Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yedim kuzum ama annem bazen zorla bak pekmez yediriyor bende pekmezi tek sevmediğim için tahinle karıştırıyorum:)
Canlarim hepinize mutlu, saglikli pazarlar diliyorum
Menulerimize dikkat edelim, kacamak olmasin guzeller...
Egzersizlerimizede asilalim
Benim icin uyku vakti, aksama gorusmek uzere.
İyi geceler kuzum sana:)

Ablişimm özledim kız seni napıyorsun :) bizim kıvırcık nasıl evinize alıştınız mı ayy okul nasıl gidiyor :)

Bisiklet tepesindeyim. haeshin tele cevap verse de biraz daha hirslansam diye bekliyorum

Kivircik buyukannesi ile oynuyor. Ben evde yokum dedim bugun Okula da alisiyorum. Seneye ders yogunlugu da olunca daha keyifli olacak:)

Sende ne var ne yok? Rahatsizdin, toparlandin mi biraz deniz gozlum?

Kaptanim sen beni unutmussun ben saat 8 civari yazmistim ama seni etiketlememistim suc benim yani 21.000 adim günün sporu 0

Oohh kolay gelsin ablacımm ayy yoğunluk güzel olur abliş yaaa yorulursun ama zevkli olur:)) bugün daha iyim çok şükür boğaz ağrım geçti ama biraz burnum akıyor:) bende ev eşyası gelinlik felan bakıyorum ablacım ne zormuş yaa:)
Kaptanim sen beni unutmussun ben saat 8 civari yazmistim ama seni etiketlememistim suc benim yani 21.000 adim günün sporu 0
Gözünden kaçmıştır kuzum yada spordan kaynaklıdır :)

Zor ama keyifli olur canim. Simdiden hayirli olsun, gule gule kullan:)

Günaydın herkese..

Kaptanlarım yarın bir tane dondurma yiyebilirmiyim
Maraşlıyım
Kanımda var

Maraşlı mısın benim kocişim de Maraşlı.. Maraş'ta mı yaşıyorsun?

Asla değil Can'ım haftanın bir gününü seç mesela ben cumartesi yapıyorum o gün Can'ın çektiği şeyleri ye. Hafta içi hiç kaçamak yapma eğer canın bişey isteyince kendine izin günümde bunu yerim demek insanın motivasyonunu arttırıyor.. Hiç bir zaman yemeyeceğim insan beyninin isyan etmesine sebebiyet veriyor..

Ayyy soldaki aynı ben Yawrukush kaptanım bir gün de bölgesel zayıflama konusunda bizi aydınlatsan diyorum.

Ayy bana dedin sandım kaptanım arkadaş emzirdiği için bana iyi gibi gelmişti. Gidişata göre düzenleriz diye düşünmüştüm :)

Geç mi kaldın? Neye? Bugün bundan sonraki hayatının ilk günü canım bence tam Zaman'ında başladın

Evet merkezli mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…