Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Can'ım alınırsa inşallah kurtulur, Allah çocuklarına bağışlasın.

Tam iki saat var merkeze en uzak ilçe
Çok mecbur kalmadıkça gitmem
Evet Maraş olayları yaşananlar
Hala da izleri vardır sevmeyiz Maraş'ı

Anladım canım sevmemek için haklı sebepleriniz var..

amin canim insallah atlatir annecigin gibi.
nasil oldu tedavi sureci canim?

cok guzel olmus kuzum:)

ye canim yogurt, salatalik, havuc, sut, istersen salata yap kendine, ceza yok kuzum:)

amin canim insallah..
Bu konuyu ne konusmak ne hatirlamak istemiyorum
Coook zordu suan hala fazla radyasyondan ozel bir beslenmesi var
Disina ciktigi anda hastanelik oluyor bagirsaklar islevini guzel yapamiyorrr
Ama iyi ve sansliiii cok sukurrr
Beslenmesine dikkat ediyor bir guzel tarafi hep sabit kiloda
Ve boylece yasindan daha guzel giyinip saliniyorrr vallahi

Canim bugunku egzersiz mekik ti mekik 50 demissin sonra 200 demisin

Arkadaşlar aktif katılamıyorum oğlum bu sabah 3 tane aşı oldu çok mızmız kucak uyumuyor misafirlerim var iki gündür ayrıca canım çıktı spor bile onlar gidince zorla 100 yarım mekik çekmeye çalıştım canım acıdı.2 ay önce sezeryan oldum tam iyileşmedi sanırım. Şuandada bebeğim uyusada iki dakka gözümü kapatsam diye bekliyorum. Hasta olan tüm arkadaşlara yakınları hasta olanlara acil şifalar diliyorum. Öpüyorum iyi geceler

Canim yarim cay kasigi pedifen ver

Kiz 1 snede sezeyanda anca topatlanilio anca iyilesio sana mekik olmaz tatlim yaw sakin

Senin sakin ve sogukkanli olman lazim canm zor ama mecbur
Bi de onu basarabilsem canım.
Geçmiş olsun nenam.
Hoşgeldin canım.
Bizsiz olmuyo demi güzel kaptanimbu ara cok yogunuz gülüm insallah baska sefere öptüm herkesi
Neredesin seyhan sultan sensiz olmuyo tabiki.
Allah yardımcınız olsun gülüm.
Özgem akını anlatinca Erwan i anlatıyorsun sandım. İnan ben de delirmek üzereyim. Sebepsiz bütün gün ağlıyor. Kendi başına oynamıyor. Sürekli benle. Az arkamı dönsem ağlayarak koşuyor. Krese gidiyo arada 2 saatliğine . O sırada ben ya alışveriş yada temizlik yapıyorum. Yani bitap durumdayım. Beynen ve bedenen.
Çok üzüldüm canım. Rabbim evlatlarina bagislasin.

Canim oglan kac yasinda senin ? Aktivite evinemi gidio 2 saat oyun ewi yani ? Krese vermiomusun . bazi cocuklar cok akillili oluyor ve surekli aktif oyun oynamak istiyor ogrenmek istiyor normal canm anne nereye kadar yetebilir allah askina hanhi birine yetiselim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…