Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tebrikler kızlarrr.... Ellerine sağlık kaptanım E-brulim
Herkesi tebrik ediyorum :) İnşaallah bu hafta en kötü ihtimal 2 hafta sonraya o 1. liğe adımı yazdırcam :)
inşallah canım
canım geçmiş olsun. İnşallah güzel haberler alacaksın.
canımm çok geçmiş olsunn.
ahhhh elimden gelse savah aksam burda olurumda intrnetin gozu kor olsun
wifi şifresi bulmak lazım sana. şimdi hatırlamıyorum ama bi program vardı yakınlarda bağlanabileceğin ücretsiz wifi leri buluyordu...
Ben de mi leslie yapsamm acabaaa yapabilirim aslındaa seviyorum da zaten
bu hafta yapalımmı birlikte ? 4 yapalım

Olurrr :) 4 1 saat sürüyor dimii :) yaparızzz

İyi geceler canlarım:)

TEBRİKLER güzel menü lahana diyetlerde çok öneriliyor ama bende çok gaz yapıyor :)

Evet bana da gaz yapıyor sen bir de emziriyorsun boşver yeme bebişe de gaz geçmesin.. Bir sürü güzel sebze var Can'ım emin ol hepsi birbirinden Faydalı .

Can'ım böyle düşünme benim iki gebeliğin de riskliydi. Oğlumda 10 haftalık kanamam oldu ilaçlar 10 gün yatış anca toparlandı derken 16 haftalıkların kasılmalarım başladı 3 adım atayım 10 kere kasılmam oluyordu bir sürü ilaçlar falan anca 37. Haftaya kadar tuttuk içerde. Kızımda desen devamlı kilosu geriden geliyordu 24. Haftada suyum geldi sandık değilmiş ama aklım çıkmıştı.. Hamilelikler hep böyle geçiyor canım. Sayılı gün bir şekilde geçiyor bütün gün ağlasan da geçiyor, gülüp eğlensen de geçiyor. Bence sen yat ve hiç kalkma sadece tuvalete yemek yemeye kalk.. Başka çaresi yok. Allah hayırlısını versin canım lütfen ümidini kaybetme. İnşallah 10 gün sonra duyarsın bebeğin kalp atışlarını..

Canım tekrar aramıza dönmene çok sevindim. Lütfen ilaçlarını ihmal etme bir daha

Kaptanım bize bir de ısınma videosu atsan biliyorsun daha önce bir sakatlandım ondan korkuyorum

Ayrıca lütfen kendine haksızlık etme hamile halinle bizimle uğraşıp duruyorsun zaten.. Ayrıca ben bu grupta olamsam her gün verdiğin bu güzel egzersizleri hiç bir zaman akıl edemezdim. Bence biz grupçana kaslandık ondan böyle oldu diğer takımlar korksun bizden...

Oyy yaza yaza parmağımızda tüy bitti. Ekmek cici ekmek cici, mama hammmm yapın bakim aferiiin

Hiçbiri ekmeğin yerini vermiyor ama ekmek çok başka :) Gerçi ben ekmek yesem de yemesem de durum aynıı

Ekmek yağsız ve tam buğday ekmeği pilavdan çok çok daha iyi bir seçim :)

selam, hadi 2 gündür spor yapmaya başlayan ham vücutlü birine, bana : ) , lunge hareketleri için toplam adet verir misiniz ? sizce ne kadar adete dayanılabilir ?

200 yaparsın bence canım

Karnını içeri çekersen çok faydası oluyor ama korseyi bilemicem. bi ara rebook öyle bir ürün çıkartmıştı.. Tabi pazarlama taktiği olma ihtimali yüksek..

Adimi katmayin bu ise yaaaaa musafirim gelecek yarin
adımı kattık bilee
Olurrr :) 4 1 saat sürüyor dimii :) yaparızzz
evet canım 1 saat sürüyor. yarın hem lesli ehem egzersizi yapalım
canım yok etmem daha, kendim hadi neyse de çocuklarımın gösterileri emekleri benim yüzümden gitti çok üzüldüler

Haklısnızzz ne diyeyimm :)) 3 aydır ekmek yemiyordum, zaten beyaz ekmek yiyemiyorum ben de çavdara başladım :))

Benim ew karinca dolu bende ne yapixam bilmiorum ya bu sene cocukta artik ayaklandi heryere bisi dokecek artik karincalar kökten gotururler bizi sırtlanip
at kestanesi var ya, hani parklar da ağaçların dibine düşer. işte ben onu evin sağına soluna koyduğumdan beri bizden başka canlı yaşamıyor evde

Al canım istediğin video :)
Kaptanımdan istemiştim ben de :)

canım neyin var ? çok geçmiş olsun kuzum
kaptanım eline emeğine sağlık süpersinn
Sporumu yazip dusa
Yoksa unutuyorum
30 dk yuruyus
80 mekik
50 bacaklari karna cekme
10 squat
75er dambil kol alti
80 twist
Simdide titresimli kemer 15 dk sonra dusss
süpersin valla imreniyorum sana. titreşimli kemer bende de var spordan sonra bende takayım artık.
ayyy canımm Allah razı olsunn. düşünmen yeter güzel yüreklim. valla düşündüm diyeti çocuklar tepsiye koyup getirmişler simit poaca yanına kuşburnu marmelatı, ''anne yersen iyileşirsin'' dşyolar bide o ara ateşim çok tu gözümü açamıyordum zaten gözüm görmedi yemek filan. çok sağol yüreğinden öperimm
Ne olduğuna baktım internette, zor gerçekten, Allah yardımcın olsun
canım saolasn

ayni annemin karakterini tarif etmissin kuzum:))

]TUM CITIRLARIN DIKKATINE

Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar- oduller, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami ise, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.

KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi.
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma

DIPNOT: Haftalik egzersizlerimiz 19160. sayfadadir.

CUMA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
bu iconu goren herkes ya 50 ip atlama, ya 50 jumping jack hareketi, ya 50 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 5dk dans edecekler.
bu iconu goren herkeste ya 100 ip atlama, ya 100 jumping jack hareketi, ya 100 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 10dk dans edecekler.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
Harpy ------
CheGuevera-------
melinda23-------
abesle_istigalODUL ------
sevimlicadi0 ------
LunaDaisies 50M------
mart09 ------
keping-------
edsofiODUL ------
ddanes-------
AKovser MUAF------
zey zey-------
mugehatun-------
kitabi-------
AsyacaODUL MUAF------
tiffany20 ------
OllallaODUL ------
gogo2405-------
bnnu ------
MavibocukODUL --/TD]

[TD]-
---
haeshin ------

TR][/TR]
[/TD] [TD]

[/td][/td][/td][/td]

Son düzenleme:
]TUM CITIRLARIN DIKKATINE

Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar- oduller, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami ise, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.

KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi.
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma

CUMA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
bu iconu goren herkes ya 50 ip atlama, ya 50 jumping jack hareketi, ya 50 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 5dk dans edecekler.
bu iconu goren herkeste ya 100 ip atlama, ya 100 jumping jack hareketi, ya 100 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 10dk dans edecekler.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
Harpy ------
CheGuevera-------
melinda23-------
abesle_istigalODUL ------
happy_moon ------
sevimlicadi0 ------
LunaDaisies 50M------
mart09 ------
keping-------
edsofiODUL ------
ddanes-------
AKovser MUAF------
zey zey-------
mugehatun-------
kitabi-------
AsyacaODUL MUAF------
tiffany20 ------
OllallaODUL ------
gogo2405-------
bnnu ------
MavibocukODUL --/TD]

[TD]-
---
haeshin ------

TR][/TR]

TR][/TR]
[/TD] [TD]

[/td][/td][/td][/td]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…