- 5 Eylül 2008
- 3.036
- 7.122
- 158
Yedim kuzum ama annem bazen zorla bak pekmez yediriyor bende pekmezi tek sevmediğim için tahinle karıştırıyorum:)gunaydin Mervem:)
canim hastasin ya vucudun ihtiyaci var, ye saglikli seylerden kuzum:)
anladim canim yol uzun ama gayet guzel gidiyorsun bu 1.
cok guzel kilo kaybediyorsun, durma duraklama yok bu 2.
saglikla gidiyor kilolar bu 3.
sporunu ihmal etmiyorsun bu 4.
hedefini ne zaman istersen asagiya cekeriz, istersen simdi,istersen sonra..
ama bence bir 75i kutlayalim ilk once canim:)
hic bir sey icin gec kalmis degilsin, tum 4.takim ailesi senin arkandayiz.
ne zaman z0rlansan biz arkandan seni itecegiz
İyi geceler kuzum sana:)Canlarim hepinize mutlu, saglikli pazarlar diliyorum
Menulerimize dikkat edelim, kacamak olmasin guzeller...
Egzersizlerimizede asilalim
Benim icin uyku vakti, aksama gorusmek uzere.
Ablişimm özledim kız seni napıyorsun :) bizim kıvırcık nasıl evinize alıştınız mı ayy okul nasıl gidiyor :)Sen nasil oldun gulum?
Iyiyim canim cok sukur saolasin sordugun icin. Dun temizligimi filan da yaptim bugun egzersiz yapicam hepSen nasil oldun gulum?
Yapicam insallah :)
Efsane geri döndü yani :)Iyiyim canim cok sukur saolasin sordugun icin. Dun temizligimi filan da yaptim bugun egzersiz yapicam hep
Ablişimm özledim kız seni napıyorsun :) bizim kıvırcık nasıl evinize alıştınız mı ayy okul nasıl gidiyor :)
Cok sukur canim. Kuzularin da toparladi insallah.Iyiyim canim cok sukur saolasin sordugun icin. Dun temizligimi filan da yaptim bugun egzersiz yapicam hep
Kaptanim sen beni unutmussun ben saat 8 civari yazmistim ama seni etiketlememistim suc benim yani 21.000 adim günün sporu 0Cumartesi Günü Spor Dökümanı
O Ollalla 20100 adim 850 gunun egzersizi
@AKovser 7730 adım/ egzersiz 370
@müge hatun 1saat tenis, 100 ip atlama
Mavibocuk 10 dk dans 11000 adım
edsofi 10bin adim 100 lunge
Derya_idil 630 lunge 200jj 130 mekik 18740 adım
@GoGo 2405 30 dk yürüyüş
@happy_moon 5 bin adım ve 200 jj
@bnnu eliptik bisiklet 35 dk 20 dk egzersiz
Asyaca leslie 3 mil adım 14 binden fazla
Oohh kolay gelsin ablacımm ayy yoğunluk güzel olur abliş yaaa yorulursun ama zevkli olur:)) bugün daha iyim çok şükür boğaz ağrım geçti ama biraz burnum akıyor:) bende ev eşyası gelinlik felan bakıyorum ablacım ne zormuş yaa:)Bisiklet tepesindeyim.haeshin tele cevap verse de biraz daha hirslansam diye bekliyorum
Kivircik buyukannesi ile oynuyor. Ben evde yokum dedim bugunOkula da alisiyorum. Seneye ders yogunlugu da olunca daha keyifli olacak:)
Sende ne var ne yok? Rahatsizdin, toparlandin mi biraz deniz gozlum?
Gözünden kaçmıştır kuzum yada spordan kaynaklıdır :)Kaptanim sen beni unutmussun ben saat 8 civari yazmistim ama seni etiketlememistim suc benim yani 21.000 adim günün sporu 0
Oohh kolay gelsin ablacımm ayy yoğunluk güzel olur abliş yaaa yorulursun ama zevkli olur:)) bugün daha iyim çok şükür boğaz ağrım geçti ama biraz burnum akıyor:) bende ev eşyası gelinlik felan bakıyorum ablacım ne zormuş yaa:)
Gözünden kaçmıştır kuzum yada spordan kaynaklıdır :)
Kaptanlarım yarın bir tane dondurma yiyebilirmiyim
Maraşlıyım
Kanımda var
Evet öyle oluyor kesinlikle bende. Kendimi şartlandırıyorum asla diye sonra afedersin kuduruklaşıyorum
İnsan gibi yemiyorum. İnancım bittikçe yemeğe sarıyorum sanki öyle geliyor bir de.
Yok yok bu sefer başarıcam inşallah
Hahahahahaha
Canim yine kosturmussun bir suru..
Badanacilarin gelmemesi yaramis sana:)
Menun guzel gayet,adimlarda harika kuzum:)
Canim bugun calistin cok yoruldun diger yarismalara katilirsin guzelim.
Spor salonunada maddi olarak uygun geliyorsa,seni motive edecegi icin uye olabilirsin.
Tamam canim ne zaman iyi hissedersen yapabilirsin :)
Regliden dolayi tatli istemis canin anlasilan:)
Iyi yapmissin kuzum benim birkac gun aliyor iyilesmek guzelim...
afiyet olsun:)
Canim suan yoldayiz ama yol 1saatten uzun surdu birde uyudu kuzum oyuzden takmak zorunda kaldim..
Fakat sen boyle soyleyince epey kotu hissettim
canim gayet guzel ama ekmek miktarini yariya indirebilsen keske.
mesela her ogun 1 dilim ekmek tuketsen:)
Iyi yolculuklar canim
4 ayda mi 20 verdin canim dogrumu anladimmm
Bunun cevabi bnm icin onemli bu ars
Kaptanim soylekiii
Herkesin vermesi gereken 10 kg 20 kg var
Benim 12 kilom gitti diyete baslayali buraya katilmadan once
Ama soyle bir istedigim nokta icin 20 kilom daha varrr yani 75
He dersenki dahasi ne 30 versem 10 numara olcakkkk
Yol cok uzunnnn
Kalbim kirikkkk
Bedenim saskin
Aklim karisikkkk
Bu ara degisik duygulardayimmmm
Bazi seylere gec kaldigim icin kiziyorum kendime ki bu sadece diyet degilll
Bir taraftandaaa istee ne biliyimmmm:):):)
Evet merkezli miGünaydın herkese..
Maraşlı mısınbenim kocişim de Maraşlı.. Maraş'ta mı yaşıyorsun?
Asla değil Can'ım haftanın bir gününü seç mesela ben cumartesi yapıyorum o gün Can'ın çektiği şeyleri ye. Hafta içi hiç kaçamak yapma eğer canın bişey isteyince kendine izin günümde bunu yerim demek insanın motivasyonunu arttırıyor.. Hiç bir zaman yemeyeceğim insan beyninin isyan etmesine sebebiyet veriyor..
Ayyy soldaki aynı benYawrukush kaptanım bir gün de bölgesel zayıflama konusunda bizi aydınlatsan diyorum.
Ayy bana dedin sandım kaptanımarkadaş emzirdiği için bana iyi gibi gelmişti. Gidişata göre düzenleriz diye düşünmüştüm :)
Geç mi kaldın? Neye? Bugün bundan sonraki hayatının ilk günü canım bence tam Zaman'ında başladın
Sağolasın ablacım :)Zor ama keyifli olur canim. Simdiden hayirli olsun, gule gule kullan:)
Aaaa tuhhKaptanim sen beni unutmussun ben saat 8 civari yazmistim ama seni etiketlememistim suc benim yani 21.000 adim günün sporu 0
Ohhh ayaklarina saglikkGünaydın canlarımm
Ben sabah 4km yürüdüm geldimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?