Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Lifelog diye bi program var. Gün boyu attıgın adımı. araçla gitmeni vs. hep gösteriyor.
Önerebilirim.

ben leslieyle 3 mil yapıyorum genelde ve eşimle yürüyüş yapıyoruz o müsait olduğunda, cezalarım varsa onları yapıyorum, bazen mekik çekiyorum vs.
3mili bende gecen hafta yaptım. cok iyiydi. Agrı oldu baya.

Bende 30-45 dkka arası koşu bandında tempolu yürüyorum. İnince cokyorgun degilsem dambıl ve kardiyo yapıyorum

Bende kendime dumbell yaptim 1 er kglamlik :)

Gul canm ya hep gul annelerin en buyukk hakki :)

asya_01 naber canım doktora gitcektin bugün nasıl geçti.
daha yeni geldim gülüm ben duyamadım ama dr aldı kalp atışını çok şükürkese sıcak diye 3 aya kadar sesli dinletmem ben dedi ama şuan olması gerektiği gibi dedi çok şükür

Tavsanmi kizzzz onlar sùs hayvanlari yenirmi ? Helalmi baktinizmi

3mili bende gecen hafta yaptım. cok iyiydi. Agrı oldu baya.

Bende 30-45 dkka arası koşu bandında tempolu yürüyorum. İnince cokyorgun degilsem dambıl ve kardiyo yapıyorum
şu dambılla bende çalışmak istiyorum kollarımın sarkmasını istemiyorum, geçen gün kitaplarla yapmıştım kol egzersizini baya ağrıdı kollarım

Menü
Sabah 1 yumurta beyaz peynir domates salatalık ıhlamur cayi

Ara 1 adet muz

Öğlen 4 yemek kaşığı mantar sote 1 kase yoğurt

Ara 1 avuç kuruyemiş

Aksam 1 kase corba 4 yemek kaşığı makarna 2 yemek kaşığı kavrulmuş et

3 litre su 1 saat yuruyus

daha yeni geldim gülüm ben duyamadım ama dr aldı kalp atışını çok şükürkese sıcak diye 3 aya kadar sesli dinletmem ben dedi ama şuan olması gerektiği gibi dedi çok şükür

Çok şükür canım rahatladın mı biraz?

Tavsanmi kizzzz onlar sùs hayvanlari yenirmi ? Helalmi baktinizmi

Niye helal olmasın canım hem sen tavşan gibi üremek diye bir değim duydun mu annanem beslerdi yemezsen evi istila edebilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…