Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kaçırmışım kız O Ollalla Nasıl saydın o kadar şahsım adına tüm devrelerim yanardı benim çünkü egzersizleri bile biraz yapınca yazıyorum ben kafam karışıyor
ablam bende yaziyom 20000 bini hepsini bir kerede yapmiyorum ki ne kadar yurrusem yaziyorum 1000 2000 ve s.

Ah kuzum evde dolan evde dolan boş durmak yok

Evde olsam zaten Süperman hareketini yapcam biz yine piknik yollarındayız:)

Ev işi yapmaktan istifa edeceğim az kaldı
Yeminle bezdim daha ütü var ya yeter ulen

Kolay gelsin canım az önce ben de çocukları eşime verip annelikten istifa ediyorum dedim.. Tabi lafta 3 dk sonra oğlum gelip yüzüme tüküre tüküre izlediği çizgifilmi anlattı

benmiymisim bekar??? Bekar benim gibiyse calisanin halini merak ediyorum :))

Bekarın tersi evli oluyor Can'ım evli demek de çoluk çocuk misafir kayınvalide demek..

kimler var hanımlar napıyorsunuz

Ben varım canım çok şükür iyiyiz sen Nasıl oldun? Akıntın ne durumda?

çok sıkıldım ben bugün rahmetli babamı çok özledim baya gözyaşı döktüm onun içinöyle özledim ki onu akıntım şeffaf şekilde devam ediyor kendi vucudumdan şunu anladım o gün leke de öyle oldu akıntım fazlalaştığında yolunda gitmeyen bişeyler var demek.şu an da devam ama yoğun değil

Gitmedin mi hastaneye sen daha

Gitmedin mi hastaneye sen daha
leke nin olduğu gün eşim şehir dışındaydı akşam üstü söylemiştim bir baktım saat 7 gibi kapıdaydı acile götürdü ben acile gitmek istemedim vajinal baktırmam çünkü ötekindede vajinal ultrason yaptıkça kanama artmıştı neyse acilde benim dr vardı tesadüf ama o da öyle bir davrandıki nerdeyse niye geldin dedi yani ayın 25 inde polikliniğe gel dedi attı başından özelde bir dr buldum riskli gebeliklerde iyiymiş diye duydum ona gidicem yarın randevu aldım

Afedersin ama o Nasıl doktor öyle ultrasona felan bakmadı mı
Hemen değiştir o doktoru sen
Özele git

Allah rahmet eylesin canım üzme kendini çok fazla.
Maalesef devlet hastaneleri özellikle aciller yoğun oluyo insanlar acili maalesef kötü amaçlı kullanıyorlar. Senin gibi acil giden hastalarda kurunun yanındaki yaş oluypr.

Yedik içtik eğlendik bitti kendimi bikaç gündür yorgun ve dağılmış hissediyorum maalesef bugünde misafir olunca bol karbonhidratlı geçti ama 4 ten beri bişey yemedim dahada yemem yürüyüşede çıkıcaz şimdi filtre kahve içiyorum. Sabah uzun zamandan şonra nescafe içeyim dedim tadı kötü geldi.
Menümü yazayım
Sabahtan 4 e kadar 2 ıspanaklı gül böreği 1 parça pide omlet peynir zeytin domates salatalık 1 dilim kek 1 poğaça birkaç tane içinde kahve çekirdeği olan bitter çikolata sade kahve çay 2 kupa yeşilçay şimdide filtre kahve

Su 2 lt daha içerim 3 olur
Sporu sonra yazayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…