Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kuzum benim kuzenimin düğünü vardı:) Dün için izin almıştım.

İyi akşamlar herkese kızımı uyuturken menümü de yazayım bari..

Sabah;
Omlet
2 zeytin
1/4 simit
1 kk kaşar

Ara
Latte şekersiz
2 kare bitter

Akşam
Bollll et
2 dlm ekmek
Salata
Izgara sebze

Akşam ne yedim gerçekten bilmiyorum 1.3 kilo et almıştık resmen eşimle bölüştük onu şuan gırtlağıma kadar doluyum.. edsofi nin tavuk muhabbetine dönecek

Spor henüz yok bayılmazsam biraz Süperman yapcam..
Su ne içtim bilmiyorum
Yeşilçay 1 tane birazdan bi tane daha içerim.

Artı gelmesin diye elimden geleni yapıcam canım.

gidiyorum yarın zaten gülüm özele bizim ssk da yok özelden gidiyorum muayenesi 150 liraymış iyi bir dr muş riskli gebeliklerde başarılı biriymiş yarın 3 çeyrekte randevum var bakalım o dr ne dicek.akıntı gülüm kanama değil şeffaf akıntı

babam benim herşeyimdi mavişim görüntümde ona benzer zaten arkadaşım dostum herşeyimdi bugün psikolojik olarak zor bir gündü o kadar özledimki onu hayatta olsaydı bana yaşama sevinci verirdi canparçamdı benim.nur içinde yatsın

Neyse en azından bakmış bebiş iyi demişse sıkıntı yok on saniye bile yeter bir doktor için rahat ol
kızz işte sorun orda iyi falan demedi kalp atışını duyamadık ama gelişimi normal erken olduğundan duyamıyoruz falan deseydi ben özele gitmezdim ama adam hiç bişey söylemedi

kızz işte sorun orda iyi falan demedi kalp atışını duyamadık ama gelişimi normal erken olduğundan duyamıyoruz falan deseydi ben özele gitmezdim ama adam hiç bişey söylemedi
Kız zaten Süpermen egzersizi yapa yapa bir hal oldum nerde o doktor uçarak gidim ben onun yanına pis adam

Hastanedeki ultrason lar pek iyi değildir gülüm özel daha iyi olur.

Hastanedeki ultrason lar pek iyi değildir gülüm özel daha iyi olur.
Ablam ben okulda çalışmaya başlamadan önce çok farklı düşünürdüm içine girince okulun idarenin işinin ne kadar zor olduğunu gördüm şimdi sende de aynı durum vardır değil mi biz dışarıdan kızıyoruz ama birde onlara sormak lazım işin zorluğunu yaşadıklarını

Kızlar mrb bugün menüm yok rahatsizlandim acile gittik serum taktılar yeni eve geldim haber veriim dedim hepinizi çok öptüm iyi geceler

Çok geçmiş olsun Can'ım neyin var?

kesenin kaç mm olduğu bile yazmıyor yaa gülüm

Canım ultrasonda görememiş olabilir iyi bir ultrasonu olan bir doktora gidin mutlaka..

Kesinlikle katılıyorum.. Türkiye'de hiçkimsenin işi kolay değil birisi işini iyi yapmaya çalışırsa 3 kişi yoluna taş koymaya çalışıyor okulda be iş yapıyorsun canım?

Tabi ki müdürüm okulda benim gibi bir zat başka hangi işi yapar
Şaka be anasınıfındayım yardımcı olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…