- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
ana doğru telefonada yükleniyo dimi harika hemen bulayım bi tane =)Adımsayar yükle telefonuna yada al bitane ve yürüüüüüüü
iyi gecweler herkese....
mugehatun bir de hayatından herşeyi tamamen kesme , gözüne mi çarptı sadece 1 ısırık al ve nefsini körelt, katı kuralların olmasın yoksa diyet en fazla 2 HaftA surer sonra aklında kalan yiyeceklere otomatik olarak yönelirsin ve bu sefer daha çok yersin , sıkma kendini
Haydaaaa coştular yineBakma yaa güzel başlamıştım motivasyonum düştü nedense :)
Ben de istiyorummm, Derya yerse ben de yerimmm
dusurme motivasyonunu...İyi geceler :)
Allah kabul etsin bu arada, kafam yerinde değildi unuttum yazmayı :)
Kaç saattir babamın kafasını ütüledim bana dondurma al diyeHaydaaaa coştular yine
abla hangisinden baslicaksin yardim ede bilirim:)Haydaaaa coştular yine
Tabiki gidecek sen ne kadar azimli olursan o kadar kolay gidecek yeter ki sıkma kendini zaman yayılması gerek , öyle bir anda herşeyi yemeyi kesince tüm kilolar gitmeyecek sadece sağlıklı beslenip spor yaparak çok rahat kilo verirsin otobüsle bir yere gitsen bile 2 3 durak erken inip yürümeyi dene mesela , sadece yemekten kısmakla da olmuyor ki meret , spor yürüyüş hareket bunlar olduktan sonra gider ha kaçırdın mi olur tabi ki olacak ama ufak ufak alıp nefsini korelmeni tavsiye ederim kendine bedenine çok katı olma vücudumuzun tüm besinlere ihtiyacı var , burdaki herkes birine güveniyor fazla kilolar er ya da geç gidecek kaçamaklar da olsa gidecek sabırlı olmak lazımÖnemli olan istikrar dimi.. Ah ne güzel yazmışsın canım. Çok tşk ederim.
Buradan bir dk bile ayrılmayıp motivasyonumu tavan yapmak istiyorum
Yaa hiç bilmiyordum bak o araştırmayı bir inceleyeyim ben ekmek düşmanı olarak yaşadım iki hafta
Buradan ayrılmayıp motivasyonumu yüksek tutmaya çalışacağım.
Bir gün illa ki gidecek bu kilolar değil mi? :)
Ya ben. Varya Nasıl muhterem bir insanım evet ve birini daha zor bir durumdan kurtardım derman oldumana doğru telefonada yükleniyo dimi harika hemen bulayım bi tane =)
harbiden öyllesin senden elektrik alıyorum çok feciYa ben. Varya Nasıl muhterem bir insanım evet ve birini daha zor bir durumdan kurtardım derman oldum
E o Zaman dans
Datlum napiyorsun nasıl gidiyorya herkes yerse bende yerim zaten bugün kzıın birini gördüm öyle canım çekti ki
napim canım alışmaya çalışıyorum yeni düzenime regl oldum spor yapamadım bugün kendimi ağır hissediyorumDatlum napiyorsun nasıl gidiyor
İyi geceler tatlı rüyalar :)iyi gecweler herkese....
Hakikaten spor yapinca bi hafifliyor demi insannapim canım alışmaya çalışıyorum yeni düzenime regl oldum spor yapamadım bugün kendimi ağır hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?