Yeni haftaya bomba gibi baslayalim canlarimIlk egzersizimiz kalca ve bacak kaslarimiz icin lunge egzersizi.
Cumartesi sabah uyandiginiz andan aksam 23.e ladar egzersizi kac kez tekrarladiginiziAsyaca kaptanimizi etiketleyerek yaziyorsunuz.
DIPNOT: Her iki bacaginizi da esit miktarda calistiriniz. (Ornegin:200 tekrar sol bacakla, 200tekrar sag bacakla, toplam 400 tekrar)
DIPNOT2:Egzersiz oncesi ve sonrasi isinma ve soguma hareketleri yapmayi unutmayin guzeller.
Takimimiza yeni katilan guzeller sizlerden de tam katilim bekliyoruz. @bnnu , @LunaDaisies @mart09 ,keping , @happy_moon
@edsofi canim yarin ki egzersizimiz
Yapalım bakalım bu hafta :)) sen karbonhidrat ekledin mi menüne ??
Ben kaptan söyledikten sonra anneme de söyledim, kilom azalmıyor diyorduu, ben de ekmek ye dedim, yemiyordu günlerdir, ekmek yedikten sonra kilosu tekrar gitmeye başladıı :)) Kaptanımı da öpüyorum burdan, ben uymasam da söylediklerine annem yaptırıyorum
Hiçbiri ekmeğin yerini vermiyor ama ekmek çok başka :) Gerçi ben ekmek yesem de yemesem de durum aynıı
selam, hadi 2 gündür spor yapmaya başlayan ham vücutlü birine, bana : ) , lunge hareketleri için toplam adet verir misiniz ? sizce ne kadar adete dayanılabilir ?
Diyetteyken sadece cumadan cumaya mı tartılıyorsunuz ? arada bir bakmakta fayda olur mu kilo durumuna ?
spor yaparken korse giymeyi önerir misiniz ? benim karnım göbeğim baya var . doğum sonrası için almıştım. spor esnasında giymek fayda sağlar mı ?
adımı kattık bileeAdimi katmayin bu ise yaaaaa musafirim gelecek yarin
evet canım 1 saat sürüyor. yarın hem lesli ehem egzersizi yapalımOlurrr :) 4 1 saat sürüyor dimii :) yaparızzz
canım yok etmem daha, kendim hadi neyse de çocuklarımın gösterileri emekleri benim yüzümden gitti çok üzüldülerİyi geceler canlarım:)
Evet bana da gaz yapıyor sen bir de emziriyorsun boşver yeme bebişe de gaz geçmesin.. Bir sürü güzel sebze var Can'ım emin ol hepsi birbirinden Faydalı .
Can'ım böyle düşünme benim iki gebeliğin de riskliydi. Oğlumda 10 haftalık kanamam oldu ilaçlar 10 gün yatış anca toparlandı derken 16 haftalıkların kasılmalarım başladı 3 adım atayım 10 kere kasılmam oluyordu bir sürü ilaçlar falan anca 37. Haftaya kadar tuttuk içerde. Kızımda desen devamlı kilosu geriden geliyordu 24. Haftada suyum geldi sandık değilmiş ama aklım çıkmıştı.. Hamilelikler hep böyle geçiyor canım. Sayılı gün bir şekilde geçiyor bütün gün ağlasan da geçiyor, gülüp eğlensen de geçiyor. Bence sen yat ve hiç kalkma sadece tuvalete yemek yemeye kalk.. Başka çaresi yok. Allah hayırlısını versin canım lütfen ümidini kaybetme. İnşallah 10 gün sonra duyarsın bebeğin kalp atışlarını..
Canım tekrar aramıza dönmene çok sevindim. Lütfen ilaçlarını ihmal etme bir daha
Kaptanım bize bir de ısınma videosu atsan biliyorsun daha önce bir sakatlandım ondan korkuyorum
Ayrıca lütfen kendine haksızlık etme hamile halinle bizimle uğraşıp duruyorsun zaten.. Ayrıca ben bu grupta olamsam her gün verdiğin bu güzel egzersizleri hiç bir zaman akıl edemezdim. Bence biz grupçana kaslandık ondan böyle oldu diğer takımlar korksun bizden...
Oyy yaza yaza parmağımızda tüy bitti. Ekmek cici ekmek cici, mama hammmm yapın bakim aferiiin
Ekmek yağsız ve tam buğday ekmeği pilavdan çok çok daha iyi bir seçim :)
200 yaparsın bence canım
Karnını içeri çekersen çok faydası oluyor ama korseyi bilemicem. bi ara rebook öyle bir ürün çıkartmıştı.. Tabi pazarlama taktiği olma ihtimali yüksek..
İyi geceler canlarım:)
Evet bana da gaz yapıyor sen bir de emziriyorsun boşver yeme bebişe de gaz geçmesin.. Bir sürü güzel sebze var Can'ım emin ol hepsi birbirinden Faydalı .
Can'ım böyle düşünme benim iki gebeliğin de riskliydi. Oğlumda 10 haftalık kanamam oldu ilaçlar 10 gün yatış anca toparlandı derken 16 haftalıkların kasılmalarım başladı 3 adım atayım 10 kere kasılmam oluyordu bir sürü ilaçlar falan anca 37. Haftaya kadar tuttuk içerde. Kızımda desen devamlı kilosu geriden geliyordu 24. Haftada suyum geldi sandık değilmiş ama aklım çıkmıştı.. Hamilelikler hep böyle geçiyor canım. Sayılı gün bir şekilde geçiyor bütün gün ağlasan da geçiyor, gülüp eğlensen de geçiyor. Bence sen yat ve hiç kalkma sadece tuvalete yemek yemeye kalk.. Başka çaresi yok. Allah hayırlısını versin canım lütfen ümidini kaybetme. İnşallah 10 gün sonra duyarsın bebeğin kalp atışlarını..
Canım tekrar aramıza dönmene çok sevindim. Lütfen ilaçlarını ihmal etme bir daha
Kaptanım bize bir de ısınma videosu atsan biliyorsun daha önce bir sakatlandım ondan korkuyorum
Ayrıca lütfen kendine haksızlık etme hamile halinle bizimle uğraşıp duruyorsun zaten.. Ayrıca ben bu grupta olamsam her gün verdiğin bu güzel egzersizleri hiç bir zaman akıl edemezdim. Bence biz grupçana kaslandık ondan böyle oldu diğer takımlar korksun bizden...
Oyy yaza yaza parmağımızda tüy bitti. Ekmek cici ekmek cici, mama hammmm yapın bakim aferiiin
200 yaparsın bence canım
Karnını içeri çekersen çok faydası oluyor ama korseyi bilemicem. bi ara rebook öyle bir ürün çıkartmıştı.. Tabi pazarlama taktiği olma ihtimali yüksek..
adımı kattık bilee
evet canım 1 saat sürüyor. yarın hem lesli ehem egzersizi yapalım
canım yok etmem daha, kendim hadi neyse de çocuklarımın gösterileri emekleri benim yüzümden gitti çok üzüldüler
at kestanesi var ya, hani parklar da ağaçların dibine düşer. işte ben onu evin sağına soluna koyduğumdan beri bizden başka canlı yaşamıyor evdeBenim ew karinca dolu bende ne yapixam bilmiorum ya bu sene cocukta artik ayaklandi heryere bisi dokecek artik karincalar kökten gotururler bizi sırtlanip
inşallah canımİnşaAllah Allah sağlık versin yapalım canım..
İyi geceler canlarım:)
200 yaparsın bence canım
at kestanesi var ya, hani parklar da ağaçların dibine düşer. işte ben onu evin sağına soluna koyduğumdan beri bizden başka canlı yaşamıyor evde
at kestanesi var ya, hani parklar da ağaçların dibine düşer. işte ben onu evin sağına soluna koyduğumdan beri bizden başka canlı yaşamıyor evde
canım nerelerdesin uğramıyorsun hiçGünaydınlar, hayırlı cumalar kızlar.Dereceli bir gün olur inşallah :)
cani @CheGuevera güzelce uyarsana yavrum, gidin yavrularım burda size ekmek yok deseneKizz yazik kiz oda allagin yarattigi bi canili oda ekmegini ariyor napsin sakin öldurme can alma yapma
yok bildiğin at kestanesi =)birşey anlamadım kii at kestanesi yazdım normal kestane çıkıyor ben mi yalnış anladım acaba
canım neyin var ? çok geçmiş olsun kuzummerhabalar
izin aldım eve geldşm cok rahatsızım kızlar bugun hiç bakamadmda iyileşemiyorum bir türlü
nese bosvern beni siz sağlıklı olunda
bu hafta kg veremedm malesef sabitim takım kaptanına sabahtan söyledm....
dün ki menüm
sabah
tost çay
öğlen
1 y.k barbunya
1 y. kaşıgı bulgur pilavı hasta oluncada iştah kaçtı neyse
aksam
2 antrikot
salata
1 dilim ekmek
spor yarım saat egzersz 15-20 dkk tempolu yuryus onları bıle yapmıcaktm bu hafta spor yapmadm dıe zorla yaptm
su 2 lt civarı ara ara bakıcam size smdlık optum
kaptanım eline emeğine sağlık süpersinn
GELISME TABLOSU
SIRA İSİM YAŞ BOY BAŞL. KG GÜNCEL KG HEDEF KG 1 Mavibocuk 23 165 74.2 64.5 60 2 harpy 33 168 88.0 84.5 60 3 haeshin 33 168 76.1 62.6 60 4 abesle_istigal 29 175 104.2 95.5 91 5 mugehatun 27 160 79.0 76.2 55 6 kitabi 35 165 95.0 90.7 65 7 happy_moon 30 152 57.2 56.7 49 8 gogo2405 38 167 77.5 66.3 60.0 9 zey zey 26 170 60.7 60.0 56.0 10 Asyaca 30 168 84.0 76.4 63 11 AKovser 21 155 57.0 55.6 48.0 12 edsofi 24 163 76.2 73.2 66 13 Ollalla 20 155 57.2 54.5 45 14 tiffany20 20 163 60.0 56.2 50 15 CheGuevera 30 168 75.9 66.2 63 16 melinda23 28 160 77.0 67.6 60 17 betusi 30 165 76.6 73.5 57 18 ddanes 34 153 65.0 61.0 50 19 sevimlicadi0 18 169 73.6 68.0 55 20 LunaDaisies 28 157 92.0 91.2 59 21 bnnu 25 170 61.0 59.7 57 22 mart09 40 173 76.0 75.6 68 23 keping 30 162 65.5 65.5 55
süpersin valla imreniyorum sana. titreşimli kemer bende de var spordan sonra bende takayım artık.Sporumu yazip dusa
Yoksa unutuyorum
30 dk yuruyus
80 mekik
50 bacaklari karna cekme
10 squat
75er dambil kol alti
80 twist
Simdide titresimli kemer 15 dk sonra dusss
ayyy canımm Allah razı olsunn. düşünmen yeter güzel yüreklim. valla düşündüm diyeti çocuklar tepsiye koyup getirmişler simit poaca yanına kuşburnu marmelatı, ''anne yersen iyileşirsin'' dşyolar bide o ara ateşim çok tu gözümü açamıyordum zaten gözüm görmedi yemek filan. çok sağol yüreğinden öperimmEn az 3 gün sürüyor değil mi? Can'ım sana da bişeyler alsaydı bari bu halde diyeti düşündüm deme bana bi simit koysaydı baş ucuna.. Of Can'ım yaa nerede oturuyordun? Yakın olsak keşke gelir en azından bi çorba yapardım sana çocuklara
canım saolasnNe olduğuna baktım internette, zor gerçekten, Allah yardımcın olsun
ayni annemin karakterini tarif etmissin kuzum:))Aleykum selam ve de iyi geceler canım ♥
Öyle tabi canım, ben sadece her gördüğü çocuğu öpen, ısıran, ay ne tatlı deyip kucağına alanlardan değilim maalesef :) mesafeliyim biraz.. bir de bana gülen çocuklara yaklaşabiliyorum :) biraz sert biriyim, hiç güleryüzlü değilim desem yeridir, bu halimle bile bir çocuk bana bakıp gülümserse bütün buzlarım eriyor sanki, pamuk gibi oluyorum
İyi gecelerrr ♥
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
Harpy | - | - | - | - | - | - | |
CheGuevera | - | - | - | - | - | - | - |
melinda23 | - | - | - | - | - | - | - |
abesle_istigal | ODUL | - | - | - | - | - | - |
sevimlicadi0 | - | - | - | - | - | - | |
LunaDaisies | - | - | - | - | - | - | |
mart09 | - | - | - | - | - | - | |
keping | - | - | - | - | - | - | - |
edsofi | ODUL | - | - | - | - | - | - |
ddanes | - | - | - | - | - | - | - |
AKovser | - | - | - | - | - | - | |
zey zey | - | - | - | - | - | - | - |
mugehatun | - | - | - | - | - | - | - |
kitabi | - | - | - | - | - | - | - |
Asyaca | ODUL MUAF | - | - | - | - | - | - |
tiffany20 | - | - | - | - | - | - | |
Ollalla | ODUL | - | - | - | - | - | - |
gogo2405 | - | - | - | - | - | - | - |
bnnu | - | - | - | - | - | - | |
Mavibocuk | ODUL | - | -/TD] [TD]- | - | - | - | |
haeshin | - | - | - | - | - | - |
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
Harpy | - | - | - | - | - | - | |
CheGuevera | - | - | - | - | - | - | - |
melinda23 | - | - | - | - | - | - | - |
abesle_istigal | ODUL | - | - | - | - | - | - |
happy_moon | - | - | - | - | - | - | |
sevimlicadi0 | - | - | - | - | - | - | |
LunaDaisies | - | - | - | - | - | - | |
mart09 | - | - | - | - | - | - | |
keping | - | - | - | - | - | - | - |
edsofi | ODUL | - | - | - | - | - | - |
ddanes | - | - | - | - | - | - | - |
AKovser | - | - | - | - | - | - | |
zey zey | - | - | - | - | - | - | - |
mugehatun | - | - | - | - | - | - | - |
kitabi | - | - | - | - | - | - | - |
Asyaca | ODUL MUAF | - | - | - | - | - | - |
tiffany20 | - | - | - | - | - | - | |
Ollalla | ODUL | - | - | - | - | - | - |
gogo2405 | - | - | - | - | - | - | - |
bnnu | - | - | - | - | - | - | |
Mavibocuk | ODUL | - | -/TD] [TD]- | - | - | - | |
haeshin | - | - | - | - | - | - |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?