Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menüm

Sabah
1 haş yumurta
Domates
1 kk peynir
5 zeytin
1 dlm ekmek

Öğlen
Tavuk
1 sk b pilavı
1 sk lahana
Jelapeno
Kefir

Ara
3 kaju
3 badem
Sütlü kahve
2 kare %80 bitter (acıymış bu be )

Akşam
1 sk lahana (şükür bitti)
2 yk b pilavı
1 yk makarna
Yoğurt
Taze baklalı enginar

2 Yeşilçay Asyaca nerdesin kuzum hiç görünmedin bugün toparlandın mı iyice?
Spor body project int
Bol su
Bir de form çayı içerim yatmadan
Kızım uyursa günün egzersizini de yapcam kısmetse

Biz. Değil halk bizi beğeniyor bebeğim

Kurban olayım hafta da 5 kilo Nasıl vereyim mümkün mü bu narin vücudum Nasıl dayansın buna 500 gr verebilmek için popomdan ter akıyor öyle bişi yok

Biz. Değil halk bizi beğeniyor bebeğim

Ciddi soruyorum eşim ve 7 ceddi kendini padişah torunu sanıyor. Yani mesela bi insan kendini beğenmiş olur ama bu başka birşey. mesela birine bir şeyi güzel yaptığını söylersin; cevabından gayet normal çünkü ben yaptım gibi bi anlam çıkar

Eşimin ve kardeşinin aynaya bakışlarını görsen sanırsın brad pitt

Aynı şekilde eşim güzel birşey giyse bütün akşam bana herkesim Nasıl övgüler yağdırdığından Nasıl yakıştığından ve nazara geleceği konusundaki endişelerinden bahşeder

Kayınvalideme soramıyorum ayıp olur bi yardımcı ol sana zahmet

Ben merkezli değilim elbistanlıyım eşine sor Elbistan lılar sevmez Maraş'ı aslında ama evet bu var herşeyin en iyisi en güzeli
Bizde

dünkü menüm
sabah 7 çatal omlet
2 minik salatalık
1 domates
7 zeytin
1 dilim ekmek
öğlen
1 kase mercimek çorbası
1 porsiyon döner
minik pidenin yarısı
akşam yemeği yiyemedik
düğünde minik bi dilim pasta 4 kurupasta
gece 10 gibi karnımız acıktı 1 dürüm çiğköfte
baya bi yürüdük ne kadar yürüdüğümü bilmiyorum
bugünkü menüm
sabah 1 gibi
1 çatal omlet
4 küçük salatalık
3 parça inci dilim salam şu aç bitirlerden
ara 1 avuç leblebi
3 kayısı
akşam
1 kase yoğurt
2-3 dal nane
1 grisini
spor Asyaca
4 km yürüdüm
3 mil leslie yaptım
50 m yaptım cezamdı
1000 tanecik adım attım

Son düzenleme:

Süpersin tatlım, kalçaların iyice toparlandıkça squat kolaylaşacak hatta bir süre sonra eline ince yarım kilo dambıllardan alarak yaparsın ve daha sonra arttırarak inşallah... bende doğumdan sonra bugün biraz mekik çektim ve çekemedim gibi çok zorlandım yavaş yavaş kaslarım güçlenecek inşallah.

canımm çok yoğundum bugün yinee, sabah çocuklar istekleri arkasından okul, sonra spora gittim, arkadaşıma uğramakk gerekiyordu oradan döndüm çocukları erken aldım okuldan hastaneye gittik göze,sonra trafik eğitim pisti için söz istemişlerdi oraya gittik, döndüm bu kez servis geldi eve çamaşır makineyle kurutma almıştık onları kurdular onlar gitti yemek yap sofra hazırla. dün gece de az uyudum kızın kulağı ağrıdı. gripten sonra sanırım sıvı birikti çok yorgunum yavv. bu ara da kızın gözün de bişi yokmuş, oğlanın ciddi sorunları çıktı gözlük yazdılar yarında ona dolancaz, günde 3 saat bant takıcaz evde tembelliği gitsin gözün diye. ya benim çok sakin bi hayatım vardı bu ara dur durak bilmiyor hiç bana göre değil.

Öncelikle çok geçmiş olsun canımmm.. İnşaAllah tedaviler çabuk sonuç verir..
Makinen de hayırlı olsunn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…