- 13 Nisan 2016
- 1.533
- 8.190
- 73
- 39
Menüm
Sabah
1 haş yumurta
Domates
1 kk peynir
5 zeytin
1 dlm ekmek
Öğlen
Tavuk
1 sk b pilavı
1 sk lahana
Jelapeno
Kefir
Ara
3 kaju
3 badem
Sütlü kahve
2 kare %80 bitter (acıymış bu be)
Akşam
1 sk lahana (şükür bitti)
2 yk b pilavı
1 yk makarna
Yoğurt
Taze baklalı enginar
2 YeşilçayAsyaca nerdesin kuzum hiç görünmedin bugün toparlandın mı iyice?
Spor body project int
Bol su
Bir de form çayı içerim yatmadan
Kızım uyursa günün egzersizini de yapcam kısmetse
baya da manidar bir sayıymış! birinci liği kimseye kaptırmamak senin için zor olmasa gerek...Iyi aksamlar
Sahur - 2 yumurali omlet 2 dilim kepekli ekmek
Iftar - 1 kase mercimek corbasi + 1 tabak sebze yemegi + 1 kase yogurt
Ilaveten
2 litre su
1 bardak yesil cay
5 hurma
150110 adim
333 gunun egzersizi
Asyaca
Pandamla oynaşıyoruz şuan o iyi çok şükür ama biraz bende fış fış ve boğaz ağrısı var tatlım onun dışında iyim çok şükür sen nasılsın napıyorsun askerimiz nasıl kuzumNasıl oldu Pandann ?? :)
Sen de daha iyisin dimi ?
Ben geldim özlediniz mi beni
Şahsen ben sizi çok özledim
Acık mekik çekeyim
SABAH
2 Haşlanmış yumurta
5 zeytin
3 fındık
biraz peynir
2 dilim kepek ekmeği
ÖĞLEN
Yeşilçay
1 tane muz
AKŞAM
Taze fasülye
Az bulgur pilavı
3 ince dilim kepek ekmeği
ARA
1 bardak tarçınlı süt
Ben merkezli değilim elbistanlıyım eşine sor Elbistan lılar sevmez Maraş'ı aslında ama evet bu var herşeyin en iyisi en güzeli
Bizde
canımm çok yoğundum bugün yinee, sabah çocuklar istekleri arkasından okul, sonra spora gittim, arkadaşıma uğramakk gerekiyordu oradan döndüm çocukları erken aldım okuldan hastaneye gittik göze,sonra trafik eğitim pisti için söz istemişlerdi oraya gittik, döndüm bu kez servis geldi eve çamaşır makineyle kurutma almıştık onları kurdular onlar gitti yemek yap sofra hazırla. dün gece de az uyudum kızın kulağı ağrıdı. gripten sonra sanırım sıvı birikti çok yorgunum yavv. bu ara da kızın gözün de bişi yokmuş, oğlanın ciddi sorunları çıktı gözlük yazdılar yarında ona dolancaz, günde 3 saat bant takıcaz evde tembelliği gitsin gözün diye. ya benim çok sakin bi hayatım vardı bu ara dur durak bilmiyor hiç bana göre değil.
Zaman'ın da yaşanan acı bir olaydan dolayı Maraş merkez hep ürkütür beniBiz de seni özledik şekerim
Öğlen biraz hafif kaçmış ama geri kalanı güzel bence..
Hımm onu bilmiyordum merkezi biliyorum ya birtek herkesi orada sanıyorum.. Havasından dimekki
Oyyy yorucu bir gün olmuş..
Kulağında sıvı birikmesine sakız çok iyi geliyor.. Bol bol sakız çiğnesin..
Oğlan için üzüldüm.. İnşallah bantla yavaş yavaş düzelir..
Yeni makinelerin de hayırlı olsun canım..
Gecmis olsun derya kurutma makineni de gule gule kullan. Goz tembelligi olmayan cocuk yok gibi artik ya. Ben de de vardi kucukken korsan olurdum ben de. Bizim defneye de geniz eti bademcik kulak tupu ameliyati dedi dr. durduk yere cocugun cani yanacak uzuldumcanımm çok yoğundum bugün yinee, sabah çocuklar istekleri arkasından okul, sonra spora gittim, arkadaşıma uğramakk gerekiyordu oradan döndüm çocukları erken aldım okuldan hastaneye gittik göze,sonra trafik eğitim pisti için söz istemişlerdi oraya gittik, döndüm bu kez servis geldi eve çamaşır makineyle kurutma almıştık onları kurdular onlar gitti yemek yap sofra hazırla. dün gece de az uyudum kızın kulağı ağrıdı. gripten sonra sanırım sıvı birikti çok yorgunum yavv. bu ara da kızın gözün de bişi yokmuş, oğlanın ciddi sorunları çıktı gözlük yazdılar yarında ona dolancaz, günde 3 saat bant takıcaz evde tembelliği gitsin gözün diye. ya benim çok sakin bi hayatım vardı bu ara dur durak bilmiyor hiç bana göre değil.
canım saolasınn. geniz eti ameliyatı benim oğlum oldu çok kolay geçti, kulak tupü ben oldum lokal di çok zor geçti. Rabbim sana da kolaylık versin canımGecmis olsun derya kurutma makineni de gule gule kullan. Goz tembelligi olmayan cocuk yok gibi artik ya. Ben de de vardi kucukken korsan olurdum ben de. Bizim defneye de geniz eti bademcik kulak tupu ameliyati dedi dr. durduk yere cocugun cani yanacak uzuldum
Pandamla oynaşıyoruz şuan o iyi çok şükür ama biraz bende fış fış ve boğaz ağrısı var tatlım onun dışında iyim çok şükür sen nasılsın napıyorsun askerimiz nasıl kuzum
Gerçekten menü süper canım tebrikler inşallah bugün güzel yağ gitmiştir
Zaman'ın da yaşanan acı bir olaydan dolayı Maraş merkez hep ürkütür beni
Ama yine de bizim gelinsin sen ona göre
Oh noo tup olayima girmeseler de micanım saolasınn. geniz eti ameliyatı benim oğlum oldu çok kolay geçti, kulak tupü ben oldum lokal di çok zor geçti. Rabbim sana da kolaylık versin canım
Ayy iyi bari canım:) Ah kuzumm gelsede kurtulsan kuzum:))Çok şükür askerim iyi :)
Ben de iyi olmaya çalışıyorum, reglsiz regl sancısı çekiyorum 2 gündür
Hadi insallah guzel haberler gelecek sizden saglikl haberler.Ozgem moraller iyi unutlu herkes sadece merakla bekliyoruz. Sali yatis carsamba veya persembe ameliyat haberdar edecegim sizi de. Deniz ve defne moral oldu osge ablalarina :))
biraz ilerleme var Busem, her tuvalete goturdugumde yapiyor, gun icinde bikac kez de kendisi geldigini soyluyor.Akinda wc anlaminda bir ilerleme olmadi mi ozge cok yorgun gordum seni. Tatlim senin kendini yormaman lazim ama olmuyirsa zorlama bari ya kendini de dusunmelisin
artik onundeki maclara bakacaksin amazonum:)Gormez olaydiiim
Hay Allah canim okuyunca yazdiklarini cok uzuldum, cok sukur ki suan iyisin.Kendimi atasim var dedin de aklima geldi
Buyuk yeni eve tadininca krese gitmiyor
Kucugu kiskaniyooo
Esim hep yogun
Ya yurt disi ya sehir disi
Yada sabah cikiyo gece geliyo ama 2ay surdu
Ben 10.kattayim
Birgun dusundum surdan atlasam ne olurki
Ama ciddi ciddi
Adam haftasonu bile yok is yetistiriyoo
Dusunsene
Komsu yok yeni geldim
Sut bitiyi 2 cocukla markete gidiyorum fln
Ben boyle dusunuyorumm
Kocami aradimmm
Dedim ki"askim ben atlamayi dusunuyorum sacmalama diyoo
Yok dedim ya beynim emrediyor resmennn"""
Saka degil amaaaa ciddiyimmmm
Neyseeee bu annesini yolladi
2gun kaldi kacti benim annem yok yurtdisindaaa falannnn
Derken beni dogru psikuyatraaaa
Patronada demis ben artik bu sekilde calisamammmm
Buyugude apar topar krese yazdirdiiiii
Bakti ben elden gidiyorummmm
Aklima geldide
Cok degil 4ay onceki mevzuuuu
Demem oku kaptanim
Bana kendimi atmak demeeee
Ben korkarimmmmm
canim tuvalet konusunda biraz ilerledik birakmak istemiyorum tekrar.Günaydın güzellerne güzel azcık yazmışsınız ben yokken hep böyle olun he mi?
Beden ban vermişler ki kuzum sana?
Öncelikle elma için teşekkürler gerçi gelene kadar kararmış ama
Canım bu kadar işin arasında bizimle uğraştığın için sana ne kadar teşekkür etsek azken neden böyle şeyler yazıyorsun acaba :) sen iyi ol bizim için yeterli..
Kaptanım ?? Ne oluyor ben spor yapmamıştım
Allah kolaylık versin kaptanım. İnşallah geçecek bu sıkıntılı dönem. Arkadaşların dediği gibi oğlun bez konusunda hiç bir ilerleme göstermiyorsa bence ya profesyonel yardım al ya da ertele.
Can'ım iyiki kendini atmadan eşini aramışsın Allah korumuş canım. Malesef çok yoğun baskı insanlara bunu yaptırabiliyor. Psikoloji elvermiyor Zaman Zaman.. Ben de bir dönem antidepresan kullandım.. Şuanda da kafam arada karışsa da kendimi toparlamaya çalışıyorum. Spor ve bitki çayları bana iyi geliyor. Bir de kendimi çok boş bırakmıyorum çünkü bırakırsam beyin direk en olmadık şeyleri düşünmeye başlıyor. İş yaparken müzik dinliyorum mesela ya da boş kaldığım her an buradayım.. Sen de kendini bırakma..Sana destek olmak için biz her zaman buradayız..
yapma ablam, cumaya kadar cok dikkat edelimde gitsin artilar..Bu sabah ki kilom 67.4
Sanada Ebrum, nasilsin gulum, ozledik:)Günaydin kizlar, güzel bir hafta diliyorum hepinize
canim her sey ayni bildigin gibi ev ayni durumda.Özgem nasl sn gülüm. Bebeğin ve Akın paşa nasillar? Ev durumu nasıl inşallah gene öyle aksilikler yasamazsiniz gülüm?
Aa dereceye girmisim; )
Ne yarısı var özgem pek bakamadım bu aralar foruma. Oğlan sağolsun öfke nöbeti geçiriyor her gün. İnanılmaz bir ağlama huyumuz çıktı. Strese girdim onun bu huyu yüzünden vallahi.
katil kuzum persembeye kadar yarislarimiz var:)
ohhh her seyi halletmissin kuzum darisi basima:)Bayanlarrrr
Yemeklerimi yaptim ortaligi topladim
Bir sepet astim bir makine calustirdim
Balkonu yikadim
Bi girdim foruma 20 sayfa olmamisss sasirdimm
Kahvemi iceyimde sporun gozune vurayim bugun insaallahhhh
Daha utu varrrrrrrr
Nenacim nasilsin kuzum, toparlanmissin :)merhabalar nasıl ben bugun daha iyi gibiyim bu ara cok ihmal ettm ama hasta olmasam asla ıhmal etmezdm simdiden özür diliorum arkdslar
cuma gün ki menümü hatrlamıorm
c.tesi
sabah
domates
salatalık
peynr
zeytn
ceviz
badem
çay
öğlen
hiç bsy yemedim
aksam semizotu yemeği ve semizıtu salatası
hastalık iice iştahsz yaptı beni
spor yok
su da heralde 1.5 lt civarı
pazar
kahbaltıyı dısarda yaptk brunch oldu saat 11-12 gibiydi
2 dilim beyaz peynir ucgen kesmısler
2 dilim cheese burger peynırı o da ucgendi
1 dilim helliö
1 dilim ucgen kesılmıs kasar
3 yesıl zeytn
3 sıyah zeytn
bıcak ucuyla tereyag
ne cok peynır yemısım yaznca farkettm
çay
bıde serce parmagmın yarısı kadr simit
oglen yok tabıkı
aksam semızotu yemegı
coban salatası ve
3 kasık yogurt
spor yapmadm ama 10 saat falan gezdım
su d a2 lt cıvarı
insallah canim, cok sevindim kilona, hedefe emin adimlarla ilerliyorsun kuzum:)Evet kaptanım 67.200 düm sabah :)
Yıpratma kenini okadar kapatanım hiçbiriniz yıpratmasın kendi. Allah kimseye katlanamaycağı yük vermez siz güçlüsünüz herşeyin üstesinden gelirsiniz
hosgeldin canim ben Ozge,27 yasindayim, evliyim, 1 oglum var, 2.bebis yolda kismetse,beden egitimi ogretmeniyim, ev hanimiyim:)Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?
Kendimi ve yemek alışkanlığımı sevmiyorum. Sağlıklı bir yaşam sunmak istiyorum kendime.
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : KarKralicesi
İsim (İsteğe Bağlı ):İrem
Yaşınız :28
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:Yok henüz
Yaşadığınız şehir:İzmir
Boyunuz :1,68
Kilonuz:73,2KĞ
Hedef kilonuz :İlk etapda 65KĞ sonrasında 58KĞ yada 56KĞ
Kilo alma hikayeniz :Homiliii gırtlak yedim. Tatlılar pastalar havada uçuştu. Aldık KĞ laları.
Bir dönem 85-90 kğ den 60Kğ düşmüştümYine başarıcam
yap kuzum, yap guzelim:)gidim tuvalette squat yapim
tuvalette normal squat, jump squat, jj, oldugun yerde ip atlama, oldugun yerde dizleri karna cekerek kosma yapabilirsin kuzum.kaptan a seslenıorm ozgeskoyaaa ozgişşş ozgiş sey dicem sormstm gerci cvpverdysen hastalktan takıp edemedm yada göremedm ya bnm wc de yapablcgm egzerszler neler olablr bı squat blıorm baska ne var bıde kol ızın solersen pılates lastıkelrmle wc d ekol calısımı ara ara faydalı olurmu olmıcaksa yapmım
hadi hayirlisi ebrum, bende dedim en basindan beri erkek diye, heyecanla bekliyorz:)Gecmis olsun bitanem neyin var?
Masallah hep iyi olChe'de yaninda halt etsin
Carsamba günü detayli usg yapilacak, herhalde o zaman belli olur ne olacagi. Ben ne olacagina bir türlü karar veremedim, duygu karmasasindayimhayirlisi
canim kilo verdikce kollarda incelir, bak yukarida kol egzersizi paylastim hergun yap kuzum..ya benm kayınco nısanlanıo onmzdekı ay agustostada nıkah var bnm kolalr cok dombılı ya acık gıyınemıcem kocakarı gbı asla gyınmem kollrı napıcammm özgişşş duzenlı egzerszle ne kadr ıncelr 4 ayda kol yaglar gdermı hay bıktım ya her yerm şişkooo isyaeennnn
Akovser paylasmis sagolsun kuzum, bugun mekik gunumuz:)Tamam birtanemAdım yarışmasında 3.olmuşum:)Yarışmak için adımlamamıştım ama gelin alma sırasında baya bir yürüdüm.İyi oldu benim için :))Bugünkü egzersiz ne bitanem?
cok ozledik vallahi, ariyoruz seyhan ablam:))Bizsiz olmuyo demi güzel kaptanimbu ara cok yogunuz gülüm insallah baska sefere öptüm herkesi
eyyy vatandas yuklenmeyin bu anneye bu kadar:))Unutuyorum once sporumu yaziyimmm
45 dk yuruyussss
300 kalori yazdi rampali muthissss mutlu oldum
80 mekik
150 DKYawrukush 100ü cezammm
90'ar dumbell kol alti
80 twistt
40 squat 10ar set
Utumude yaptimmm
Birazdan ufaklikla marketeee
Ordan ablamizi alip parkaaa
Bu anne ne zaman ders calisacakkk eyyyy vatandassss
canim cok kacirmissin dugunde gercekten ama dun ayri bugun ayri kuzum.kızlar bana bişey deyin ben dün düğünde kendimi kaybettim bugün sadece kahvaltıyı yaptım başka bişey yemeyecem bugün kızmazsınız değil mi ?: =(
afiyet olsun:)Aynen tatlimmmmm iyi gelmezmiii bravooo
Olur beybiii
Ozellikle sapiiiii
Edsofiii birgun sana gulerken olcemmm yaaaa
Cok tatlisiiinnnn
Basarirsin canimmm
Hosgeldinnn sefalar getirdin
Ben 29 yasindayim
2kizim var 4 ve 1 yasinda
Biyoloji ogretmeniyim suan evdeyimm
Kim haftada 5 kg
Derya_idil ne yaptinda verdiinnnnnn
Benim bunu ogrenmem lazim
Kizzzz bu aksam haslama koy tavugum var yeni kesildiii
Corbasida varr
Bana gel yemegeee sennnnn tatlimmm
Yaglarini iyice akittimmmm
zikirmatiklede olur, ama sanki sana zor olur.kızlar yine ben bi soruyla geldim ben adımlarımı zikirmatikle saymaya karar verdim her adım attığımda zikirmatiğe basıyorum, telefondaki elimi oynatsam bile adım sayıyor onu çünküadım atarken kesmeden mi atmak lazımyani terlemek mi lazım mesela az önce 1000 adım attım şimdi bıraktım biraz sonra bi 1000 daha atacam böyle olunca ter atmayacam napayım sizce =)
takimimiza yeni bir enerji geldi seninle canim:)3mili bende gecen hafta yaptım. cok iyiydi. Agrı oldu baya.
Bende 30-45 dkka arası koşu bandında tempolu yürüyorum. İnince cokyorgun degilsem dambıl ve kardiyo yapıyorum
cok sukur kuzum coook sevindim coook:)daha yeni geldim gülüm ben duyamadım ama dr aldı kalp atışını çok şükürkese sıcak diye 3 aya kadar sesli dinletmem ben dedi ama şuan olması gerektiği gibi dedi çok şükür
harikasin:)kaslarım zıp zıp zıplıyooooo 3 mil yaptım geldim
afiyet olsun canim:)Menü
Sabah 1 yumurta beyaz peynir domates salatalık ıhlamur cayi
Ara 1 adet muz
Öğlen 4 yemek kaşığı mantar sote 1 kase yoğurt
Ara 1 avuç kuruyemiş
Aksam 1 kase corba 4 yemek kaşığı makarna 2 yemek kaşığı kavrulmuş et
3 litre su 1 saat yuruyus
sagol bitanem:)Dikkat edin gülüm kendinize.
sagol caniminici:)Ben iyiyim birazdan yürüyüşe çıkıcaz eşimle
Allaha emanet olun kaptanım
evet ozellikle sen varsin diye boyle yaptik:)Sisssst bugun dersim yok diyemi bos buralarrrr
Ben yarin dersteyken dolarrrr kesinnnn
sagol guzellik:)Allah yardımcınız olsun canım..
insallah ablam:)Öyle 1000 adım dinlen 1000 adım olmaz canım çıkabilyosan çık yürü en az 45 dk evdeysen leslie yap 3 mil. Adımsayar var telefonda benim öyle telefon sallayınca adım göstermiyor cebine koy kullan zor olur tektek saymak. Runtastic me benimkiDerya_idil deryada kullanıyor
Bak gördün telaşlancak bişey yokmuş yerleşme kanaması olmuş artık rahat ol dinlen bol bol öyle sık sık ultrasona da gitme ayda 1 yeterli.
İnşallah sorunsuz atlatırsınız canım.
amin canim, insallah:)Allah razı olsun gülüm sağsağlim nsip etsin rabbim inşallah
cok ozledik anacimmm:)Ben geldim özlediniz mi beni
Şahsen ben sizi çok özledim
Acık mekik çekeyim
canim az yemissin bugun:)SABAH
2 Haşlanmış yumurta
5 zeytin
3 fındık
biraz peynir
2 dilim kepek ekmeği
ÖĞLEN
Yeşilçay
1 tane muz
AKŞAM
Taze fasülye
Az bulgur pilavı
3 ince dilim kepek ekmeği
ARA
1 bardak tarçınlı süt
canim bol bol yuruyus yap, egzersiz yap dugun gununu eritelim tamamen:)dünkü menüm
sabah 7 çatal omlet
2 minik salatalık
1 domates
7 zeytin
1 dilim ekmek
öğlen
1 kase mercimek çorbası
1 porsiyon döner
minik pidenin yarısı
akşam yemeği yiyemedik
düğünde minik bi dilim pasta 4 kurupasta
gece 10 gibi karnımız acıktı 1 dürüm çiğköfte
baya bi yürüdük ne kadar yürüdüğümü bilmiyorum
bugünkü menüm
sabah 1 gibi
1 çatal omlet
4 küçük salatalık
3 parça inci dilim salam şu aç bitirlerden
ara 1 avuç leblebi
3 kayısı
akşam
1 kase yoğurt
2-3 dal nane
1 grisini
spor
4 km yürüdüm
3 mil leslie yaptım
50 m yaptım cezamdı
1000 tanecik adım attım
yine kosturmussun canim, Allah kolaylik versin..canımm çok yoğundum bugün yinee, sabah çocuklar istekleri arkasından okul, sonra spora gittim, arkadaşıma uğramakk gerekiyordu oradan döndüm çocukları erken aldım okuldan hastaneye gittik göze,sonra trafik eğitim pisti için söz istemişlerdi oraya gittik, döndüm bu kez servis geldi eve çamaşır makineyle kurutma almıştık onları kurdular onlar gitti yemek yap sofra hazırla. dün gece de az uyudum kızın kulağı ağrıdı. gripten sonra sanırım sıvı birikti çok yorgunum yavv. bu ara da kızın gözün de bişi yokmuş, oğlanın ciddi sorunları çıktı gözlük yazdılar yarında ona dolancaz, günde 3 saat bant takıcaz evde tembelliği gitsin gözün diye. ya benim çok sakin bi hayatım vardı bu ara dur durak bilmiyor hiç bana göre değil.
Ayy iyi bari canım:) Ah kuzumm gelsede kurtulsan kuzum:))
Ah kuzum ya:)) süründürmesin onun acısı kötü yaa:))Daha 10 günü var yaa ya erken gelecek ya beni süründürmeye kararlı
oyyy op yerimize mavisim:)Pandamla oynaşıyoruz şuan o iyi çok şükür ama biraz bende fış fış ve boğaz ağrısı var tatlım onun dışında iyim çok şükür sen nasılsın napıyorsun askerimiz nasıl kuzum
afiyet olsun Busem:)Kizlar menum
Sabah Tereyagli peynirli iki yumurta
Bol zeytin
Zeytinyagi
Roka
Maydanoz suyu
Ogle Sade kahve sonra yesil cay
Aksam
Kereviz
Kofte
Su 3 lt gecti
Spor bisikletteyim bi 15 dk yurudum.o kadar izin verdiler cadilar.
afiyet olsun Mervem:)Menüm
Sabah
Omlet
Öğlen
Yeşil elma
Süt
Ara
Türk kahvesi
Ara
1 ceviz
2 tatlı kaşığı tahin pekmez
Minik bir parça muz
Akşam
1,5 kaşık nohut
Azcık yoğurt semizotu :)
Ara
Türk kahvesi
Ara
Mistik (içebilirim)
2 litre su
12400 adım
1 saat airobik
Hay Allah nereden cikti durduk yereGecmis olsun derya kurutma makineni de gule gule kullan. Goz tembelligi olmayan cocuk yok gibi artik ya. Ben de de vardi kucukken korsan olurdum ben de. Bizim defneye de geniz eti bademcik kulak tupu ameliyati dedi dr. durduk yere cocugun cani yanacak uzuldum
gecmis olsun canim..Daha 10 günü var yaa ya erken gelecek ya beni süründürmeye kararlı
Çok geçmiş olaun canımcanımm çok yoğundum bugün yinee, sabah çocuklar istekleri arkasından okul, sonra spora gittim, arkadaşıma uğramakk gerekiyordu oradan döndüm çocukları erken aldım okuldan hastaneye gittik göze,sonra trafik eğitim pisti için söz istemişlerdi oraya gittik, döndüm bu kez servis geldi eve çamaşır makineyle kurutma almıştık onları kurdular onlar gitti yemek yap sofra hazırla. dün gece de az uyudum kızın kulağı ağrıdı. gripten sonra sanırım sıvı birikti çok yorgunum yavv. bu ara da kızın gözün de bişi yokmuş, oğlanın ciddi sorunları çıktı gözlük yazdılar yarında ona dolancaz, günde 3 saat bant takıcaz evde tembelliği gitsin gözün diye. ya benim çok sakin bi hayatım vardı bu ara dur durak bilmiyor hiç bana göre değil.
oyyy op yerimize mavisim:)
afiyet olsun Busem:)
afiyet olsun Mervem:)
Hay Allah nereden cikti durduk yere
cok uzuldum Busem, bir doktora daha mi gorunseniz, karar vermedn once..
insallah acisiz, agrisiz, kolayca atlatir guzelim...
gecmis olsun canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?