- 5 Eylül 2008
- 3.036
- 7.122
- 158
Bende de hiç yok ya silikon yaptıracağımay gitsin valla bak bende 3 tane toto var şu an hiç çekilmiyorlar kendileri
Ben sirf adim sayar icin yeni tel aldimindirdimmmmmm
Canim ne kadar vuyuk bi nedenin varmis neden umutsuzluga kapiiliyorsun. Ve umuda giden bu yolda umutsuzluk hic yakismiyor
bendekileri verebilirm benBende de hiç yok ya silikon yaptıracağım
Kuzum adımsayar çok ucuz yaBen sirf adim sayar icin yeni tel aldim
iyi etmişin ay bende bakıyom millet biner biner adım falan diyo dedim noluyoz ben niye eksik kaldım : DBen sirf adim sayar icin yeni tel aldim
Tabiki gitme ben kilo versem bile yine burada menulerini sporumu paylaşmak istiyorum :) gitmek yok :)
Aha 3cu olmusmCumartesi Günü Egzersiz Dereceleri
@Ollalla 20100 adim 850 gunun egzersizi tebriklerrr
Derya_idil 630 lunge 18740 adım tebriklerrr
edsofi 10bin adim 100 lunge tebriklerrr
Bende zayıflayıp öyle hamile kalmayı planlıyorum inşallah Allah nasip eder, bu halde 120 leri bulurum yoksa inşallah hep birlikte ulaşacaz hedeflerimizeDeğil mi
Ben böyleyim işte cancağzım ya, salıyorum kendimi hemen. Motivasyonum bitiveriyor inancım bitiyor çünkü yapamazmışım edemezmişim ben başarısız şişko olmaya mahkummuşum gibi geliyor. Artık etiketlerime inanmamaya çalışıyorum gerçi.
Yıllardan beri en büyük mutsuzluğum bu etiketlerim
Bin ne ki yaww ne adimlar yaparsin sen bu gazlaiyi etmişin ay bende bakıyom millet biner biner adım falan diyo dedim noluyoz ben niye eksik kaldım : D
Bunları bir daha yazma aklından çıkar bek ben 20 kilo verdim Hemde ben yemek yemeye bayılan benDeğil mi
Ben böyleyim işte cancağzım ya, salıyorum kendimi hemen. Motivasyonum bitiveriyor inancım bitiyor çünkü yapamazmışım edemezmişim ben başarısız şişko olmaya mahkummuşum gibi geliyor. Artık etiketlerime inanmamaya çalışıyorum gerçi.
Kiz ne 120si allah korusun ben 92 ile dogurdum ayyy allahim cok zor burnundan gelio sicak oluo ayyyyBende zayıflayıp öyle hamile kalmayı planlıyorum inşallah Allah nasip eder, bu halde 120 leri bulurum yoksa inşallah hep birlikte ulaşacaz hedeflerimize
20 kg mi verdin kiz massllahhhBunları bir daha yazma aklından çıkar bek ben 20 kilo verdim Hemde ben yemek yemeye bayılan ben
Sinirlenince yiyen ben dünya hastalıkla boğuşurken verdim kiloları
4. Takım harika bir ev
Bunu bil
Kaptanlar olsun takım arkadaşlarımız olsun (hele de ben) bak dün rahatsızdım ben öyle ilgilendiler ki ben
Onları mahçup edemem
Sende öyle olacaksın zayıflamada ki amacın paha biçilmez
Vazgeçmek yok güvensizlik yok biz varız yanındayız unutma
Tatlim azimli olman icin cok sebebin var harika gidiosun sakin bozma sakin. Ben ocaktan beri devam ediorum ben sok oluyorum senin gibi birakirdim hatta senin kadar bile dayanamazdim . super gidiosun sık sık burda olmaya calis :)Değil mi
Ay ondan korktuğum için uğraşıyorum zaten inşallah daha nice zamanlaramızı paylaşırız göbeğimde bebiş olduğu günlerde =)Kiz ne 120si allah korusun ben 92 ile dogurdum ayyy allahim cok zor burnundan gelio sicak oluo ayyyy
Ne kadar zamandaBunları bir daha yazma aklından çıkar bek ben 20 kilo verdim Hemde ben yemek yemeye bayılan ben
Sinirlenince yiyen ben dünya hastalıkla boğuşurken verdim kiloları
4. Takım harika bir ev
Bunu bil
Kaptanlar olsun takım arkadaşlarımız olsun (hele de ben) bak dün rahatsızdım ben öyle ilgilendiler ki ben
Onları mahçup edemem
Sende öyle olacaksın zayıflamada ki amacın paha biçilmez
Vazgeçmek yok güvensizlik yok biz varız yanındayız unutma
Canım yaaaa sen en zor kısmı atlattın ve diyete başladın aman dikkat yarın daha sıkı birşekilde menü vermelisin hıı kızarız sanaYaa böyle şey oluyo bir kere bozunca devamını getiriyorum böyle böyle bırakıyorum diyeti
Kendimi sürekli gazlamam gerekiyor, pskolojik olarak yemeye sarınca kalıyorum öyle. 2 hafta lanetim var zaten benim en fazla 2 hafta yapabiliyordum diyet gene aynı şeyi yaşayacam diye korkuyorum((
İyi geceler :)ben uçuyom kızlar malum yarın giresuna gidiyoruz sevgiler hepinize :**
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?