Dikkat edin gülüm kendinize.Canlarim herkese merhabalar nasilsiniz guzeller:)
Haftanin ilk gunu nasil geciyor?
Bizim burada felaket yagmur, yer yer sel ve kasirga var.
Esim bu saate kadar ise gidemedi, tum gece sabaha kadar yagdi ve yarinda boyle devam edecekmis.
Yollar kapali, trafik alt ust olmus durumda..
Biz birde sel bolgesindeyiz, okyanusun hemen dibindeyiz, insallah hicbir cana zarar gelmeden atlatiriz.
Eee ne var ne yok fistiklar??
Hemen gecmise daliyorum...
Ben iyiyim birazdan yürüyüşe çıkıcaz eşimleCanlarim herkese merhabalar nasilsiniz guzeller:)
Esim bu saate kadar ise gidemedi, tum gece sabaha kadar yagdi ve yarinda boyle devam edecekmis.
Biz birde sel bolgesindeyiz, okyanusun hemen dibindeyiz, insallah hicbir cana zarar gelmeden atlatiriz.
Gul canm ya hep gul annelerin en buyukk hakki :)
Nasıl yaptın kız 1 kiloluk 2 tane tavuk mu aldın
Cok guzel gecmis gunun canimmmMenü
Sabah 1 yumurta beyaz peynir domates salatalık ıhlamur cayi
Ara 1 adet muz
Öğlen 4 yemek kaşığı mantar sote 1 kase yoğurt
Ara 1 avuç kuruyemiş
Aksam 1 kase corba 4 yemek kaşığı makarna 2 yemek kaşığı kavrulmuş et
3 litre su 1 saat yuruyus
Yenmezmi kiz millet yiyo catr catr
Ahahahahabosa gitti onca maydanozlar
daha yeni geldim gülüm ben duyamadım ama dr aldı kalp atışını çok şükürkese sıcak diye 3 aya kadar sesli dinletmem ben dedi ama şuan olması gerektiği gibi dedi çok şükür
Canlarim herkese merhabalar nasilsiniz guzeller:)
Sisssst bugun dersim yok diyemi bos buralarrrr
Ben yarin dersteyken dolarrrr kesinnnn
Öyle 1000 adım dinlen 1000 adım olmaz canım çıkabilyosan çık yürü en az 45 dk evdeysen leslie yap 3 mil. Adımsayar var telefonda benim öyle telefon sallayınca adım göstermiyor cebine koy kullan zor olur tektek saymak. Runtastic me benimki @CheGuevera deryada kullanıyorkızlar yine ben bi soruyla geldim ben adımlarımı zikirmatikle saymaya karar verdim her adım attığımda zikirmatiğe basıyorum, telefondaki elimi oynatsam bile adım sayıyor onu çünküadım atarken kesmeden mi atmak lazımyani terlemek mi lazım mesela az önce 1000 adım attım şimdi bıraktım biraz sonra bi 1000 daha atacam böyle olunca ter atmayacam napayım sizce =)
Bak gördün telaşlancak bişey yokmuş yerleşme kanaması olmuş artık rahat ol dinlen bol bol öyle sık sık ultrasona da gitme ayda 1 yeterli.daha yeni geldim gülüm ben duyamadım ama dr aldı kalp atışını çok şükürkese sıcak diye 3 aya kadar sesli dinletmem ben dedi ama şuan olması gerektiği gibi dedi çok şükür
İnşallah sorunsuz atlatırsınız canım.Canlarim herkese merhabalar nasilsiniz guzeller:)
evet hemde nasıl gülüm daha beni hazırlıyorlardı dr içeri girmeden bir titreme tuttu ama varya iliklerime kadar hissettim diyebilirimÇok şükür canım rahatladın mı biraz?
Niye helal olmasın canım hem sen tavşan gibi üremek diye bir değim duydun muannanem beslerdi yemezsen evi istila edebilirler.
Gecmisi ancak bitirdim guzeller:)
asya_01 gulum aklim sendeydi, kalp atisini duymau doktor cok cok sevindimmm.artik biraz rahata erersin guzelim:)
Kizlar oglan tepemde, bilgisayari kapatiyor, tuslara basiyor, bunaldi :)
Azicik oglanla oynayip, gazini alip geliyorum.
Sonra alintilarimi yazacagim:)
bu özeldeki 3 hafta sonra gel dedi ama ben devlettekine göre devam edicem gülüm bu özeldeki iğneye ne gerek var falan dedi sonuçta devletteki benim hastalık geçmişimi bildiği için açıkçası onun dediğine göre gidicem ne zaman devletteki başından savsakladı öyle arada da bu özele giderimÖyle 1000 adım dinlen 1000 adım olmaz canım çıkabilyosan çık yürü en az 45 dk evdeysen leslie yap 3 mil. Adımsayar var telefonda benim öyle telefon sallayınca adım göstermiyor cebine koy kullan zor olur tektek saymak. Runtastic me benimki @CheGuevera deryada kullanıyor
Bak gördün telaşlancak bişey yokmuş yerleşme kanaması olmuş artık rahat ol dinlen bol bol öyle sık sık ultrasona da gitme ayda 1 yeterli.
İnşallah sorunsuz atlatırsınız canım.
evet hemde nasıl gülüm daha beni hazırlıyorlardı dr içeri girmeden bir titreme tuttu ama varya iliklerime kadar hissettim diyebilirim
Dahada zayıflayacaksın birdahaki sefer sen nasıl bu hale geldin diyeceklerÇok güzel geçti kuzum düğün:)Akrabalarım biraz zayıflamışsın dediler.Bol bol göbek attım:)Pek oynamayı beceremiyorum
çok şükür daha iyiyim gülümKuzum çok zor günler geçirmişsin ama artık rahatla bu Bebek hayırlısıyla sağlıklı sihatli doğacak inşallah.. Artık hamileliğin tadını çıkart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?