Oyy deryamm o dondurma ne dondurma yaaa kuzum ye bence :)) ben dondurma aşığı biri olara ye derim ama öğlen vaktinde ye ki akşama eritmiş olKaptanlarım yarın bir tane dondurma yiyebilirmiyim
Maraşlıyım
Kanımda var
Ben bidahaki hamilelikte calismayi dusunuorum devletten ganileri alacamAy ondan korktuğum için uğraşıyorum zaten inşallah daha nice zamanlaramızı paylaşırız göbeğimde bebiş olduğu günlerde =)
Tatlımmmm bende batmana gelin gitcem nişanlım batmanlı :)) sen batmanda mı yaşıyorsun:)sende özel olarak takip edeceksin ya o bakımdan dedim =) bende batmanlıyım =)
İyi geceler kızlar
Haydi iyi geceler kızlar :)
Bende zayıflayıp öyle hamile kalmayı planlıyorum inşallah Allah nasip eder, bu halde 120 leri bulurum yoksa inşallah hep birlikte ulaşacaz hedeflerimize
Bunları bir daha yazma aklından çıkar bek ben 20 kilo verdim Hemde ben yemek yemeye bayılan ben
Sinirlenince yiyen ben dünya hastalıkla boğuşurken verdim kiloları
4. Takım harika bir ev
Bunu bil
Kaptanlar olsun takım arkadaşlarımız olsun (hele de ben) bak dün rahatsızdım ben öyle ilgilendiler ki ben
Onları mahçup edemem
Sende öyle olacaksın zayıflamada ki amacın paha biçilmez
Vazgeçmek yok güvensizlik yok biz varız yanındayız unutma
Tatlim azimli olman icin cok sebebin var harika gidiosun sakin bozma sakin. Ben ocaktan beri devam ediorum ben sok oluyorum senin gibi birakirdim hatta senin kadar bile dayanamazdim . super gidiosun sık sık burda olmaya calis :)
Canım yaaaa sen en zor kısmı atlattın ve diyete başladın aman dikkat yarın daha sıkı birşekilde menü vermelisin hıı kızarız sanatatlım şaka bi yana bir öğün kaçırsan bile geri toplamayı bilmeliyiz kuzum
Aralık sonu başladım ilk başlarda hızlı gitti tabi kilolar takıma dahil olmamdan bu yana. Da 10 kiloya yakın verdim işteNe kadar zamanda
Ya cok merak ediyorummmm
Bugun benimde mativasyon problemim var
Ayy hakkaten @melinda23 lutkam nasilsinn@melinda23 Boşnak böreğim hastaydı Nasıl oldu acaba ya
Lütfen büyük harf kullanmayınız, büyük harf forum kurallarına göre "bağırmak" demektir ve yasaktır.Asyaca BANA SU MAYDONOZU NASIL YAPICAM BIR ANLATIRMISIN ??
Canim yine kosturmussun bir suru..Vok sükür gelebildim gecmisi oku oku bitmedi bir türlü 300 mesaj nedir Allahtan gündüz fazla yazmamissiniz
Bütün gün isteydim 30 dakka önce girdim iceri. Sözde bugün ve yarin badana olcskti evde sabah adam aradi hastaneymis iptal oldu bende yarina rahat rahat ders ögrenebilirim artik. Bugünün menüsü:
Sabah: cok az omlet yetisemedim yine 6-7 catal alip cikmak zorunda kaldim
Öglen: ton balikli salata ve meyve salatasi kücüktü resmini atarim
Aksam: cok aciktim o 1 kücük muz 2 cilek birde karniyarik ve yogurt
Cok oldu sanki biliyorum ama dayanamadim
Spor 8 den beri ayaktayim 21.000 adim
Kac gündür refik gelcek diyip dururuyorum gelmedi bir türlü insaallah tartiya yansimaz
Canim bugun calistin cok yoruldun diger yarismalara katilirsin guzelim.O sürecte dondurup onu daha o ayi daha sonra yapabiliyorum problem yok orda hep gidermiyim asil problem o ama yazilsam
Hafta 2-3 kez giderim diyorum kilo verfikten sonrada
Bakalim düsüncem daha
Canim cok cok gecmis olsun Allah büyük Insaallah hic bir problem yasamadan kucagina alirsin
Kaftanim vallaha yeni gördüm egsersizi birak bu hareketi ayaga kalkcsk halim yok bugün yine bana bir 0
Cok gecmis olsun canim
Tamam canim ne zaman iyi hissedersen yapabilirsin :)yok yemedim onun yerine iki tane hurma yedim iyi mi yaptım kaptanım =)
ağrım geçsin yapacam kaptanım cezamı=)
Iyi yapmissin kuzum benim birkac gun aliyor iyilesmek guzelim...Dinlendim özgem ama halen kötüyüm
Ballı süt bile içtim
afiyet olsun:)menümü de yazayım :)
sabah saat 12 gibi:
1 dilim ekmek
omlet 5-6 çatal sadece
2 küçük salatalık
1 domates
7 zeytin
öğlen 4 gibi
10 leblebi şekeri
2 hurma
akşam
1 kase tavuklu nohut yemeği
yarım dilim ekmek
1 tane kuru incir
Canim suan yoldayiz ama yol 1saatten uzun surdu birde uyudu kuzum oyuzden takmak zorunda kaldim..Kaptanım bezi bir takıp bir çıkarırsan hayatta alıştıramazsın sakın yapma çıkardıysan takma bi daha
canim gayet guzel ama ekmek miktarini yariya indirebilsen keske.Allah gönlüne göre hayırlısını versin kaptişimsenin gibi güzel akıllı fıstık gibi bi kız çocuğu nasip etsin..
Ay senin oğlun da mı boğa.. Ben boğa kadınlarıyla çok iyi anlaşırım ama kızım olunca Nasıl olr bilmem.. Nasıl oluyor boğa bebekleri?
Tamam esnek olmasam da sadece güçlü olsam da yeterama çocuklar biraz büyüsün şöyle düzenli spor düşünüyorum hatta aklımda böyle diyetisyenlik gibi bir sertifika mı alsam gibi bir düşünce var 2 kilo verdim hemen havalara girdim di mi [/QUOTE
insallah canim hayirlisiyla:)
evet oglum boga, cok merakli, cok konuskan, asiri israrci, asla vazgecmeyen bir tip:)
ozel ilgilenmek gerekiyor, ince ince:)
diyetisyenlik cok guzel bir meslek bence guzelce arastir ve uygulamaya gec canim:)
Emziren annenin 3.günü :)
SABAH
2 Haşlanmış yumurta
5 zeytin
3tane fındık 3 badem 1 ceviz
Kibrit kutusu peynir
2 dilim kepek ekmeği
ÖĞLEN
1Porsiyon köfte ızgara
2 dilim ekmek
1 sb ayran
ARA
2 hurma
AKŞAM
4 tanetavuk pirzola ızgara (çok büyük parçalı değildi)
2 dilim kepek ekmeği
1 kase yoğurt
Bol salata
ARA
Şekersiz türk kahvesi
Bir bardak şekersiz incir kompostosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?