Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

1 de kalktım ben zaten kahvaltı dediğim öğle yemeğim oldu
canım erken kalktığım haftalar da hep daha fazla kg verdim. çünkü erken kalkınca metobolizma çok güzel çalışıyor. denemelisin :)
canım çok geçmiş olsun. Dikkat edin kendinize mevlam esirgesinn. ayy işe gidemicek kadar yağmur nasıl dehşet vericidir yahu
özgüven şekerimm
Öncelikle çok geçmiş olsun canımmm.. İnşaAllah tedaviler çabuk sonuç verir..
Makinen de hayırlı olsunn..
saolasın canımm
Oh noo tup olayima girmeseler de mi sagol canim
ya benim bi türlü uyuşmadı , panik atağım birde. defalarca ameliyat olduğum için ameliyathane çok geriyor beni. senin yavru küçük ya lokal yapmazlar zaten. ama çok rahat ettim sonra buse çok

inşallah canım inşallahh
Kaptanın oğlan hala aynı çok mizmiz..pek giremedim bir kaç gündür..bende grip olduğum için çok bitkinim..zor yetişiyorum eve ise guce ama söz veriyorum bir Kaç güne kalmaz çok iyi giriş yapacam
canım bir an önce iyileş gel artık. bol bol sıvı tükett

özledik valla hoşgeldinn canımm
eline sağlık özgecim
emeğine sağlık canım
ayy bunu da yapıyoruz pilateste, göründüğü gibi kolay olsa keşke :)

senin dediğinide indirdim canım yarın kullanacam bakalım kıaç tane adım atacam
eritecem inşallah hepsini uygulamalarıda indirdim baya 3 tane var şu an öğünlerimide erken kalktığımda eksik olmaksızın yapmaya çalışacam canım
aslında yemiyordum önümde duruyordu eşime hadi oynayalım dedim istemedi ona kızdım bi baktım kuru pastaları götürmüşüm
bugün erken kalktımders çalışmak için ama daha şimdi bişey yemeyecem 8 gibi yerim artık

Menüm
Kahvaltı yarım simit Kk peynir domates salatalık 4-5 tane zeytin çay
Ara nescafe
Öğlen koca bir tabak salata
Ara çay
Akşam bir dilim pizza
Türk kahvesi
afiyet olsun guzelim:)

canim seni jilian gibi bir programa baslatalim mi vucudunu sasirtalim..
artik arada karbonhidrat da tuketiyorsun, aklima sporunu degistirmek geliyor.

o zaman bugun derece gelir senden kaptanim:)

Yawrukush kaptanım Allah şifasını versin inşallah
Asyaca geçmiş olsun canım
sagol canim benim:)
gunaydin..

Gunaydin canlar, bol eksili bir sali olsun

asya_01 gozun aydin bir tanem:)

Yawrukush gecmis olsun canim. Duzeldi mi hava sartlari?

bnnu gecmis olsun canim. Rabbim kalbine ferahlik versin.
Demetim haberlere biraz goz gezdirdim de kocaman jipler sulara gomuldu, insanlar downtownda arabalarindan cikip yuzuyordu dusun artik canim.
hayir sali gunude tum gun devam edecek gorunuyor, amber alert verildi.
ama isin kotusu yarin doktor randevum var maaile yollara dusecegiz, Allaha emanet..

Başka foruma günaydın yazmışım ayyyy Nasıl düzenledim bir nokta koydum kaçtım anam
Günaydın bu arada
eheheh baya anlamayacaklar neyin noktasini koydugunu millet:)

gunaydin canimm :)

Günaydınlar herkese
gunaydin ablam, bugun tarti gulumsedi mi bize:)

simdi yanina gelip sana guzel bir kahvalti masasi hazirlayip, sonrada bebeleri toptan parka goturup, sanada diledigin kadar uyu guzelim diyebilseydik ne guzel olurdu canim..
hayat telasesinden anneler ayri hirpalaniyor, cocuklar ayri zorlaniyor.
ne sIkIntisi vardi ki kuzunun?
Allah yardimcin olsun bugun, sabrin bol, enerjinde cok olsun canimmmmm...

Herkese mutlu, saglikli, neseli, kacamaksiz, bol egzersizli bir sali gunu diliyorum canlar.
Gununuz aydin olsun
Haydin caya .
Eki Görüntüle 1816748

Insallah duzelir bugun canim. Gozumde canlandi sen anlatirken. Allah korusun. Bebek icin mi randevu aldin, baska bir rahatsizlik durumu yok degil mi gulum?

Insallah duzelir bugun canim. Gozumde canlandi sen anlatirken. Allah korusun. Bebek icin mi randevu aldin, baska bir rahatsizlik durumu yok degil mi gulum?
insallah gulum, sabah bakicaz cok kotu olursa yine iptal edicem randevuyu..
evet Demetim evlat icin bir gidelim dedik:)
bak bugunun haberi malesef can kayiplarida var
hatta altta bir video var canim, yasli adamcagiz yuzerek arabasindan kurtuldu...
http://www.cnn.com/2016/04/18/us/houston-texas-flooding/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…