- 5 Eylül 2008
- 3.036
- 7.122
- 158
Bak pazartesi hatırlatırım hatamam canım yarın evde değilim tüm gün hatta gece dışarda olmam gerekecek ama pztesiden itibaren tam gaz devam edicimm
Hahahahahaha
canımm sizinde emeğinize sağlıkkEmeğine sağık kaptanımmm
hatırlaaat =) yapmazsam bana en zıplamalı cezadan verirsiniz =)Bak pazartesi hatırlatırım ha
Tabiki bırakmak yok tempo tempo :))Allahtan spor yapmayı sevmezdim hiç artık seviyorum ya da alıştırdım kendimi spora :)
Bir de sağlık korkusu oluştu. Kilo demek direk birsürü hastalık demek genlerimde de müthiş hastalıklar saklı sağolsun ailem
Sabrı da artık sizlerle böyle konuşarak yazışarak artırıcam inancımı da . İnanmak çok önemli ya inanç bitince her şey bitiyor.
Çoook tşk ederim motivasyonun için nasıl ihtiyacım vardı anlatamam.
2 hafta lanetime inanıyordum resmen ama artık inanmıyorum :)
alışıksın tabi benim kıtlık menülerime hazırlıyosun kendini kızıyım diyeSAĞOL BEBEĞİM
daim olur inşallah totomu küçültmeye feci niyetliyim : )))Tabiki bırakmak yok tempo tempo :))
Hepimiz birbirimize inaniyoruz
Yarın yeni bir gün, kaçamaklar olmuşsa da bitmedi devam herşeye rağmen devam yarın güzel bir menü bizi bekliyor o zaman
kuzum hakikaten büyük gelişme var :)
Cezayı ben verememhatırlaaat =) yapmazsam bana en zıplamalı cezadan verirsiniz =)
Ni demek ni demek her mesajı tek tek inceliyorsun olur tabikitamam canım ama farketmedim demek ki. kusura bakma emi
sende özel olarak takip edeceksin ya o bakımdan dedim =) bende batmanlıyım =)Cezayı ben veremem
Kaptanlarım var
Ben harranlıyım
Ahahahaha ben de ordan vermek istemiyorum korkuyorum spor yaparken gitcek diye :))daim olur inşallah totomu küçültmeye feci niyetliyim : )))
Ni demek ni demek her mesajı tek tek inceliyorsun olur tabiki
Tabiki bırakmak yok tempo tempo :))
Hepimiz birbirimize inaniyoruz
Yarın yeni bir gün, kaçamaklar olmuşsa da bitmedi devam herşeye rağmen devam yarın güzel bir menü bizi bekliyor o zaman
Canim ne kadar vuyuk bi nedenin varmis neden umutsuzluga kapiiliyorsun. Ve umuda giden bu yolda umutsuzluk hic yakismiyorAllaaah razı olsun bebişim
Ağustosta 60 ı görmem lazım. Tüp bebek yatırcaz, zayıflamam şart
ay gitsin valla bak bende 3 tane toto var şu an hiç çekilmiyorlar kendileriAhahahaha ben de ordan vermek istemiyorum korkuyorum spor yaparken gitcek diye :))
Telde var tatlim programarkadaşlar hepiniz bu kadar adımı nasıl atıyosunuz bana da söyleyin adım sayarınız mı var
evet canım che guevara söyledi indirdim yarın tüm gün cebimde taşıyacamTelde var tatlim program
Tıbı kisende özel olarak takip edeceksin ya o bakımdan dedim =) bende batmanlıyım =)
Tabiki gitme ben kilo versem bile yine burada menulerini sporumu paylaşmak istiyorum :) gitmek yok :)Yarın yeni bir gün haftaya bomba gibi başlayalım oh gitsin kilolarr
Ben forumdan ayrılmıycam galiba yemiyim diye ahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?