Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

CUMARTESI GUNU YARISMA EGZZERSIZLERIMIZ

Yeni haftaya bomba gibi baslayalim canlarimIlk egzersizimiz kalca ve bacak kaslarimiz icin lunge egzersizi.
Cumartesi sabah uyandiginiz andan aksam 23.e kadar HEM ADIM SAYINIZI, HEMDE BU EGZERSIZI kac kez tekrarladiginizi Asyaca kaptanimizi etiketleyerek yaziyorsunuz.

DIPNOT: Her iki bacaginizi da esit miktarda calistiriniz. (Ornegin:200 tekrar sol bacakla, 200tekrar sag bacakla, toplam 400 tekrar)

DIPNOT2:Egzersiz oncesi ve sonrasi isinma ve soguma hareketleri yapmayi unutmayin guzeller.

Takimimiza yeni katilan guzeller sizlerden de tam katilim bekliyoruz. bnnu , LunaDaisies M mart09 , keping , happy_moon

edsofi canim yarin ki egzersizimiz

aynen öyle canım düşün düşün beynim kalmadı artık yani.olacak olan her türlü oluyor ben sadece tedbirimi alıp Allaha emanet ediyorum

evet ama leke şeklinde değil gülüm şeffaf şekilde.bu hafta içi özelldede iyi bir dr bulmaya çalışacam bu sadece devletteki dr la yürütülecek bişey değil.dün acilldeki tesadüf benim dr du ama adamm yorgunluktan hış olmuş adım atacak hali kaalmamıştı.sorularım hep cevapsz kaldı adam işinde usta ama çalışma şartlarıyla ancak bu kadar verim olabiliyor.

Ayyy bu kotu olmuss yaaa
Uzuldum simdiiii

at kestanesi var ya, hani parklar da ağaçların dibine düşer. işte ben onu evin sağına soluna koyduğumdan beri bizden başka canlı yaşamıyor evde
Aaaa o bayagi degisikmi benim oglan birakmaz onlari kosede falan . canli bitek siz tasiounuz yanii

Sağol canım, gözlerimi çıkarıp bir yere koyma isteği dışında gayet iyiyim

Canim ozel lazim kesinlikle ben bi kere bile devlete gitmedim guvenilmiyoda basindan sagabilio . ozelde adamla 2 saat otutup konusabilio sun bisiden supelendiginde arayabiliosun 7/24

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…