Aynen bende kuzum:)Ev işi yapmaktan istifa edeceğim az kaldı
Yeminle bezdim daha ütü var ya yeter ulen
Ayaklarına sağlık kuzum:)Günaydın canlarımm
Ben sabah 4km yürüdüm geldimm
Kuzum benim kuzenimin düğünü vardı:) Dün için izin almıştım.]TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar- oduller, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami ise, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi.
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
DIPNOT: Haftalik egzersizlerimiz 19160. sayfadadir.
CUMARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
bu iconu goren herkes ya 50 ip atlama, ya 50 jumping jack hareketi, ya 50 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 5dk dans edecekler.
bu iconu goren herkeste ya 100 ip atlama, ya 100 jumping jack hareketi, ya 100 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 10dk dans edecekler.
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Harpy - - - - - - CheGuevera - - - - - melinda23 - - - - - - - abesle_istigal ODUL - - - - - sevimlicadi0 - - - - - LunaDaisies 50M ?? - - - - - mart09 - - - - - - keping - - - - - - edsofi ODUL ?? - - - - - ddanes - - - - - - - AKovser MUAF ODUL - - - - - zey zey - - - - - - - mugehatun - - - - - - kitabi - - - - - - - Asyaca ODUL MUAF - - - - - tiffany20 - - - - - - Ollalla ODUL - - - - - gogo2405 - - - - - - bnnu - - - - - Mavibocuk ODUL -/TD]
[TD]-- - - haeshin - - - - - -
TR][/TR]
[/TD] [TD]
[/td][/td][/td][/td]
Artı gelmesin diye elimden geleni yapıcam canım.yok canim biraz ara verdik tadilat islerine, esimin is yerinde isleri basindan askin.
sonra bir gayreet tekrar baslayacagiz...
cok sevindim iyi olmaniza:)
nasil geciyor bisiklet yarisi Demetim:)
Sampiyon yine degismeyecek mi:))
500km yaptin mi kizzzz?
iyilesene kadar azar azar ye kuzum, sifa olsun...
amaninn yandi desene Buse @haeshin :)
yok canim sana dememistim:))
ohh misss, harikasin canim:)
yok dondurma yok cumaya kadar..
cuma guzel kilolar verelim, sonra dondurmalari hupletelim:)
masallah Edammm, ne guzel olmus egzersizin:)
birak gulum artik, ara ver hepsini illla bugun mu bitirmen lazim?
canina yazik be yaa...
Allah rahmet eylesin canim, mekani cennet olsun..
canim akinti dedigin sey kanama degil dimi, normal akinti?
sukur ki yogun degil diyorsun, insallah guzel olacak her sey..
canim acilde cok yogundur doktor tum gun artik hali kalmamistir.
ozele gitme ihtimalin varsa yarin hemen bir gidin gulum..
ahh ablam bu nasil menu
bu cuma arti gelmesin nolurr.....
ohh keyfin bol olsun ablam:)
canim yarin guzelce gitseniz doktora, hem sizin, hem bizim icimiz ferahlasa asyam...
Dikkat edersen güzel bir eksi gelir gülümArtı gelmesin diye elimden geleni yapıcam canım.
gidiyorum yarın zaten gülüm özele bizim ssk da yok özelden gidiyorum muayenesi 150 liraymış iyi bir dr muş riskli gebeliklerde başarılı biriymiş yarın 3 çeyrekte randevum var bakalım o dr ne dicek.akıntı gülüm kanama değil şeffaf akıntıyok canim biraz ara verdik tadilat islerine, esimin is yerinde isleri basindan askin.
sonra bir gayreet tekrar baslayacagiz...
cok sevindim iyi olmaniza:)
nasil geciyor bisiklet yarisi Demetim:)
Sampiyon yine degismeyecek mi:))
500km yaptin mi kizzzz?
iyilesene kadar azar azar ye kuzum, sifa olsun...
amaninn yandi desene Buse @haeshin :)
yok canim sana dememistim:))
ohh misss, harikasin canim:)
yok dondurma yok cumaya kadar..
cuma guzel kilolar verelim, sonra dondurmalari hupletelim:)
masallah Edammm, ne guzel olmus egzersizin:)
birak gulum artik, ara ver hepsini illla bugun mu bitirmen lazim?
canina yazik be yaa...
Allah rahmet eylesin canim, mekani cennet olsun..
canim akinti dedigin sey kanama degil dimi, normal akinti?
sukur ki yogun degil diyorsun, insallah guzel olacak her sey..
canim acilde cok yogundur doktor tum gun artik hali kalmamistir.
ozele gitme ihtimalin varsa yarin hemen bir gidin gulum..
ahh ablam bu nasil menu
bu cuma arti gelmesin nolurr.....
ohh keyfin bol olsun ablam:)
canim yarin guzelce gitseniz doktora, hem sizin, hem bizim icimiz ferahlasa asyam...
babam benim herşeyimdi mavişim görüntümde ona benzer zaten arkadaşım dostum herşeyimdi bugün psikolojik olarak zor bir gündü o kadar özledimki onu hayatta olsaydı bana yaşama sevinci verirdi canparçamdı benim.nur içinde yatsınCanıım benim de babam 2 yıl önce vefat etti ben de çok özlüyorum bazenne yapsan yeri dolmuyor öyle bir boşluk.. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Ben son gününe kadar hep yanında olmaya çalıştım ama yine de fark etmiyor vefatından bir gün sonra gene özlemeye başlıyorsun.. Allah bunu unutturacak acı vermesin güzel kardeşim..
Aman bizim piknikler tam tembel pikniği.. Otur ye kalk :) neyse erken gidiyoruz eğer çocuklar zamanlıca uyursa Süperman yaparım biraz :)
kızz işte sorun orda iyi falan demedi kalp atışını duyamadık ama gelişimi normal erken olduğundan duyamıyoruz falan deseydi ben özele gitmezdim ama adam hiç bişey söylemediNeyse en azından bakmış bebiş iyi demişse sıkıntı yok on saniye bile yeter bir doktor için rahat ol
Kız zaten Süpermen egzersizi yapa yapa bir hal oldum nerde o doktor uçarak gidim ben onun yanına pis adamkızz işte sorun orda iyi falan demedi kalp atışını duyamadık ama gelişimi normal erken olduğundan duyamıyoruz falan deseydi ben özele gitmezdim ama adam hiç bişey söylemedi
Kız zaten Süpermen egzersizi yapa yapa bir hal oldum nerde o doktor uçarak gidim ben onun yanına pis adam
Hastanedeki ultrason lar pek iyi değildir gülüm özel daha iyi olur.kızz işte sorun orda iyi falan demedi kalp atışını duyamadık ama gelişimi normal erken olduğundan duyamıyoruz falan deseydi ben özele gitmezdim ama adam hiç bişey söylemedi
Geçmiş olsun nen var kuzum Belgin doruk edasıyla sorayım dedimKızlar mrb bugün menüm yok rahatsizlandim acile gittik serum taktılaryeni eve geldim haber veriim dedim hepinizi çok öptüm iyi geceler
kesenin kaç mm olduğu bile yazmıyor yaa gülümHastanedeki ultrason lar pek iyi değildir gülüm özel daha iyi olur.
Ablam ben okulda çalışmaya başlamadan önce çok farklı düşünürdüm içine girince okulun idarenin işinin ne kadar zor olduğunu gördüm şimdi sende de aynı durum vardır değil mi biz dışarıdan kızıyoruz ama birde onlara sormak lazım işin zorluğunu yaşadıklarınıHastanedeki ultrason lar pek iyi değildir gülüm özel daha iyi olur.
Kızlar mrb bugün menüm yok rahatsizlandim acile gittik serum taktılaryeni eve geldim haber veriim dedim hepinizi çok öptüm iyi geceler
kesenin kaç mm olduğu bile yazmıyor yaa gülüm
Ablam ben okulda çalışmaya başlamadan önce çok farklı düşünürdüm içine girince okulun idarenin işinin ne kadar zor olduğunu gördüm şimdi sende de aynı durum vardır değil mi biz dışarıdan kızıyoruz ama birde onlara sormak lazım işin zorluğunu yaşadıklarını
Tabi ki müdürüm okulda benim gibi bir zat başka hangi işi yaparÇok geçmiş olsun Can'ım neyin var?
Canım ultrasonda görememiş olabilir iyi bir ultrasonu olan bir doktora gidin mutlaka..
Kesinlikle katılıyorum.. Türkiye'de hiçkimsenin işi kolay değil birisi işini iyi yapmaya çalışırsa 3 kişi yoluna taş koymaya çalışıyorokulda be iş yapıyorsun canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?