aynen öyle canım düşün düşün beynim kalmadı artık yani.olacak olan her türlü oluyor ben sadece tedbirimi alıp Allaha emanet ediyorumİyi geceler canlarım:)
Evet bana da gaz yapıyor sen bir de emziriyorsun boşver yeme bebişe de gaz geçmesin.. Bir sürü güzel sebze var Can'ım emin ol hepsi birbirinden Faydalı .
Can'ım böyle düşünme benim iki gebeliğin de riskliydi. Oğlumda 10 haftalık kanamam oldu ilaçlar 10 gün yatış anca toparlandı derken 16 haftalıkların kasılmalarım başladı 3 adım atayım 10 kere kasılmam oluyordu bir sürü ilaçlar falan anca 37. Haftaya kadar tuttuk içerde. Kızımda desen devamlı kilosu geriden geliyordu 24. Haftada suyum geldi sandık değilmiş ama aklım çıkmıştı.. Hamilelikler hep böyle geçiyor canım. Sayılı gün bir şekilde geçiyor bütün gün ağlasan da geçiyor, gülüp eğlensen de geçiyor. Bence sen yat ve hiç kalkma sadece tuvalete yemek yemeye kalk.. Başka çaresi yok. Allah hayırlısını versin canım lütfen ümidini kaybetme. İnşallah 10 gün sonra duyarsın bebeğin kalp atışlarını..
Canım tekrar aramıza dönmene çok sevindim. Lütfen ilaçlarını ihmal etme bir daha
Kaptanım bize bir de ısınma videosu atsan biliyorsun daha önce bir sakatlandım ondan korkuyorum
Ayrıca lütfen kendine haksızlık etme hamile halinle bizimle uğraşıp duruyorsun zaten.. Ayrıca ben bu grupta olamsam her gün verdiğin bu güzel egzersizleri hiç bir zaman akıl edemezdim. Bence biz grupçana kaslandık ondan böyle oldu diğer takımlar korksun bizden...
Oyy yaza yaza parmağımızda tüy bitti. Ekmek cici ekmek cici, mama hammmm yapın bakim aferiiin
Ekmek yağsız ve tam buğday ekmeği pilavdan çok çok daha iyi bir seçim :)
200 yaparsın bence canım
Karnını içeri çekersen çok faydası oluyor ama korseyi bilemicem. bi ara rebook öyle bir ürün çıkartmıştı.. Tabi pazarlama taktiği olma ihtimali yüksek..
evet ama leke şeklinde değil gülüm şeffaf şekilde.bu hafta içi özelldede iyi bir dr bulmaya çalışacam bu sadece devletteki dr la yürütülecek bişey değil.dün acilldeki tesadüf benim dr du ama adamm yorgunluktan hış olmuş adım atacak hali kaalmamıştı.sorularım hep cevapsz kaldı adam işinde usta ama çalışma şartlarıyla ancak bu kadar verim olabiliyor.Hasta canlarim @CheGuevera ,Mavibocuk , @melinda23 , Asyaca , @ddanes , Dahlia_ , keping nasil oldunuz canlar??
asya_01 nasil oldun guzelim, akintin var mi hala, her sey yolunda mi canimin ici?
@kitabi oglun nasil oldu canim?
keping kuzularin nasil oldular canim?
Asyaca senin yavrular da iyi mi?
@haeshin adasim nasil Busem?
Tum hastalarimiza acil sifalar diliyorum, insallah tez zamanda iyilesirsiniz
Ayyy bu kotu olmuss yaaahee eee simdide damlatirsin damlatsana hemen kuzum..
ye canim odulun olsun, hastasin zaten feda olsun sana tum gun yemedin birsey.
ben odul diye not aliyorum.
yap guzelim yuruyus cok guzel kilo verdiriyor...
hadi gozunaydin kolayladin mi sunumu canim?
canim 11 takimdan 10.olduk bu hafta malesef
sende uygulasana kizzzz:)
Aaaa o bayagi degisikmi benim oglan birakmaz onlari kosede falan . canli bitek siz tasiounuz yaniiat kestanesi var ya, hani parklar da ağaçların dibine düşer. işte ben onu evin sağına soluna koyduğumdan beri bizden başka canlı yaşamıyor evde
Canin findik fistik cekio herhal sabah sabahGunaydin findikk fistiklarrrrr
Cokkkk guzel gecsinnnn gununuzzzzzzzz
Neseyle dolunnnn:):)
Hasta canlarim @CheGuevera ,Mavibocuk , @melinda23 , Asyaca , @ddanes , Dahlia_ , keping nasil oldunuz canlar??
asya_01 nasil oldun guzelim, akintin var mi hala, her sey yolunda mi canimin ici?
@kitabi oglun nasil oldu canim?
keping kuzularin nasil oldular canim?
Asyaca senin yavrular da iyi mi?
@haeshin adasim nasil Busem?
Tum hastalarimiza acil sifalar diliyorum, insallah tez zamanda iyilesirsiniz
Gunaydin findikk fistiklarrrrr
Cokkkk guzel gecsinnnn gununuzzzzzzzz
Neseyle dolunnnn:):)
Canin findik fistik cekio herhal sabah sabah
Gunaydin canmGunaydin guzeller, keyifli&enerjik bir haftasonu diliyorum
Vallahi bizi olr goruyo herhal :) kiz sen uyumadinmi dahaFındık yerine bizi mi yiyecek diyorsunnn
Vallahi bizi olr goruyo herhal :) kiz sen uyumadinmi daha
Canim ozel lazim kesinlikle ben bi kere bile devlete gitmedim guvenilmiyoda basindan sagabilio . ozelde adamla 2 saat otutup konusabilio sun bisiden supelendiginde arayabiliosun 7/24evet ama leke şeklinde değil gülüm şeffaf şekilde.bu hafta içi özelldede iyi bir dr bulmaya çalışacam bu sadece devletteki dr la yürütülecek bişey değil.dün acilldeki tesadüf benim dr du ama adamm yorgunluktan hış olmuş adım atacak hali kaalmamıştı.sorularım hep cevapsz kaldı adam işinde usta ama çalışma şartlarıyla ancak bu kadar verim olabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?