Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canlarim herkese merhabalar nasilsiniz guzeller:)
Haftanin ilk gunu nasil geciyor?
Bizim burada felaket yagmur, yer yer sel ve kasirga var.
Esim bu saate kadar ise gidemedi, tum gece sabaha kadar yagdi ve yarinda boyle devam edecekmis.
Yollar kapali, trafik alt ust olmus durumda..
Biz birde sel bolgesindeyiz, okyanusun hemen dibindeyiz, insallah hicbir cana zarar gelmeden atlatiriz.
Eee ne var ne yok fistiklar??
Hemen gecmise daliyorum...

Dikkat edin gülüm kendinize.

Ben iyiyim birazdan yürüyüşe çıkıcaz eşimle
Allaha emanet olun kaptanım

Sabah
Omlet yesillik peynir zeytin
Ogle
1tabak bol limonlu semizotu
Aksam
Zeytinyagli taze fasulye
Haslanmis tavuk ve bol salata
Yarim kase yogurt
Gun boyu 1kase kadar cilekkk
Aralarda agzima attimm
Su 2lt
Sporu yazmistim
Ilave olarak aklima geldikce squat yapiyorum
Ilk gun 2 zor yapmustim simdi cok guzel yapabiliyorummmm

Cok guzel gecmis gunun canimmm
Aralari yariya dusurursen daha faydali olur diye dusunuyorum
Yarim muz gibi mesela

Daha demin düşündüm asya_01 seni acaba ne dedi doktor.

acıktın galiba

Ben body project yapıyorum..

Acıkmıştımm Deryadan 1 ısırık alırdım iştee

Yenmezmi kiz millet yiyo catr catr

Ben hala şoktayımm yiyecek başka bir şey mi kalmadıııı

Ahahahaha bosa gitti onca maydanozlar

Yok ya ayırmıyordum, yaprak sap hep beraber çay yapıyorduk

daha yeni geldim gülüm ben duyamadım ama dr aldı kalp atışını çok şükürkese sıcak diye 3 aya kadar sesli dinletmem ben dedi ama şuan olması gerektiği gibi dedi çok şükür

Çok şükür canımm. Çok sevindim gerçektenn.. İnşaAllah sen de duyarsınn

Allah yardımcınız olsun canım..

Öyle 1000 adım dinlen 1000 adım olmaz canım çıkabilyosan çık yürü en az 45 dk evdeysen leslie yap 3 mil. Adımsayar var telefonda benim öyle telefon sallayınca adım göstermiyor cebine koy kullan zor olur tektek saymak. Runtastic me benimki @CheGuevera deryada kullanıyor
daha yeni geldim gülüm ben duyamadım ama dr aldı kalp atışını çok şükürkese sıcak diye 3 aya kadar sesli dinletmem ben dedi ama şuan olması gerektiği gibi dedi çok şükür
Bak gördün telaşlancak bişey yokmuş yerleşme kanaması olmuş artık rahat ol dinlen bol bol öyle sık sık ultrasona da gitme ayda 1 yeterli.
İnşallah sorunsuz atlatırsınız canım.

Çok şükür canım rahatladın mı biraz?

Niye helal olmasın canım hem sen tavşan gibi üremek diye bir değim duydun mu annanem beslerdi yemezsen evi istila edebilirler.
evet hemde nasıl gülüm daha beni hazırlıyorlardı dr içeri girmeden bir titreme tuttu ama varya iliklerime kadar hissettim diyebilirim

Menümü yazayım
Sabah 1 parça pide peynir zeytin çay

yeşilçay sade kahve

Öğlen domates biber kavurması 3-4 çatal patates salatası

Ara 2 yulaflı bisküvi kahve

Akşam 2 parça hindi külbastı domates yeşilbiber 2 kaşık lor salatası

Şimdi filtre kahve içiyorum

Su 3 lt
Spor 1 saat yürüyüş yaptım daha yaptıklarımı yazarım.

Allah razı olsun gülüm sağsağlim nsip etsin rabbim inşallah

bu özeldeki 3 hafta sonra gel dedi ama ben devlettekine göre devam edicem gülüm bu özeldeki iğneye ne gerek var falan dedi sonuçta devletteki benim hastalık geçmişimi bildiği için açıkçası onun dediğine göre gidicem ne zaman devletteki başından savsakladı öyle arada da bu özele giderim

evet hemde nasıl gülüm daha beni hazırlıyorlardı dr içeri girmeden bir titreme tuttu ama varya iliklerime kadar hissettim diyebilirim

Kuzum çok zor günler geçirmişsin ama artık rahatla bu Bebek hayırlısıyla sağlıklı sihatli doğacak inşallah.. Artık hamileliğin tadını çıkart

Çok güzel geçti kuzum düğün:)Akrabalarım biraz zayıflamışsın dediler.Bol bol göbek attım:)Pek oynamayı beceremiyorum
Dahada zayıflayacaksın birdahaki sefer sen nasıl bu hale geldin diyecekler
Bende beceremem ama oynamayi severim daha dogrusu yeni yeni sevmeye basladim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…