Günaydın kızlar sabah dahada kötü uyandım etüt merkezine geldim ama birazdan eve geçecem izin alıpgeçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederm herkese
Yetermi heccc uyu sen uyu mumkunse aksama kadsr sporu ben yaparim senin yerine . sen uyuda totosu buyut bende tig gibi olimmmmYok canım uyudumm daa 4 saat sadece, bana yetmedii
Ne yarışması özgem
Canim yanlilikla etiketlemis seni bisi yok kiNe yarışması özgem
Yetermi heccc uyu sen uyu mumkunse aksama kadsr sporu ben yaparim senin yerine . sen uyuda totosu buyut bende tig gibi olimmmm
Canim yanlilikla etiketlemis seni bisi yok ki
Tatlim videoyu saveformdan indirBeni aslında gece hiç uyumamanın üstüne kimse bu saatte kaldıramazdı, anca kendime gelirim diye kalktım, hatta sabah namazından sonra leslie yapacaktım o uykusuz halde ama internetin gönlü el vermedi, ben gideyim sen uyu dediinternet olsa yapmıştım şimdiii
Ne yalnışlığıı kaptanım herkese lunge yaptırmaya kararlı
kiz sus shrr en tehlikeli yarismaci nie soluon biz faso viso kaliriz
Canim saolasin dune gore iyiyim. Cocuklar da kiz grip iste ama ates filan yok hamdolsun. Saolasin sordugun icinHasta canlarimDerya_idil , @Mavibocuk , @melinda23 , Asyaca , @ddanes , Dahlia_ , keping nasil oldunuz canlar??
asya_01 nasil oldun guzelim, akintin var mi hala, her sey yolunda mi canimin ici?
@kitabi oglun nasil oldu canim?
keping kuzularin nasil oldular canim?
Asyaca senin yavrular da iyi mi?
haeshin adasim nasil Busem?
Tum hastalarimiza acil sifalar diliyorum, insallah tez zamanda iyilesirsiniz
Allah razı olsun canım..oğlan iyi değil ama kız iyi masallah..Hasta canlarimDerya_idil , @Mavibocuk , @melinda23 , Asyaca , @ddanes , Dahlia_ , keping nasil oldunuz canlar??
asya_01 nasil oldun guzelim, akintin var mi hala, her sey yolunda mi canimin ici?
@kitabi oglun nasil oldu canim?
keping kuzularin nasil oldular canim?
Asyaca senin yavrular da iyi mi?
haeshin adasim nasil Busem?
Tum hastalarimiza acil sifalar diliyorum, insallah tez zamanda iyilesirsiniz
Geçmişi daha tam okumadım Gül yüzlü kaptanım bol egzersiz sesi doktorumzor demek yok,yapabildigin kadar yap guzelim.
bu hafta egzersizini arttir canim...
Sende mi brutusGeçmişi daha tam okumadım Gül yüzlü kaptanım bol egzersiz sesi doktorum
Ancak o şekilde olur dedi
Ben başlıyorum adım sayarı açtım sonra arar ara gelirim hepinize cevap vereceğim sizleri çok seviyorum
Geçmiş olsun canım geçtimi atağın ilaçlarını düzenli kullan lütfen.Fmf (akdeniz atesi)
Yerleşme kanaması canım takılma çok zaten Progestan kullanıyosun ye iç yat dinlen.kızlar bana yardımcı olun ya akıntım arttı lavaboya gittim silinirken böyle koyu renkti hani kahverengiye yakın akıntı vardı sümüksü.dr a randevu aldımda salıya verdiler normal mi ya şu an akıntım var şeffafta olsa noluyor ya
Zamanı geçermi canım geçmedi 9. 10. Haftalarda oluyo sen düşünme yat dinlen. Kalp atışlarını daha geçte duyabilirsin geç ovulasyon ( yumurtlama) bebeğidir belki.az az var bulantı ama akıntım çok fazla canım yerleşme kanaması zamanı geçeli çok oldu.of kafayı yicem yaa
Geçmiş olsun can kaybı yoktur inşallahAyyy kizlarr korkunc bir gunn kiyamet kopuyor sandim. Kasirga ve hortum geldi Tokat'a Otelin birisinin catisi ucmus, hortum da koca koca tupler hava da ucmus esim soyledi. Bizim catidan bir suru parcalar koptu, komsularin brandalar koptu, benim balkon gomme olmasina ragmen komple toz toprak dolmus duvar dipleri hep doludan yiginti olusmus. En ust katta oturuyoruz biz o sesler den odum koptu cocuklarla yataga sindik resmen. Yardim ekipleri, belediye ekipleri, is makineleri kol geziyor sokaklarda. Esas zarar ziyan sabaha cikar insallah kimsenin canina birsey olmamistir. Ama ambulans sesleri kesilmedi bi turlu. Esim meyve sebze ihraci yapiyor ciftcilerle gorustu mahvolmus bahceler, tarlalar
Gayet güzel olmuşEmziren annenin 2.günü :) Bir eleştiriniz varsa yazar mısınız lütfen ?
SABAH
5 siyah +3 yeşil zeytin
2 hallanmış yumurta
1dilim kepek ekmeği
1.ARA
1 bardak şekersiz incir kompostosu(süt yapıyor)
1 tane şekersiz türk kahvesi
ÖĞLE
2 tavuk baget
1 kase yoğurt
2 dilim kepek ekmeği
2.ARA
1 sade türk kahvesi
AKŞAM
Az kurufasülye
3 yk bulgur pilavı
3 minik zeytinyağlı sarma
1 dilim kepek ekmeği
1 kase yoğurt
3.ARA
1 Bardak şekersiz incir kompostosu içeceğim
2.5 litre su
SPOR
2.000 adım +
2 kere 1 mile in homewalk ( toplam 30 dakika )
Elbette hayırlısı neyse o olacak canım. Önlenemeyen düşükse bebek yaşamayacak kadar özürlü demektir Rabbim herşeyi dengeli yaratır biliyorsunki.kızlar eşim şehir dışındaydı 3 saatlik yoldan geldi hastane için ben gelme demiştim ama iyiki gelmiş acilde benim dr vardı şanstan düşük riskim varmış yat dinlen verdiğim ilaçları kullan dedi alttan bakmak istemiyorum kese sıcak düşük olur dedi.kalp atışını şu an duyamadı sana söylediğim tarihte gel polikliniğe dedi.hiç hevesim kalmadı ya az da olsa kalp atışını duyabilmesi lazımdı 7. haftadayım.bu gebelikte sıkıntılı sanırım diğeri gibi.artık düşünmekten yoruldum ne kadar sakınsakta olacak olan oluyor
Aaa hiç bişey yimemişinSabah yok
Oglen yok
Aksam ustu
Kiymali sogan kavurma
Yesillik
Su: 1lt
Spor yok
Ben her sabah tartılıyorumDiyetteyken sadece cumadan cumaya mı tartılıyorsunuz ? arada bir bakmakta fayda olur mu kilo durumuna ?
spor yaparken korse giymeyi önerir misiniz ? benim karnım göbeğim baya var . doğum sonrası için almıştım. spor esnasında giymek fayda sağlar mı ?
İyiyim canım nöbetim yok bu haftasonu. Dün akşam işlerimiz vardı dışardaydık eve gelincede hep birlikte dizi izledik yattık gelemedim.gogo2405 gonca ablacim dun hic ugramadin takima, iyi misin ablam?
Nobetteydin her sey yolundadir insallah
@saricicek123 , S shrrr , @belindamm ve @seyhan77 ablam yarisma var tum hafta katilsaniza canlarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?