Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sapı mı gerçektennn.. ben niye hep yapraklarından çay yapayım diyorumm

canımmm ben dün abartım diye bugün böyle yapayım dedim yoksa öğrendim ben açlıkla zayıflanamayacağını :/ tamam siz ne derseniz onu yapıcam

Ara öğün ye güzelce, akşam da salata yoğurt tamamdırrr :))
Ceza olarak az yemek değil de çok spor yapmayı düşün :)

Ee bizim Zaman'ımızda ince belliydik zayıftık hala da öyleyiz tabi ki bana göre o modeller

severim kırbacı
cok güzel ya. ama tartılma cuma olmuyaydı iyiydi

Neden ki? Cumanın neyi var?

Kiz ordek yenirmi ama ben kurbaga bacagini merak ediyorum yiyen varmiiiiii

Portakallı pekin ördeği hiç duymadın mı? Ben de yedim güzel pişerse harika oluyor.. Tavşan da aynı şekilde annanem onu sirkede pişirirdi ahhh olsada yesek..

Ayyyy vallahami ben nasil kacirdim bunu siz allah bilir tavsanda yemisinizdir
Yedik tabi tarifini alayım mı annanemden

kızlar bana bişey deyin ben dün düğünde kendimi kaybettim bugün sadece kahvaltıyı yaptım başka bişey yemeyecem bugün kızmazsınız değil mi ?: =(
Kızarız
Daha geçen gün bi araba laf ettik unuttun hepsini.. Arada yoğurt akşam da peynirli ya da ızgara et-tavuklu salata bence yeterince hafif olur..

tamam canım ara öğünde leblebiye kuru meyve yesem olur mu peki

O da olur ama yoğurt yağ yakar.

Ee bizim Zaman'ımızda ince belliydik zayıftık hala da öyleyiz tabi ki bana göre o modeller

Maraşlı yakışır :) bu arada bu maraşlılarda kendini beğenmişlik yöresel mi?

Pazar günü tartılıodumda
neyse tamam ben size uyum bari

kızlar yine ben bi soruyla geldim ben adımlarımı zikirmatikle saymaya karar verdim her adım attığımda zikirmatiğe basıyorum, telefondaki elimi oynatsam bile adım sayıyor onu çünkü adım atarken kesmeden mi atmak lazımyani terlemek mi lazım mesela az önce 1000 adım attım şimdi bıraktım biraz sonra bi 1000 daha atacam böyle olunca ter atmayacam napayım sizce =)

Geçmişi okumaya gitmiştir o
yoğurt yoktu evde leblebi yedim akşam eşim gelince getirecek.. yoğurdu ve salatayı yerim olur dimi =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…