- 5 Eylül 2008
- 3.036
- 7.122
- 158
Onlar benim Can'larım kız takım arkadaşlarımabla hangisinden baslicaksin yardim ede bilirim:)
aynen ter atmak iyi geliyor ağrım hafifler 3. günde sonra sabaha kadar densssssssssHakikaten spor yapinca bi hafifliyor demi insan
Menunu göremedim du bakiim :))
Cumartesi Günü Spor Dökümanı
O Ollalla 20100 adim 850 gunun egzersizi
Dahlia_ 7730 adım/ egzersiz 370
@müge hatun 1saat tenis, 100 ip atlama
@Mavibocuk 10 dk dans 11000 adım
edsofi 10bin adim 100 lunge
Derya_idil 630 lunge 200jj 130 mekik 18740 adım
@GoGo 2405 30 dk yürüyüş
@happy_moon 5 bin adım ve 200 jj
bnnu eliptik bisiklet 35 dk 20 dk egzersiz
Asyaca leslie 3 mil adım 14 binden fazla
Onlar benim Can'larım kız takım arkadaşlarım
Beni kıskanıyorlar biraz ama olsun o kadar kusur kadı kızında da olur sonuçta takımın en güzel en zayıf en mikemmel insanıyım zorlukları da var illa ki
Onlar benim Can'larım kız takım arkadaşlarım
Beni kıskanıyorlar biraz ama olsun onlardan kusur kadı kızında da olur sonuçta takımın en güzel en zayıf en mikemmel insanıyım zorlukları da var illa ki
Vazgeçtim yemiyom madem ben yersem yiyeceksinizya herkes yerse bende yerim zaten bugün kzıın birini gördüm öyle canım çekti ki
Refik (regl)gelince egzersiz iki kat faydalı oluyor haberin olsun bence değerlendirnapim canım alışmaya çalışıyorum yeni düzenime regl oldum spor yapamadım bugün kendimi ağır hissediyorum
Yok yok ben yemem daha haketmedim dondurmayı 80 oluyum o zaman 2 top dondurma hediye edecem kendimeVazgeçtim yemiyom madem ben yersem yiyeceksiniz
Yemiyorum gıcıklık değil mi
tamam canım yarın evde değilim tüm gün hatta gece dışarda olmam gerekecek ama pztesiden itibaren tam gaz devam edicimmRefik (regl)gelince egzersiz iki kat faydalı oluyor haberin olsun bence değerlendir
Aa ciddi miRefik (regl)gelince egzersiz iki kat faydalı oluyor haberin olsun bence değerlendir
Tabiki gidecek sen ne kadar azimli olursan o kadar kolay gidecek yeter ki sıkma kendini zaman yayılması gerek , öyle bir anda herşeyi yemeyi kesince tüm kilolar gitmeyecek sadece sağlıklı beslenip spor yaparak çok rahat kilo verirsin otobüsle bir yere gitsen bile 2 3 durak erken inip yürümeyi dene mesela , sadece yemekten kısmakla da olmuyor ki meret , spor yürüyüş hareket bunlar olduktan sonra gider ha kaçırdın mi olur tabi ki olacak ama ufak ufak alıp nefsini korelmeni tavsiye ederim kendine bedenine çok katı olma vücudumuzun tüm besinlere ihtiyacı var , burdaki herkes birine güveniyor fazla kilolar er ya da geç gidecek kaçamaklar da olsa gidecek sabırlı olmak lazım
alışıksın tabi benim kıtlık menülerime hazırlıyosun kendini kızıyım diyeLunaDaisies menun sağlıklı gözüküyor ben 2 3 parça birşey yedin sandım kızmaya mi meyilliyim ne tebrikler tatlım
ahahah kahkaha attım resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?