hosgeldiniz ...Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?
Kendimi ve yemek alışkanlığımı sevmiyorum. Sağlıklı bir yaşam sunmak istiyorum kendime.
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : KarKralicesi
İsim (İsteğe Bağlı ):İrem
Yaşınız :28
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:Yok henüz
Yaşadığınız şehir:İzmir
Boyunuz :1,68
Kilonuz:73,2KĞ
Hedef kilonuz :İlk etapda 65KĞ sonrasında 58KĞ yada 56KĞ
Kilo alma hikayeniz :Homiliii gırtlak yedim. Tatlılar pastalar havada uçuştu. Aldık KĞ laları.
Bir dönem 85-90 kğ den 60Kğ düşmüştümYine başarıcam
Allah kabul etsin:)Iyi aksamlar herkese ...
Sahur - 3 sahanda yumurta 2 dilim kepekli ekmek
Iftar - domates corbasi salata yogurt
Ilaveten -
3 litre su
18000 adim
300 gunun egzersizi
1 yesil cay
Asyaca
Allah yardımcısı olsun inşallah ilerlememiştir ameliyatla kurtulur umarımKizlar annemlerle konustum yarim saat evvel, cok uzucu bir haber aldim
Yegenimin esi rahim kanseriymis
Daha 30 yasinda ve 6 ay once 2. kuzusu dunyaya geldi.
Herkes cok uzgun, cok kotu, yegenim aglayip duruyormus...
Saglik ne buyuk nimet, Allahim tum hastalara sifa versin, anneleri kuzularina, kuzulari annelerine bagislasin
insallah ablacim...Allah yardımcısı olsun inşallah ilerlememiştir ameliyatla kurtulur umarım
dus alinca kendine gelirsin ablacim:)Bugün kü egzersiz 50 taneAsyaca ayrıca 8000 adım 100 jj ceza 2 kupa yeşilçay içtim duşa kaçıyorum üstümde bir rehavet var baş ağrısı var uyuzluğum üstümde yani kısaca
Yaptım kuzum bugünkü egzersizi:))Akovser paylasmis sagolsun kuzum, bugun mekik gunumuz:)
Çok üzüldüm çokKizlar annemlerle konustum yarim saat evvel, cok uzucu bir haber aldim
Yegenimin esi rahim kanseriymis
Daha 30 yasinda ve 6 ay once 2. kuzusu dunyaya geldi.
Herkes cok uzgun, cok kotu, yegenim aglayip duruyormus...
Saglik ne buyuk nimet, Allahim tum hastalara sifa versin, anneleri kuzularina, kuzulari annelerine bagislasin
Sende @melinda23 nin nazarina geldin galiba :)Bugün giydiğim ayakkabım öyle bir vurdu ki tüm ayağım su topladı çok acıyor şuanda fazla yürüyemedim
7000 adım
250 mekikAsyaca
Canim gecmis olsun zorlama kendini rahatina bak : )Kaptanın oğlan hala aynı çok mizmiz..pek giremedim bir kaç gündür..bende grip olduğum için çok bitkinim..zor yetişiyorum eve ise guce ama söz veriyorum bir Kaç güne kalmaz çok iyi giriş yapacam
Geçmiş olsun canım:)Kaptanın oğlan hala aynı çok mizmiz..pek giremedim bir kaç gündür..bende grip olduğum için çok bitkinim..zor yetişiyorum eve ise guce ama söz veriyorum bir Kaç güne kalmaz çok iyi giriş yapacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?