- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 38
Lifelog diye bi program var. Gün boyu attıgın adımı. araçla gitmeni vs. hep gösteriyor.kızlar yine ben bi soruyla geldim ben adımlarımı zikirmatikle saymaya karar verdim her adım attığımda zikirmatiğe basıyorum, telefondaki elimi oynatsam bile adım sayıyor onu çünküadım atarken kesmeden mi atmak lazımyani terlemek mi lazım mesela az önce 1000 adım attım şimdi bıraktım biraz sonra bi 1000 daha atacam böyle olunca ter atmayacam napayım sizce =)
sağol canım birde onu deneyeyim bakalım şimdi indiriyim hemenLifelog diye bi program var. Gün boyu attıgın adımı. araçla gitmeni vs. hep gösteriyor.
Önerebilirim.
Eşimde var. Çok güzel.sağol canım birde onu deneyeyim bakalım şimdi indiriyim hemen
ben leslieyle 3 mil yapıyorum genelde ve eşimle yürüyüş yapıyoruz o müsait olduğunda, cezalarım varsa onları yapıyorum, bazen mekik çekiyorum vs.Eşimde var. Çok güzel.
Spor ne yapıyosunuz bayanlar?
3mili bende gecen hafta yaptım. cok iyiydi. Agrı oldu baya.ben leslieyle 3 mil yapıyorum genelde ve eşimle yürüyüş yapıyoruz o müsait olduğunda, cezalarım varsa onları yapıyorum, bazen mekik çekiyorum vs.
Bende kendime dumbell yaptim 1 er kglamlik :)Unutuyorum once sporumu yaziyimmm
45 dk yuruyussss
300 kalori yazdi rampali muthissss mutlu oldum
80 mekik
150 DK @Yawrukush 100ü cezammm
90'ar dumbell kol alti
80 twistt
40 squat 10ar set
Utumude yaptimmm
Birazdan ufaklikla marketeee
Ordan ablamizi alip parkaaa
Bu anne ne zaman ders calisacakkk eyyyy vatandassss
Yenmezmi kiz millet yiyo catr catrYok artıkkk köpek balığı da neymişşşyeniliyor mu sahidennnn ??????
Gul canm ya hep gul annelerin en buyukk hakki :)Aynen tatlimmmmm iyi gelmezmiii bravooo
Olur beybiii
Ozellikle sapiiiii
Edsofiii birgun sana gulerken olcemmm yaaaa
Cok tatlisiiinnnn
Basarirsin canimmm
Hosgeldinnn sefalar getirdin
Ben 29 yasindayim
2kizim var 4 ve 1 yasinda
Biyoloji ogretmeniyim suan evdeyimm
Kim haftada 5 kg
@CheGuevera ne yaptinda verdiinnnnnn
Benim bunu ogrenmem lazim
Kizzzz bu aksam haslama koy tavugum var yeni kesildiii
Corbasida varr
Bana gel yemegeee sennnnn tatlimmm
Yaglarini iyice akittimmmm
Bende kendime dumbell yaptim 1 er kglamlik :)
AhahahahaSapı mı gerçektennn.. ben niye hep yapraklarından çay yapayım diyorumm
Allah iyiligini versin yaaa ahahahahNasıl yaptın kız 1 kiloluk 2 tane tavuk mu aldın
daha yeni geldim gülüm ben duyamadım ama dr aldı kalp atışını çok şükürasya_01 naber canım doktora gitcektin bugün nasıl geçti.
duydu gülüm kalp atışını
20 keremi ozman sabahtan icmek lazimSapi icilecekkk tatlim
Yapragi curur sicakta
Bolcada limon bir dikiste ic
20 kere kucuk tuvalete cikma garantili:)
Tavsanmi kizzzz onlar sùs hayvanlari yenirmi ? Helalmi baktinizmiNeden ki? Cumanın neyi var?
Portakallı pekin ördeği hiç duymadın mı? Ben de yedim güzel pişerse harika oluyor.. Tavşan da aynı şekildeannanem onu sirkede pişirirdi ahhh olsada yesek..
Yedik tabi tarifini alayım mı annanemden
Kızarız
Daha geçen gün bi araba laf ettik unuttun hepsini.. Arada yoğurt akşam da peynirli ya da ızgara et-tavuklu salata bence yeterince hafif olur..
O da olur ama yoğurt yağ yakar.
Maraşlı yakışır :) bu arada bu maraşlılarda kendini beğenmişlik yöresel mi?
şu dambılla bende çalışmak istiyorum kollarımın sarkmasını istemiyorum, geçen gün kitaplarla yapmıştım kol egzersizini baya ağrıdı kollarım3mili bende gecen hafta yaptım. cok iyiydi. Agrı oldu baya.
Bende 30-45 dkka arası koşu bandında tempolu yürüyorum. İnince cokyorgun degilsem dambıl ve kardiyo yapıyorum
daha yeni geldim gülüm ben duyamadım ama dr aldı kalp atışını çok şükürkese sıcak diye 3 aya kadar sesli dinletmem ben dedi ama şuan olması gerektiği gibi dedi çok şükür
Tavsanmi kizzzz onlar sùs hayvanlari yenirmi ? Helalmi baktinizmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?