- 20 Eylül 2012
- 22.163
- 89.361
- 798
harikasin bir tanem:)Yaptım kuzum bugünkü egzersizi:))
amin canim ,sagolasin..Çok üzüldüm çokAllah yardımcıları olsun yaaa
amin canim , insallah iyilesir, Rabbim tum hastalara sifa versin...Yawrukush canim cok uzuldum yaa ama rahim alindiginda geciyor diye biliorudm ben oyhhh allahim sagligimizi elimizden almasin ensallah. O yuzden hergun binlerce kez sukretmemiz lazim herseye . sukur secdededir . rbbim darda birakmasin esimizi ewladimi kimseye muhtac etmesin
tamam canim benim, saglik bu sizler iyi olun.Kaptanın oğlan hala aynı çok mizmiz..pek giremedim bir kaç gündür..bende grip olduğum için çok bitkinim..zor yetişiyorum eve ise guce ama söz veriyorum bir Kaç güne kalmaz çok iyi giriş yapacam
takim hep burada opuyorum, iyi geceler..
iyi geceler canim:)Ben de 50 yaptım daha yapacaktım ama uyku bastırdı ;( iyi geceler herkese..
insallah canim, amin...Can'ım alınırsa inşallah kurtulur, Allah çocuklarına bağışlasın.
Anladım canım sevmemek için haklı sebepleriniz var..
Allahbir daha yasatmasin, saglikli omur versin canim..Bu konuyu ne konusmak ne hatirlamak istemiyorum
Coook zordu suan hala fazla radyasyondan ozel bir beslenmesi var
Disina ciktigi anda hastanelik oluyor bagirsaklar islevini guzel yapamiyorrr
Ama iyi ve sansliiii cok sukurrr
Beslenmesine dikkat ediyor bir guzel tarafi hep sabit kiloda
Ve boylece yasindan daha guzel giyinip saliniyorrr vallahi
cok gecmis olsun canim, iyilesene kadar spordan muafsin dert etme kendine.Kızlar mrb hepinize çok teşekkür ederim iyim çok şükür birşeye üzüldüm ellerim uyuştu kilitlendi titreme tuttu falan serumla zor açıldı ellerimçok şükür iyim ama birkaç gun sporsuzum İzninizle menümü yazıp kaçayım
Eki Görüntüle 1816660 Eki Görüntüle 1816661 Eki Görüntüle 1816662
iyi geceler, dinlen guzelim..
Sibelimde katilmis yarismaya:)Asyaca kaptanim 150 mekik
gecmis olsun canim, misafirlerinizlede keyifli vakitler.Arkadaşlar aktif katılamıyorum oğlum bu sabah 3 tane aşı oldu çok mızmız kucak uyumuyor misafirlerim var iki gündür ayrıca canım çıktı spor bile onlar gidince zorla 100 yarım mekik çekmeye çalıştım canım acıdı.2 ay önce sezeryan oldum tam iyileşmedi sanırım. Şuandada bebeğim uyusada iki dakka gözümü kapatsam diye bekliyorum. Hasta olan tüm arkadaşlara yakınları hasta olanlara acil şifalar diliyorum. Öpüyorum iyi geceler
Sezeryani daha yeni olmussun mekik ile zorlama kendini canim.
aciyi hissettigin an egzersizi birak..
iyi geceler...
amin canim, insallah iyilesir gelinimiz..Bi de onu basarabilsem canım.
Geçmiş olsun nenam.
Hoşgeldin canım.
Neredesin seyhan sultan sensiz olmuyo tabiki.
Allah yardımcınız olsun gülüm.
Özgem akını anlatinca Erwan i anlatıyorsun sandım. İnan ben de delirmek üzereyim. Sebepsiz bütün gün ağlıyor. Kendi başına oynamıyor. Sürekli benle. Az arkamı dönsem ağlayarak koşuyor. Krese gidiyo arada 2 saatliğine . O sırada ben ya alışveriş yada temizlik yapıyorum. Yani bitap durumdayım. Beynen ve bedenen.
Çok üzüldüm canım. Rabbim evlatlarina bagislasin.
Ervan Miranla, Akin ayni karakterde cocuklar, Allah yardimcimiz olsun gulum...
rica ederim kuzum:)Ellerine sağlık özgem :)
canim listeleri hazirladiktan sonra gordum senin sporunu.Sabah
Yumurta salatasi
Zeytin
Peynir
CeviZ
Yesillik
Oglen
Turk kahvesi
Aksam
Sebze kavurma yogurtlu
Yesillik
Su:2.5 lt
Spor: 45 dk pilates, 14 bin adim, 8 dk karin egzersizi, 150 ip atlama 130 gunun egzersizi
Yatmadan hibiskus icicem 2 fincan
aslinda adimda derecen var ama saat 11i gectigi icin diger arkadaslara haksizlik olmasin kaptanim:)
afiyet olsun Edam edsofim:)Sabah
4 ymrta sahanda 6 7 halka sucuk peynir pekmez tahin 1.5 tbe
Oglen havuc
Aksam kuru fasulye 5 catal makarna
Su 1.5
Spor
13000 adim
200 mekik
50 sguat
50 dumbell