- 5 Eylül 2008
- 3.036
- 7.122
- 158
Ne kadar kaliteli bir takım olduğumuz bu yazı ile belgelendi gördüğünüz üzre
Ne kadar kaliteli bir takım olduğumuz bu yazı ile belgelendi gördüğünüz üzre
Evet merkezli mi
Günaydın canlarımm
Ben sabah 4km yürüdüm geldimm
Ah kuzum evde dolan evde dolan boş durmak yokOoo gazı almış birileri
Ay benim hiç bir pazarım sporla dolu olmuyor
benmiymisim bekar??? Bekar benim gibiyse calisanin halini merak ediyorum :))Bekar insanin kafasi rahat canim bizim gibi mi
Ah kuzum evde dolan evde dolan boş durmak yok
Ev işi yapmaktan istifa edeceğim az kaldı
Yeminle bezdim daha ütü var ya yeter ulen
benmiymisim bekar??? Bekar benim gibiyse calisanin halini merak ediyorum :))
kimler var hanımlar napıyorsunuz
Bekarın tersi evli oluyor Can'ım evli demek de çoluk çocuk misafir kayınvalide demek..
çok sıkıldım ben bugün rahmetli babamı çok özledim baya gözyaşı döktüm onun içinEvde olsam zaten Süperman hareketini yapcam biz yine piknik yollarındayız:)
Kolay gelsin canım az önce ben de çocukları eşime verip annelikten istifa ediyorum dedim.. Tabi lafta 3 dk sonra oğlum gelip yüzüme tüküre tüküre izlediği çizgifilmi anlattı
Bekarın tersi evli oluyor Can'ım evli demek de çoluk çocuk misafir kayınvalide demek..
Ben varım canım çok şükür iyiyiz sen Nasıl oldun? Akıntın ne durumda?
Gitmedin mi hastaneye sen dahaçok sıkıldım ben bugün rahmetli babamı çok özledim baya gözyaşı döktüm onun içinöyle özledim ki onu akıntım şeffaf şekilde devam ediyor kendi vucudumdan şunu anladım o gün leke de öyle oldu akıntım fazlalaştığında yolunda gitmeyen bişeyler var demek.şu an da devam ama yoğun değil
leke nin olduğu gün eşim şehir dışındaydı akşam üstü söylemiştim bir baktım saat 7 gibi kapıdaydı acile götürdü ben acile gitmek istemedim vajinal baktırmam çünkü ötekindede vajinal ultrason yaptıkça kanama artmıştı neyse acilde benim dr vardı tesadüf ama o da öyle bir davrandıki nerdeyse niye geldin dedi yani ayın 25 inde polikliniğe gel dedi attı başından özelde bir dr buldum riskli gebeliklerde iyiymiş diye duydum ona gidicem yarın randevu aldımGitmedin mi hastaneye sen daha
Piknikte hopla zıpla kız:))Evde olsam zaten Süperman hareketini yapcam biz yine piknik yollarındayız:)
Afedersin ama o Nasıl doktor öyle ultrasona felan bakmadı mıleke nin olduğu gün eşim şehir dışındaydı akşam üstü söylemiştim bir baktım saat 7 gibi kapıdaydı acile götürdü ben acile gitmek istemedim vajinal baktırmam çünkü ötekindede vajinal ultrason yaptıkça kanama artmıştı neyse acilde benim dr vardı tesadüf ama o da öyle bir davrandıki nerdeyse niye geldin dedi yani ayın 25 inde polikliniğe gel dedi attı başından özelde bir dr buldum riskli gebeliklerde iyiymiş diye duydum ona gidicem yarın randevu aldım
çok sıkıldım ben bugün rahmetli babamı çok özledim baya gözyaşı döktüm onun içinöyle özledim ki onu akıntım şeffaf şekilde devam ediyor kendi vucudumdan şunu anladım o gün leke de öyle oldu akıntım fazlalaştığında yolunda gitmeyen bişeyler var demek.şu an da devam ama yoğun değil
Allah rahmet eylesin canım üzme kendini çok fazla.leke nin olduğu gün eşim şehir dışındaydı akşam üstü söylemiştim bir baktım saat 7 gibi kapıdaydı acile götürdü ben acile gitmek istemedim vajinal baktırmam çünkü ötekindede vajinal ultrason yaptıkça kanama artmıştı neyse acilde benim dr vardı tesadüf ama o da öyle bir davrandıki nerdeyse niye geldin dedi yani ayın 25 inde polikliniğe gel dedi attı başından özelde bir dr buldum riskli gebeliklerde iyiymiş diye duydum ona gidicem yarın randevu aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?