Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yaptım kuzum bugünkü egzersizi:))
harikasin bir tanem:)

Çok üzüldüm çok Allah yardımcıları olsun yaaa
amin canim ,sagolasin..

amin canim , insallah iyilesir, Rabbim tum hastalara sifa versin...

Kaptanın oğlan hala aynı çok mizmiz..pek giremedim bir kaç gündür..bende grip olduğum için çok bitkinim..zor yetişiyorum eve ise guce ama söz veriyorum bir Kaç güne kalmaz çok iyi giriş yapacam
tamam canim benim, saglik bu sizler iyi olun.
takim hep burada opuyorum, iyi geceler..

Ben de 50 yaptım daha yapacaktım ama uyku bastırdı ;( iyi geceler herkese..
iyi geceler canim:)

Can'ım alınırsa inşallah kurtulur, Allah çocuklarına bağışlasın.

Anladım canım sevmemek için haklı sebepleriniz var..
insallah canim, amin...

Allahbir daha yasatmasin, saglikli omur versin canim..

cok gecmis olsun canim, iyilesene kadar spordan muafsin dert etme kendine.
iyi geceler, dinlen guzelim..

Sibelimde katilmis yarismaya:)

gecmis olsun canim, misafirlerinizlede keyifli vakitler.
Sezeryani daha yeni olmussun mekik ile zorlama kendini canim.
aciyi hissettigin an egzersizi birak..
iyi geceler...

amin canim, insallah iyilesir gelinimiz..
Ervan Miranla, Akin ayni karakterde cocuklar, Allah yardimcimiz olsun gulum...

Ellerine sağlık özgem :)
rica ederim kuzum:)

Sabah
Yumurta salatasi
Zeytin
Peynir
CeviZ
Yesillik
Oglen
Turk kahvesi
Aksam
Sebze kavurma yogurtlu
Yesillik
Su:2.5 lt
Spor: 45 dk pilates, 14 bin adim, 8 dk karin egzersizi, 150 ip atlama 130 gunun egzersizi
Yatmadan hibiskus icicem 2 fincan
canim listeleri hazirladiktan sonra gordum senin sporunu.
aslinda adimda derecen var ama saat 11i gectigi icin diger arkadaslara haksizlik olmasin kaptanim:)

Sabah
4 ymrta sahanda 6 7 halka sucuk peynir pekmez tahin 1.5 tbe
Oglen havuc
Aksam kuru fasulye 5 catal makarna
Su 1.5
Spor
13000 adim
200 mekik
50 sguat
50 dumbell
afiyet olsun Edam edsofim:)

Ha evet kaptanim arkadaslarimin girmesini daha cok istiyorum ben :)
Ben kaptan yardimcisiyim derece olmasa da olur :)) dunde zaten giremem diye yazmadim dunde 3. Olurmusum egzersizde yazamadim ama :)

SALI GUNU EGZERSIZ YARISMALARIMIZ

4. takimin citirlari yarinki egzersizimiz kol ve omuz kaslarimiz icin.

Sabah uyandiginiz andan, gece 23e kadar kac adet ADIM attiginizi ve kac adet bu KOL EGZERSIZINDEN yaptiginizi, saat 23te Mavibocuk kaptanimiz ve beni ( Yawrukush ) etiketleyerek yaziyorsunuz.

Her iki kolunuzla da 1 daireyi tamamladiginizda 1 adet olarak sayiyorsunuz, kolay gelsin, bol ter atmalar.

edsofi canim yeni egzersizimiz:)

Canlarim bugun yarismalara katilan ve derece alan tum guzellerimizi tebrik ediyorum.
Hepiniz muthissiniz, sporunuzda, eksilerinizde bol olsun

O @melinda23 ayakkabılarıma büyü yaptı kesin iki ayağın her yeri su toplar mı ya resmen işkence çektim toksa varya ah ah
Bu arada kaptanım karşı komşum bende tartılıyordu sağlık ocağında tarılmış bende 69 geliyordu orada 66 gelmiş bende yarın gidip orada tartılacağım

tartil bakalim kuzum yoksa mezun mu oluyorsun:)

Yawrukush kaptanim cok uzuldum gelininize rabbim sifa versin. Rahim kanseri acisindan cok ilerledi tip coduklarida varmis nasilsa. Mevlam Annelerini bagislasin.
Akin la ne durumdasiniz ? Bezsiz disari ciktiniz mi hic ? Kaka yaptimi peki hic wc ye ?
Ben kaka kardesi annnesine gonderelim diyodum sifonu cekince de gule gule kaka kardes diyip el salliyoduk, birde bununla ilgili kaka kardes diye tuvalet egitimine yardimci bi kitap cok isimize yaramisti bizim. Birde merdivenli klozet adaptoru cok kolaylastirdi isimi cunku ayaklarini basabildigi icin hem ikinma da destek aldi hem kendisini guvende hissetti ve o merdivenden cikip oturmak hosuna gitmisti..

Ay bende kas romatizması var yapınca kolum çok ağrıyor benim on taneden fazla yapamam çok acı veriyor )
Kaptanım bundan muaf olsam sen bana başka egzersiz desen onu yapsam olur mu

insallah amin canim sagolasin..
bezsiz disari ciktik, gecede 3 sefer kaldiriyorum tuvelet icin.
kendisi unutuyor bazen , ama ben her hatirlattigimda yapiyor tuvalete cok sukur.
bizimde bu merdiven aparatimiz var, birde pofuduk tuvalet kapagi takti babasi rahatca oturuyor, cok sagol canim:)
insallah kendide soyler her seferinde..

Ay bende kas romatizması var yapınca kolum çok ağrıyor benim on taneden fazla yapamam çok acı veriyor )
Kaptanım bundan muaf olsam sen bana başka egzersiz desen onu yapsam olur mu
canim olur kol mu karin mi bacak mi gogus mu omuz mu ne egzersizi istersin?
sen yarin bunun yeride senin icin paylasacagim egzersizi yaparsin.

]TUM CITIRLARIN DIKKATINE

Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar- oduller, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami ise, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.

KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi.
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma

PAZARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
bu iconu goren herkes ya 50 ip atlama, ya 50 jumping jack hareketi, ya 50 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 5dk dans edecekler.
bu iconu goren herkeste ya 100 ip atlama, ya 100 jumping jack hareketi, ya 100 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 10dk dans edecekler.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
Harpy - 100DK ---
CheGuevera ----
melinda23- 100IA ----
abesle_istigalODUL ?? ---
sevimlicadi0 50JJ ---
LunaDaisies 50M ??150JJ ---
mart09 ------
keping- - ---
edsofiODUL ?? ---
ddanes-------
AKovser MUAFODUL 100IA----
zey zey-------
mugehatun- 100DK ----
kitabi-------
AsyacaODUL MUAF ---
tiffany20 50JJ ---
OllallaODUL ---
gogo2405- 200JJ ---
bnnu MUAF MUAF---
MavibocukODUL ---
haeshin 100IA 100DK ---

TR][/TR]
[/td][/td][/td][/td]

Yawrukush kaptancigim ben egzersizlerimi aksatmiorum ama kg veremiorum napicam ne deneyim yediklerimede dkkat ediyorum biraz once maydanozumuda ictim icim kalkti iyyyykkkk cok kotuydu midem bulandi yaw farkedermi acep kgda . napcagimi sasrdim 73te takildim yaw benartik 60li rakamlari gormek istiorummmmmm

canım leslie yapıyomuydun ? leslie ekle bide egzersizlerine

eline emeğine sağlık kaptanım
eline sağlık kaptanım
Günaydınnn
Sanırım ilk banımı aldım daha öncesini hatırlamıyorum çünkü
Bütün gün takip edip de yazamamak çok kötüymüşş
ay neden aldın acaba ?
Aaaa derya iki turlu de cok gecmis olsun hem hastaligin icin hem gecirdiginiz dogal afetten dolayi. Canim doga cok guclu bir anda yok edebiliyor herseyi. Gelmis gecmis olsun en azindan evlerinizin guv3nindeyken patlamis firtina
ayy çok korktuk buse saolasın canım. sen napıyosun ne zaman dönüyosun ? ya da döndünmü kuxular nasıl
birisi beni anlatmış sanki, dejavu yaşadım resmen. ve ben kaç kezz yaşadım bu durumlarıı arka arkaya doğum yapınca beyin pert

Bayanlarrrr
Yemeklerimi yaptim ortaligi topladim
Bir sepet astim bir makine calustirdim
Balkonu yikadim
Bi girdim foruma 20 sayfa olmamisss sasirdimm

Kahvemi iceyimde sporun gozune vurayim bugun insaallahhhh
Daha utu varrrrrrrr
yahu şu ev işi kadar nankör birşey yok. dün yaptım bugün eser yok
Cansınız siz can yaptım şimdi form çayımı akşamlarıda hafif geçirebilirsem iyi gelir
canımm cumaya çok varr ödemdir o egzersiz maydanoz suyu yeşil çay bişicikler kalmıcakk
canım meraba aramıza hoşgeldin. Benim ismim Derya 2 çocuk annesi ve 30 yaşındayım.. ev hanımıyım

saol aşkoşummm napıosn bakimmm

valal yapıorm bi şekilde kimse gelmeden hızlı hızlı bı 20yapıorm bı 10 bı 15 kafama göre ah uh yapa yapa egılıp kalkıorm cok komık
ahahahah
pilates bandı edin bi tane onunla egzersizler yap hızla toparlıyor. başlamadan önce de ölçüsünü al kollarının her ay ölçümü tekrarla istediğin gibi olur 4 aya canım
giyerimm hafif totodan kalkık gayet sexi olurum lennn amanında amanınnnn
ben sana dolgulu silikonlu çamaşırlardan alırım tontişimm
kızlar bana bişey deyin ben dün düğünde kendimi kaybettim bugün sadece kahvaltıyı yaptım başka bişey yemeyecem bugün kızmazsınız değil mi ?: =(
canım yemek yemeyerek kilo verilmez maalesef, vücut alarm verir ve hemen depolamaya geçer.. Menülerimizi sağlıklı beslenme şeklinde düzenliyoruz canım sen de öyle yap. Bir de hayır demeyi öğrenmezsen eğer hep nefsinle mücadele halinde olursun ki bu da seni zora sokar ve bıktırır. kesinlikle beynine yememen gerektiği sinyalini göndermelisin. Bol eksiler güzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…