haklsnda işte bazen şaşıo diet
hindi güzel kız nie yemiosun
tarafszsan taamam :) yapcak bsy yok haklsn dedgn gbi yapım fırın poşeti hoop fırın nefis olur
Hayirli olsun gülüm, Allah ömür boyu mutlu etsin insallahDayımın kızı evlendi kuzum:) İyiyim bitanem sen nasılsın?
Afiyet olsun lutkamtarafszsan taamam :) yapcak bsy yok haklsn dedgn gbi yapım fırın poşeti hoop fırın nefis olur
Ama bu kadar ballandirilarakta anlatilmaz kiBencede tavukfirinda yaglari aka aka pisir baharatli ooooffff
hareket guzelmıs ben bunu yaparmda gökhan bu hareketmi napıson sen dıe dalga gecer o neanlar spordan
aa hadı hayrlı ugurlu olsn tifocum ne güzelll bnde ıyım yoktum 4 gun falan hastaydm hıc ugramadm
Hoşgeldin canım bende gonca 167 boyum 66 kilo 39 yaşındayım. Boyun uzun aslında baya zayıf olmak istiyosun.Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?
Kendimi ve yemek alışkanlığımı sevmiyorum. Sağlıklı bir yaşam sunmak istiyorum kendime.
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : KarKralicesi
İsim (İsteğe Bağlı ):İrem
Yaşınız :28
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:Yok henüz
Yaşadığınız şehir:İzmir
Boyunuz :1,68
Kilonuz:73,2KĞ
Hedef kilonuz :İlk etapda 65KĞ sonrasında 58KĞ yada 56KĞ
Kilo alma hikayeniz :Homiliii gırtlak yedim. Tatlılar pastalar havada uçuştu. Aldık KĞ laları.
Bir dönem 85-90 kğ den 60Kğ düşmüştümYine başarıcam
Teşe
Teşekkürler bitanem:)
Sağol kuzum:) Çok geçmiş olsun canım neyin var?hareket guzelmıs ben bunu yaparmda gökhan bu hareketmi napıson sen dıe dalga gecer o neanlar spordan
aa hadı hayrlı ugurlu olsn tifocum ne güzelll bnde ıyım yoktum 4 gun falan hastaydm hıc ugramadm
Dayımın kızı evlendi kuzum:) İyiyim bitanem sen nasılsın?
Hoşbuldum. Sizle aynı boyda sayılırızHoşgeldin canım bende gonca 167 boyum 66 kilo 39 yaşındayım. Boyun uzun aslında baya zayıf olmak istiyosun.
Kırbaç edermişimCeza olarak ne veriliyor ki?
Gecmiş olsun. Bu aralar zaten millette var bi hastalık hali.
7 kg ilk hedef 7 kg yetmıokı 15 kg vermem lazm pofff
aksam hindi yiim nasıl pişirim sote mı fırın mı yemek yapasm yok bari hindi yielim
Kırbaç edermişim
Telafi canım yawrukush kaptanım her gün menümüzü sporumuzu inceleyip bize telafi yazıyor..
15 değilse bile 10 kilo rahat verirsin
En pratiği yağsız tavada cız bız 3 dkda hazır :) tabi ince olması lazım..
HahahahaSana sorsak cevap belli zatennnn
Sana diyorum da kaç gündür ben de tavuk yiyorum tabi yalnış hatırlamıyorsam
Teşekkürler gülüm:)Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Darısı tüm bekarların başına kuzum:)Hayirli olsun gülüm, Allah ömür boyu mutlu etsin insallah
Darisi tüm bekarlarin basina hayirlisiyla
Kiz ordek yenirmiTavuk, et, balık... benim et anlayışım bu kadarhindi, ördek falann hiç yediğimi bile düşünemem
Kırbaç edermişim
Telafi canım yawrukush kaptanım her gün menümüzü sporumuzu inceleyip bize telafi yazıyor..
15 değilse bile 10 kilo rahat verirsin
En pratiği yağsız tavada cız bız 3 dkda hazır :) tabi ince olması lazım..
Kiz ordek yenirmiama ben kurbaga bacagini merak ediyorum yiyen varmiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?