Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim ne kadar vuyuk bi nedenin varmis neden umutsuzluga kapiiliyorsun. Ve umuda giden bu yolda umutsuzluk hic yakismiyor

Değil mi
Ben böyleyim işte cancağzım ya, salıyorum kendimi hemen. Motivasyonum bitiveriyor inancım bitiyor çünkü yapamazmışım edemezmişim ben başarısız şişko olmaya mahkummuşum gibi geliyor. Artık etiketlerime inanmamaya çalışıyorum gerçi.
Yıllardan beri en büyük mutsuzluğum bu etiketlerim

Tabiki gitme ben kilo versem bile yine burada menulerini sporumu paylaşmak istiyorum :) gitmek yok :)

Evet yaa inşallah incecik fit olalım yine de hep burda yazacağım
Zaten aile gibi oluyoruz ayoll iki gün gelemedim meraklandım hemen

Bende zayıflayıp öyle hamile kalmayı planlıyorum inşallah Allah nasip eder, bu halde 120 leri bulurum yoksa inşallah hep birlikte ulaşacaz hedeflerimize

Bunları bir daha yazma aklından çıkar bek ben 20 kilo verdim Hemde ben yemek yemeye bayılan ben
Sinirlenince yiyen ben dünya hastalıkla boğuşurken verdim kiloları
4. Takım harika bir ev
Bunu bil
Kaptanlar olsun takım arkadaşlarımız olsun (hele de ben ) bak dün rahatsızdım ben öyle ilgilendiler ki ben
Onları mahçup edemem
Sende öyle olacaksın zayıflamada ki amacın paha biçilmez
Vazgeçmek yok güvensizlik yok biz varız yanındayız unutma

Bende zayıflayıp öyle hamile kalmayı planlıyorum inşallah Allah nasip eder, bu halde 120 leri bulurum yoksa inşallah hep birlikte ulaşacaz hedeflerimize
Kiz ne 120si allah korusun ben 92 ile dogurdum ayyy allahim cok zor burnundan gelio sicak oluo ayyyy

20 kg mi verdin kiz massllahhh

Tatlim azimli olman icin cok sebebin var harika gidiosun sakin bozma sakin. Ben ocaktan beri devam ediorum ben sok oluyorum senin gibi birakirdim hatta senin kadar bile dayanamazdim . super gidiosun sık sık burda olmaya calis :)

Ne kadar zamanda
Ya cok merak ediyorummmm
Bugun benimde mativasyon problemim var

Canım yaaaa sen en zor kısmı atlattın ve diyete başladın aman dikkat yarın daha sıkı birşekilde menü vermelisin hıı kızarız sana tatlım şaka bi yana bir öğün kaçırsan bile geri toplamayı bilmeliyiz kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…