Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ay ondan korktuğum için uğraşıyorum zaten inşallah daha nice zamanlaramızı paylaşırız göbeğimde bebiş olduğu günlerde =)
Ben bidahaki hamilelikte calismayi dusunuorum devletten ganileri alacam buda 3bucuk seneye tekamul ediyor

Bende zayıflayıp öyle hamile kalmayı planlıyorum inşallah Allah nasip eder, bu halde 120 leri bulurum yoksa inşallah hep birlikte ulaşacaz hedeflerimize

Ayy bende bende hemde nasıl bulurum valla abovv Çocuk cıkmak ıcın yolu bulamayabılır
Rabbim hepimize hayırlı evlatları doğal yollardan kolaylıkla versin inşallah :)

Ayy idolümsünn tam hedefim benimde 20 kilo
Kilo verme olayının tam bir inanç meselesi olduğunu insanın değerli olduğuna inanmasıyla alakası olduğuna inanmaya başladım. Burda herkes herkese değer veriyor sanalda olsa dertlerimizi önemsiyoruz ve inanıyoruz.
Etrafımızda bize inanan birilerinin olması süper bir şey.

Tatlim azimli olman icin cok sebebin var harika gidiosun sakin bozma sakin. Ben ocaktan beri devam ediorum ben sok oluyorum senin gibi birakirdim hatta senin kadar bile dayanamazdim . super gidiosun sık sık burda olmaya calis :)

Ocaktan beri mii süpersinn ayy bende kendime dört aylık hedef koydum inş dört ay sonra senın gıbı burda bırıne destek motivasyon mesajı yazabılılırım :) Her kriz anımda damlıycam buraya 4. takım çok yaşa!
İnternetimin son damlasına kadar burdayım ıns

Haklısın kuzum kendı ıyıgılım ıcın cok sagol destegın ıcın ıykı varsın

Canim yine kosturmussun bir suru..
Badanacilarin gelmemesi yaramis sana:)
Menun guzel gayet,adimlarda harika kuzum:)

Canim bugun calistin cok yoruldun diger yarismalara katilirsin guzelim.
Spor salonunada maddi olarak uygun geliyorsa,seni motive edecegi icin uye olabilirsin.

yok yemedim onun yerine iki tane hurma yedim iyi mi yaptım kaptanım =)
ağrım geçsin yapacam kaptanım cezamı=)
Tamam canim ne zaman iyi hissedersen yapabilirsin :)
Regliden dolayi tatli istemis canin anlasilan:)

Dinlendim özgem ama halen kötüyüm
Ballı süt bile içtim
Iyi yapmissin kuzum benim birkac gun aliyor iyilesmek guzelim...

afiyet olsun:)

Kaptanım bezi bir takıp bir çıkarırsan hayatta alıştıramazsın sakın yapma çıkardıysan takma bi daha
Canim suan yoldayiz ama yol 1saatten uzun surdu birde uyudu kuzum oyuzden takmak zorunda kaldim..
Fakat sen boyle soyleyince epey kotu hissettim

canim gayet guzel ama ekmek miktarini yariya indirebilsen keske.
mesela her ogun 1 dilim ekmek tuketsen:)

Herkese günaydın keyifli huzurlu sağlıklı diyet kurallara uygun bir pazar gününüz olsun. Bugün benim misafirlerim var. Hemen mutfağa doğru yol olmam lazım. Yorucu bir gün beni bekliyor. Umarım diyetime uyarak günümü tamamlarım. Spor yapabileceğimi sanmıyorum ama bakalın akşam halim kalır yatağa düşmezsem inşallah. Öpüyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…