Hahahha on numara bekar hayati yasion vallahi .benmiymisim bekar??? Bekar benim gibiyse calisanin halini merak ediyorum :))
aynen öyle gülüm zaten dr un adım atıcak hali yoktu ama benim durum malum o yüzden özelde bir joker olsun istiyorumAllah rahmet eylesin canım üzme kendini çok fazla.
Maalesef devlet hastaneleri özellikle aciller yoğun oluyo insanlar acili maalesef kötü amaçlı kullanıyorlar. Senin gibi acil giden hastalarda kurunun yanındaki yaş oluypr.
10 saniye bakmadı bile ultrasonda canımAfedersin ama o Nasıl doktor öyle ultrasona felan bakmadı mı
Hemen değiştir o doktoru sen
Özele git
Vallahi benim doktor bana destan anlatiodu10 saniye bakmadı bile ultrasonda canım
yok canım ya cımbızla aldım lafı ağzından zaten bişeyde demedi sana verdiğim tarihte gel dediVallahi benim doktor bana destan anlatiodu
yok canim biraz ara verdik tadilat islerine, esimin is yerinde isleri basindan askin.Cok sukur iyiyim kaptanim saolasin, gecti bitti hamdolsun. Siz naptiniz tadilat isleri bittimi?
nasil geciyor bisiklet yarisi Demetim:)
iyilesene kadar azar azar ye kuzum, sifa olsun...Yedim kuzum ama annem bazen zorla bak pekmez yediriyor bende pekmezi tek sevmediğim için tahinle karıştırıyorum:)
İyi geceler kuzum sana:)
amaninn yandi desene BuseBen dizi aciyorum. Bir sezon biter herhalde bugunHadi canlar, sizler de egzersizlere yuklenin
yok canim sana dememistim:))Günaydın herkese..
Maraşlı mısınbenim kocişim de Maraşlı.. Maraş'ta mı yaşıyorsun?
Asla değil Can'ım haftanın bir gününü seç mesela ben cumartesi yapıyorum o gün Can'ın çektiği şeyleri ye. Hafta içi hiç kaçamak yapma eğer canın bişey isteyince kendine izin günümde bunu yerim demek insanın motivasyonunu arttırıyor.. Hiç bir zaman yemeyeceğim insan beyninin isyan etmesine sebebiyet veriyor..
Ayyy soldaki aynı benYawrukush kaptanım bir gün de bölgesel zayıflama konusunda bizi aydınlatsan diyorum.
Ayy bana dedin sandım kaptanımarkadaş emzirdiği için bana iyi gibi gelmişti. Gidişata göre düzenleriz diye düşünmüştüm :)
Geç mi kaldın? Neye? Bugün bundan sonraki hayatının ilk günü canım bence tam Zaman'ında başladın
ohh misss, harikasin canim:)Günaydın canlarımm
Ben sabah 4km yürüdüm geldimm
yok dondurma yok cumaya kadar..Evet canım :) dondurmayı hava alanının oradaki madodan al üzerine de çikolata sosu koydur benim için
masallah Edammm, ne guzel olmus egzersizin:)Lesliemi yaptim kan ter icinde kaldim yaa kizlar
Bide bu sicakta disari cikip ter attimmi tamamdir . oglan uyanmadiysa bugunku egzersizden yapmaya calisaim :)
birak gulum artik, ara ver hepsini illla bugun mu bitirmen lazim?Ev işi yapmaktan istifa edeceğim az kaldı
Yeminle bezdim daha ütü var ya yeter ulen
Allah rahmet eylesin canim, mekani cennet olsun..çok sıkıldım ben bugün rahmetli babamı çok özledim baya gözyaşı döktüm onun içinöyle özledim ki onu akıntım şeffaf şekilde devam ediyor kendi vucudumdan şunu anladım o gün leke de öyle oldu akıntım fazlalaştığında yolunda gitmeyen bişeyler var demek.şu an da devam ama yoğun değil
canim acilde cok yogundur doktor tum gun artik hali kalmamistir.leke nin olduğu gün eşim şehir dışındaydı akşam üstü söylemiştim bir baktım saat 7 gibi kapıdaydı acile götürdü ben acile gitmek istemedim vajinal baktırmam çünkü ötekindede vajinal ultrason yaptıkça kanama artmıştı neyse acilde benim dr vardı tesadüf ama o da öyle bir davrandıki nerdeyse niye geldin dedi yani ayın 25 inde polikliniğe gel dedi attı başından özelde bir dr buldum riskli gebeliklerde iyiymiş diye duydum ona gidicem yarın randevu aldım
ahh ablam bu nasil menuYedik içtik eğlendik bitti kendimi bikaç gündür yorgun ve dağılmış hissediyorum maalesef bugünde misafir olunca bol karbonhidratlı geçti ama 4 ten beri bişey yemedim dahada yemem yürüyüşede çıkıcaz şimdi filtre kahve içiyorum. Sabah uzun zamandan şonra nescafe içeyim dedim tadı kötü geldi.
Menümü yazayım
Sabahtan 4 e kadar 2 ıspanaklı gül böreği 1 parça pide omlet peynir zeytin domates salatalık 1 dilim kek 1 poğaça birkaç tane içinde kahve çekirdeği olan bitter çikolata sade kahve çay 2 kupa yeşilçay şimdide filtre kahve
Su 2 lt daha içerim 3 olur
Sporu sonra yazayım
ohh keyfin bol olsun ablam:)Eki Görüntüle 1815908 Filtre kahvem örgü keyfim çikolatalar dekor amaçlı
canim yarin guzelce gitseniz doktora, hem sizin, hem bizim icimiz ferahlasa asyam...10 saniye bakmadı bile ultrasonda canım
yok canim biraz ara verdik tadilat islerine, esimin is yerinde isleri basindan askin.
sonra bir gayreet tekrar baslayacagiz...
cok sevindim iyi olmaniza:)
nasil geciyor bisiklet yarisi Demetim:)
Sampiyon yine degismeyecek mi:))
500km yaptin mi kizzzz?
iyilesene kadar azar azar ye kuzum, sifa olsun...
amaninn yandi desene Busehaeshin :)
yok canim sana dememistim:))
ohh misss, harikasin canim:)
yok dondurma yok cumaya kadar..
cuma guzel kilolar verelim, sonra dondurmalari hupletelim:)
masallah Edammm, ne guzel olmus egzersizin:)
birak gulum artik, ara ver hepsini illla bugun mu bitirmen lazim?
canina yazik be yaa...
Allah rahmet eylesin canim, mekani cennet olsun..
canim akinti dedigin sey kanama degil dimi, normal akinti?
sukur ki yogun degil diyorsun, insallah guzel olacak her sey..
canim acilde cok yogundur doktor tum gun artik hali kalmamistir.
ozele gitme ihtimalin varsa yarin hemen bir gidin gulum..
ahh ablam bu nasil menu
bu cuma arti gelmesin nolurr.....
ohh keyfin bol olsun ablam:)
canim yarin guzelce gitseniz doktora, hem sizin, hem bizim icimiz ferahlasa asyam...
çok sıkıldım ben bugün rahmetli babamı çok özledim baya gözyaşı döktüm onun içinöyle özledim ki onu akıntım şeffaf şekilde devam ediyor kendi vucudumdan şunu anladım o gün leke de öyle oldu akıntım fazlalaştığında yolunda gitmeyen bişeyler var demek.şu an da devam ama yoğun değil
Piknikte hopla zıpla kız:))
Ooo gazı almış birileri
r
Yemin ederim arkandan itecegiz lafi cok iyi geldiigunaydin Mervem:)
canim hastasin ya vucudun ihtiyaci var, ye saglikli seylerden kuzum:)
anladim canim yol uzun ama gayet guzel gidiyorsun bu 1.
cok guzel kilo kaybediyorsun, durma duraklama yok bu 2.
saglikla gidiyor kilolar bu 3.
sporunu ihmal etmiyorsun bu 4.
hedefini ne zaman istersen asagiya cekeriz, istersen simdi,istersen sonra..
ama bence bir 75i kutlayalim ilk once canim:)
hic bir sey icin gec kalmis degilsin, tum 4.takim ailesi senin arkandayiz.
ne zaman z0rlansan biz arkandan seni itecegiz
Günaydın herkese..
Maraşlı mısınbenim kocişim de Maraşlı.. Maraş'ta mı yaşıyorsun?
Asla değil Can'ım haftanın bir gününü seç mesela ben cumartesi yapıyorum o gün Can'ın çektiği şeyleri ye. Hafta içi hiç kaçamak yapma eğer canın bişey isteyince kendine izin günümde bunu yerim demek insanın motivasyonunu arttırıyor.. Hiç bir zaman yemeyeceğim insan beyninin isyan etmesine sebebiyet veriyor..
Ayyy soldaki aynı benYawrukush kaptanım bir gün de bölgesel zayıflama konusunda bizi aydınlatsan diyorum.
Ayy bana dedin sandım kaptanımarkadaş emzirdiği için bana iyi gibi gelmişti. Gidişata göre düzenleriz diye düşünmüştüm :)
Geç mi kaldın? Neye? Bugün bundan sonraki hayatının ilk günü canım bence tam Zaman'ında başladın
Aynen daha utu varrrrrrEv işi yapmaktan istifa edeceğim az kaldı
Yeminle bezdim daha ütü var ya yeter ulen
Neyse en azından bakmış bebiş iyi demişse sıkıntı yok on saniye bile yeter bir doktor için rahat ol10 saniye bakmadı bile ultrasonda canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?