Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ozgem zoru atlatmissin ogrenmek uzere demek ki paşa :) her basamak zor canim ya iste senin cok ters denk geldi. Jilian paylasmissin bu kadina karsi ciddi hislerim var :))

Ah kuzum çok geçmiş olsun. Rahmi alsalar? Bilmiyorum belki daha çocuk düşünüyorlardır ama 2 tane olmuş çok şükür anneli babalı büyüsünler inşallah. Biyopsi yapmışlar mı?

Oy ozge ya allah yardimcisi olsun bu ne kotu haber of

Oyle canim gidecegiz bir dr daha bakalim randevu bulmaya calisiyoruz simdi bi prof tan. Insallah kolay atlatir.

oyyy op yerimize mavisim:)
Öptüm bol bol canum:))
afiyet olsun Mervem:)
Sağol kuzum:))
Ahh kuzum Rabbim şifalar versin yaaa

inşallah canım saolasınn. astigmadı baya ileriymiş yavrumun nasıl farketmedim, neyi bekledim bilmiyorum

Çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin ve o iki kuzusuna bağışlasın. İçim parçalandı ya 30 yaşındada daha gencecik bide 6 aylık yavrusu var İnşaallah en kısa sürede iyileşir

Ozgem zoru atlatmissin ogrenmek uzere demek ki paşa :) her basamak zor canim ya iste senin cok ters denk geldi. Jilian paylasmissin bu kadina karsi ciddi hislerim var :))
evet canim ters zaman olunca ugrastik epey, ama tekrar birakip geriye donmek istemiyorum.
evet Busem seviyorsun bu hatunu biliyoruz:)

23 km yapabildim esim geldi indirdi beni
yine bisikleti paylasamdiniz mi amazonum:)

Ah kuzum çok geçmiş olsun. Rahmi alsalar? Bilmiyorum belki daha çocuk düşünüyorlardır ama 2 tane olmuş çok şükür anneli babalı büyüsünler inşallah. Biyopsi yapmışlar mı?
rahim alinacakmis canim,biyopsi yapmislar.
insallah ilerlemeden iyilesir..

Oy ozge ya allah yardimcisi olsun bu ne kotu haber of
amin canim, cok uzulduk, gencecik insan
Allah evlatlarina bagislasin...

Kurban olayım hafta da 5 kilo Nasıl vereyim mümkün mü bu narin vücudum Nasıl dayansın buna 500 gr verebilmek için popomdan ter akıyor öyle bişi yok

Kiz ben inandimmm yaaaa
Nasil kafayi bozduysammm

Mekik icin 3 ayi bekle cok erkennn
Dikislerin gecmedi dahaaa

n
Cok uzucuuuju
Rabbim sifa versinnnn
Benim annem 10 yil once bu hastaligi yendi cok sukurrrrrr
Insaallahhhh atlatacaktirrrr

Tam iki saat var merkeze en uzak ilçe
Çok mecbur kalmadıkça gitmem
Evet Maraş olayları yaşananlar
Hala da izleri vardır sevmeyiz Maraş'ı

Canım yaa Allah şifasını versin.. Çok üzüldüm

Oyle canim gidecegiz bir dr daha bakalim randevu bulmaya calisiyoruz simdi bi prof tan. Insallah kolay atlatir.
evet canim isinde uzman bir profa gosterin, kuzum benim, guzel kuzum, insallah kolaylikla iyilesir..

Öptüm bol bol canum:))

Sağol kuzum:))

Ahh kuzum Rabbim şifalar versin yaaa
amin Mervem, insallah..

inşallah canım saolasınn. astigmadı baya ileriymiş yavrumun nasıl farketmedim, neyi bekledim bilmiyorum
canim uzme kendini, insallah gozlukle, bantla iyilesir kuzunun gozleri..

Çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin ve o iki kuzusuna bağışlasın. İçim parçalandı ya 30 yaşındada daha gencecik bide 6 aylık yavrusu var İnşaallah en kısa sürede iyileşir
sagol canim sorma, bende cok uzgunum, surekli gelinimiz, cocuklar gozumun onunde.
Allah sifa versin, yavrularina bagislasin...

Kiz ben inandimmm yaaaa
Nasil kafayi bozduysammm

Mekik icin 3 ayi bekle cok erkennn
Dikislerin gecmedi dahaaa

n
Cok uzucuuuju
Rabbim sifa versinnnn
Benim annem 10 yil once bu hastaligi yendi cok sukurrrrrr
Insaallahhhh atlatacaktirrrr
amin canim insallah atlatir annecigin gibi.
nasil oldu tedavi sureci canim?

Bügün ki sporum: 1 saat fitness + 500 mekik + 55jj(cezam)

Fitness dahil 11.000 adım Asyaca
cok guzel olmus kuzum:)

Kitaplarla pc ye boguldummm
Ya cok aciktim kafam calismiyooo
Az biberli limonlu yogurt bir salatalik yicem kaptanimmmmm cezam neyse cekerim
Yawrukush
ye canim yogurt, salatalik, havuc, sut, istersen salata yap kendine, ceza yok kuzum:)

Canım yaa Allah şifasını versin.. Çok üzüldüm
amin canim insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…