Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yetermi heccc uyu sen uyu mumkunse aksama kadsr sporu ben yaparim senin yerine . sen uyuda totosu buyut bende tig gibi olimmmm

Beni aslında gece hiç uyumamanın üstüne kimse bu saatte kaldıramazdı, anca kendime gelirim diye kalktım, hatta sabah namazından sonra leslie yapacaktım o uykusuz halde ama internetin gönlü el vermedi, ben gideyim sen uyu dedi internet olsa yapmıştım şimdiii

Tatlim videoyu saveformdan indir

Tum hasta guzellere gecmis olsun. Acil sifalar canlarim.

asya_01 gulum bende de 7. hafta kalp atisini duyulmamisti. 1 ay sonraki kontrolde yani 12 haftalikken duymustuk. Lekelenmeyi de dert etme kendine. Adet gibi aktif kanamasi oldugu halde dusuk olmadan hamileligini tamamlayanlar var. Veren Allah. Ilac kullaniyorsun zaten. Istirahatine de dikkat et kuzum.

S shrrr senin tayin isleri nasil oldu bir tanem? Prensesinin dogum gunu kutlu olsun. Saglikla nice yillara insallah.

haeshin operasyonla ilgili guzel haberlerini bekliyoruz canim. Ben herkesi organize ettim. Bu gece saat 00.00 da baslayacagim bisiklete. Yarin aksam sonucu yazarim. Kac yaptigini soylesen de bosuna zorlamasam

Günaydınlar. Dün akşam uğrayamadım işlerimiz vardı menümü de yazmadım. Dün kendimi serbest bıraktım bayaa menümü yazayım cezalarımı alıp yapayım geçmişe de bakayım.
Dün sabah yarım simit peynir zeytin çay

ara sade kahve

Öğlen çiğköfte dürüm ayran

ara sade kahve

Akşam 1 kepçe çorba 2 parça hindi külbastı 2 yaprak sarma salata yoğurt

ara dışarda 1 fincan filtre kahve 1 dilim limonlu chesecake

su 2 lt
Spor 1 saat yürüyüş
bayaa saldım çayıra mevlam kayıra oldu ama mutluyum şu an gelsin cezalar

Canim saolasin dune gore iyiyim. Cocuklar da kiz grip iste ama ates filan yok hamdolsun. Saolasin sordugun icin

Allah razı olsun canım..oğlan iyi değil ama kız iyi masallah..

zor demek yok,yapabildigin kadar yap guzelim.
bu hafta egzersizini arttir canim...
Geçmişi daha tam okumadım Gül yüzlü kaptanım bol egzersiz sesi doktorum
Ancak o şekilde olur dedi
Ben başlıyorum adım sayarı açtım sonra arar ara gelirim hepinize cevap vereceğim sizleri çok seviyorum

Geçmişi daha tam okumadım Gül yüzlü kaptanım bol egzersiz sesi doktorum
Ancak o şekilde olur dedi
Ben başlıyorum adım sayarı açtım sonra arar ara gelirim hepinize cevap vereceğim sizleri çok seviyorum
Sende mi brutus

Fmf (akdeniz atesi)
Geçmiş olsun canım geçtimi atağın ilaçlarını düzenli kullan lütfen.
Yerleşme kanaması canım takılma çok zaten Progestan kullanıyosun ye iç yat dinlen.
az az var bulantı ama akıntım çok fazla canım yerleşme kanaması zamanı geçeli çok oldu.of kafayı yicem yaa
Zamanı geçermi canım geçmedi 9. 10. Haftalarda oluyo sen düşünme yat dinlen. Kalp atışlarını daha geçte duyabilirsin geç ovulasyon ( yumurtlama) bebeğidir belki.
Geçmiş olsun can kaybı yoktur inşallah
Gayet güzel olmuş
Elbette hayırlısı neyse o olacak canım. Önlenemeyen düşükse bebek yaşamayacak kadar özürlü demektir Rabbim herşeyi dengeli yaratır biliyorsunki.
Sabah yok
Oglen yok
Aksam ustu
Kiymali sogan kavurma
Yesillik
Su: 1lt
Spor yok
Aaa hiç bişey yimemişin
Ben her sabah tartılıyorum
gogo2405 gonca ablacim dun hic ugramadin takima, iyi misin ablam?
Nobetteydin her sey yolundadir insallah

@saricicek123 , S shrrr , @belindamm ve @seyhan77 ablam yarisma var tum hafta katilsaniza canlarim
İyiyim canım nöbetim yok bu haftasonu. Dün akşam işlerimiz vardı dışardaydık eve gelincede hep birlikte dizi izledik yattık gelemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…