Öyle canım kötü malzeme kötü şartlar ama beklenen hizmet yüksek kalitede maalesef.Ablam ben okulda çalışmaya başlamadan önce çok farklı düşünürdüm içine girince okulun idarenin işinin ne kadar zor olduğunu gördüm şimdi sende de aynı durum vardır değil mi biz dışarıdan kızıyoruz ama birde onlara sormak lazım işin zorluğunu yaşadıklarını
Tabi ki müdürüm okulda benim gibi bir zat başka hangi işi yapar
Şaka be anasınıfındayım yardımcı olarak
Iyi aksamlar
Sahur - 2 yumurali omlet 2 dilim kepekli ekmek
Iftar - 1 kase mercimek corbasi + 1 tabak sebze yemegi + 1 kase yogurt
Ilaveten
2 litre su
1 bardak yesil cay
5 hurma
150110 adim
333 gunun egzersizi
Asyaca
ay yalnis anladimEvde olsam zaten Süperman hareketini yapcam biz yine piknik yollarındayız:)
Kolay gelsin canım az önce ben de çocukları eşime verip annelikten istifa ediyorum dedim.. Tabi lafta 3 dk sonra oğlum gelip yüzüme tüküre tüküre izlediği çizgifilmi anlattı
Bekarın tersi evli oluyor Can'ım evli demek de çoluk çocuk misafir kayınvalide demek..
Ben varım canım çok şükür iyiyiz sen Nasıl oldun? Akıntın ne durumda?
acaba evlenmesemmi ???Hahahha on numara bekar hayati yasion vallahi .ben bekarken hem calisirdim hem hafta sonu ewi temzlerdim annem hic temzlik bulasik sevmezdi . yorgun yorgun isten gelirdim mutfak bi uctan bi uca bulasik tabi bulasik makinasi nerdeeeee yika anam yika bitmezdi ayyyy ewe gelirsin yemek yok ac ac uyu . vallahi bende biktim artik ya gina geldi is yapmaktan . ewlen gene ayni . eewlilikle bekarlik arasinda dunyaaaa fark var keske sadce temizlik olsa. Koca kaprisi arada kafasi gider gelir bazen kizar bazen guler cocuk ordan oraya atar kendini istemedigi bisi olursa aglar mizmizlanir herkese yetmek zorundasin cocgu zamn kendini umursamicaksin unutcaksin zaman zamn. Kayinvalide kayinpeder gorumce ivir zivir . kafan patlicak bi bomba gibi :)
gecmis olsunKızlar mrb bugün menüm yok rahatsizlandim acile gittik serum taktılaryeni eve geldim haber veriim dedim hepinizi çok öptüm iyi geceler
yalnis yazmisim pardonNe güzel bi iş :) bilmiyorum belki sen farklı düşünüyorsundur tabi.. Kafan şişmiyor mu bütün gün
Kaç adım kaaaaaç
abla napiyon???Asyaca
100 sipirmin
8dakika karın egzersizi
2 mil Leslie ile birlikte 16 bin adım yuvarlak hesap
10 dakika zumba
Süpersin canımMenu
Sabah
3catal omlet
Peynir zeytin domates
Ogle
Kiymali menemen
1dilim tbe
1buyuk bardak ayran
Aksam
1tabak tavuk suyu corba
Bir kase cilek
Su bilemiyorum2lt yi gecmistir
Spor henuz yok
Hem sosyete pazari hem sebze pazari
Cocuklar esim yemek bulasik camasir perisanimmm
Bugunde boyleee
Geçmiş olsun canımKızlar mrb bugün menüm yok rahatsizlandim acile gittik serum taktılaryeni eve geldim haber veriim dedim hepinizi çok öptüm iyi geceler
Canım adım sayına fazla mı sıfır attın :)Iyi aksamlar
Ilaveten
2 litre su
1 bardak yesil cay
5 hurma
150110 adim
333 gunun egzersizi
Asyaca
Canım bu adım sayıların sadece spor olarak yaptığın mı yoksa günlük hareketlerinde de dahil mi?????Iyi aksamlar
Ilaveten
2 litre su
1 bardak yesil cay
5 hurma
150110 adim
333 gunun egzersizi
Asyaca
Temizlik yapıyorum ufabla napiyon???
Bu mistik ne işe yarıyor bende alayım yarın mistik mistik içerim artıkTatlışlar anca gelebildim :) hemen menümü yazayım derya kaptanımın bugün azcık işi var spor listesini hazırlayım
Sabah
Biber domates kavurdum
Omlet
Yeşillik
Ara
Mistik
Öğlen
2 tatlı kaşığı tahin pekmez
Ara
3ceviz
Akşam
Tavuk
3 küçük dilim parça patates
Ara
Mistik
3 litre su
6000 adım:)
50 diz çekme:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?