- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 38
Hoşbuldum saoalsın. Sen nasıslın.KarKralicesi aramıza hoşgeldin canım?Nasılsın bugün? Diyet nasıl gidiyor?
Teşekkürler gülüm:)Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Darısı tüm bekarların başına kuzum:)
Ördek müthis bir sey, her zerresinden lezzet fiskiriyorKiz ordek yenirmiama ben kurbaga bacagini merak ediyorum yiyen varmiiiiii
Ayyyy vallahami ben nasil kacirdim bunu
Ördek müthis bir sey, her zerresinden lezzet fiskiriyor
Sana en kisa zamanda bir ördek yedirmek lazimAyyyy vallahami ben nasil kacirdim bunusiz allah bilir tavsanda yemisinizdir
Bizsiz olmuyo demi güzel kaptanim@gogo2405 gonca ablacim dun hic ugramadin takima, iyi misin ablam?
Nobetteydin her sey yolundadir insallah
@saricicek123 , @shrrr , @belindamm veFindikfaresi123 ablam yarisma var tum hafta katilsaniza canlarim
Aynen kubaga bacagi ve kopek baligi yemek iatiyorum henuz aramaya vakit bulamadim :)Sana en kisa zamanda bir ördek yedirmek lazim
Tavsan denemedim hic, henüz o kadar asmadim kendimi... ama acikcasi senin yemedigine sasirdimkurbaga bacagindan bahseden sen degilmiydin kiz
Kiz ordek yenirmiama ben kurbaga bacagini merak ediyorum yiyen varmiiiiii
Ayyyy vallahami ben nasil kacirdim bunusiz allah bilir tavsanda yemisinizdir
kızlar bana bişey deyin ben dün düğünde kendimi kaybettim bugün sadece kahvaltıyı yaptım başka bişey yemeyecem bugün kızmazsınız değil mi ?: =(
hoşbuldum ay inşallahhhhhhhKarKralicesi hoşgeldin canım inşallah birlikte bol bol kilolar verecez =)
sadece yoğurt yicem o zaman akşamKızarız hatta sopayla döverizzzYok öyle şeyy, yememezlik yapma, istersen hafif ye tabi ama hiç yemezsen olmazzz
Aynen kubaga bacagi ve kopek baligi yemek iatiyorum henuz aramaya vakit bulamadim :)
sadece yoğurt yicem o zaman akşam
1 de kalktım ben zaten kahvaltı dediğim öğle yemeğim olduTamam akşam salata, yoğurt ye
Öğlen ne oldu pekiiiii ????
Aynen tatlimmmmm iyi gelmezmiii bravoooCansınız siz can yaptım şimdi form çayımı akşamlarıda hafif geçirebilirsem iyi gelir
Olur beybiiiBenim dondurucuda maydonoz o olurmu kizlar yaw
Edsofiii birgun sana gulerken olcemmm yaaaaHoop gümm diye girebilirsin canmilk sayfadaki formu doldur canm
Basarirsin canimmmKilo vermeyi neden istiyorsunuz?
Kendimi ve yemek alışkanlığımı sevmiyorum. Sağlıklı bir yaşam sunmak istiyorum kendime.
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : KarKralicesi
İsim (İsteğe Bağlı ):İrem
Yaşınız :28
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:Yok henüz
Yaşadığınız şehir:İzmir
Boyunuz :1,68
Kilonuz:73,2KĞ
Hedef kilonuz :İlk etapda 65KĞ sonrasında 58KĞ yada 56KĞ
Kilo alma hikayeniz :Homiliii gırtlak yedim. Tatlılar pastalar havada uçuştu. Aldık KĞ laları.
Bir dönem 85-90 kğ den 60Kğ düşmüştümYine başarıcam
Kim haftada 5 kgyavas vermek en saglıklısı @CheGuevera gibi haftada 5 kg olur mu saglıksz saglıksz ıyyyyy pis
Kizzzz bu aksam haslama koy tavugum var yeni kesildiiiBencede tavukfirinda yaglari aka aka pisir baharatli ooooffff
1 de kalktım ben zaten kahvaltı dediğim öğle yemeğim oldu
Yemeden metabolizma yavaslarrrkızlar bana bişey deyin ben dün düğünde kendimi kaybettim bugün sadece kahvaltıyı yaptım başka bişey yemeyecem bugün kızmazsınız değil mi ?: =(
canımmm ben dün abartım diye bugün böyle yapayım dedim yoksa öğrendim ben açlıkla zayıflanamayacağını :/ tamam siz ne derseniz onu yapıcamAz yemekle kilo verilmiyor canım, kaptan boşuna demiyor ki bunu.. Aç kalarak kilo vericem düşüncesi çok yalnış..
Ara öğün ye o zaman, akşam da sadece yoğurt yeme yanında hafif birşeyler de ye, yoksa aç kalırsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?