Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ayyyy vallahami ben nasil kacirdim bunu siz allah bilir tavsanda yemisinizdir
Sana en kisa zamanda bir ördek yedirmek lazim
Tavsan denemedim hic, henüz o kadar asmadim kendimi... ama acikcasi senin yemedigine sasirdim kurbaga bacagindan bahseden sen degilmiydin kiz

Unutuyorum once sporumu yaziyimmm
45 dk yuruyussss
300 kalori yazdi rampali muthissss mutlu oldum
80 mekik
150 DK Yawrukush 100ü cezammm
90'ar dumbell kol alti
80 twistt
40 squat 10ar set

Utumude yaptimmm
Birazdan ufaklikla marketeee
Ordan ablamizi alip parkaaa
Bu anne ne zaman ders calisacakkk eyyyy vatandassss

Sana en kisa zamanda bir ördek yedirmek lazim
Tavsan denemedim hic, henüz o kadar asmadim kendimi... ama acikcasi senin yemedigine sasirdim kurbaga bacagindan bahseden sen degilmiydin kiz
Aynen kubaga bacagi ve kopek baligi yemek iatiyorum henuz aramaya vakit bulamadim :)

kızlar bana bişey deyin ben dün düğünde kendimi kaybettim bugün sadece kahvaltıyı yaptım başka bişey yemeyecem bugün kızmazsınız değil mi ?: =(

Kızarız hatta sopayla döverizzz Yok öyle şeyy, yememezlik yapma, istersen hafif ye tabi ama hiç yemezsen olmazzz

Cansınız siz can yaptım şimdi form çayımı akşamlarıda hafif geçirebilirsem iyi gelir
Aynen tatlimmmmm iyi gelmezmiii bravooo

Benim dondurucuda maydonoz o olurmu kizlar yaw
Olur beybiii
Ozellikle sapiiiii

Hoop gümm diye girebilirsin canm ilk sayfadaki formu doldur canm
Edsofiii birgun sana gulerken olcemmm yaaaa
Cok tatlisiiinnnn

Basarirsin canimmm
Hosgeldinnn sefalar getirdin
Ben 29 yasindayim
2kizim var 4 ve 1 yasinda
Biyoloji ogretmeniyim suan evdeyimm

yavas vermek en saglıklısı @CheGuevera gibi haftada 5 kg olur mu saglıksz saglıksz ıyyyyy pis
Kim haftada 5 kg
@CheGuevera ne yaptinda verdiinnnnnn
Benim bunu ogrenmem lazim

Bencede tavuk firinda yaglari aka aka pisir baharatli ooooffff
Kizzzz bu aksam haslama koy tavugum var yeni kesildiii
Corbasida varr
Bana gel yemegeee sennnnn tatlimmm
Yaglarini iyice akittimmmm

1 de kalktım ben zaten kahvaltı dediğim öğle yemeğim oldu

Az yemekle kilo verilmiyor canım, kaptan boşuna demiyor ki bunu.. Aç kalarak kilo vericem düşüncesi çok yalnış..
Ara öğün ye o zaman, akşam da sadece yoğurt yeme yanında hafif birşeyler de ye, yoksa aç kalırsın..

kızlar bana bişey deyin ben dün düğünde kendimi kaybettim bugün sadece kahvaltıyı yaptım başka bişey yemeyecem bugün kızmazsınız değil mi ?: =(
Yemeden metabolizma yavaslarrr
Kaptanlar ne der bilemicem ama en guzeli salata yogurt
2kati spor yap canim

canımmm ben dün abartım diye bugün böyle yapayım dedim yoksa öğrendim ben açlıkla zayıflanamayacağını :/ tamam siz ne derseniz onu yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…