Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydin tatliya hasretle bakan citirlarim

ayy surata bak cok tatliymis bu kopuss:))

Sükür Özgem iyiyim, sen nasilsin? Haftasonum yogundu gülüm, bu haftada öyle - her gün baska bir randevum var, is kadini gibiyim vesselam Bende sizi cok özlüyorum
Allah saglik versinde egzersiz niyetine olur o kosturmacalar canim:))

Duba gibiyim özgem egzersizin alasini sonraya sakliyorum
4. takim beni bekle, fıçı gibi geliyoruuuuuuuuuuum
ya sorma Ebrum bende var ya sislikten mahvoluyorum.
ilk gebelikte 4 aya kadar hic yoktu karnim, ama bunda simdiden sismeye basladim:)
ki yediklerimede dikkat ediyorum, takimdayken ki gibi menulerim hep.
canim bir sey de istemiyor ekstra sukur..
donusumuz duba misali olacak kuzum:))

Bende de yeni basladi Özgem, bir gece icinde top yutmusa döndüm. Esim bile ben seni ilk defa böyle görüyorum dedi
Saglik olsun tabi yapacak bir sey yok

Bize gunaydin sana iyi geceler ozgem:) zor bi gundu senin icin kotu haberler aldin. Yarin yeni ve guzel haberlerle uyan taze güne.

Bende de yeni basladi Özgem, bir gece icinde top yutmusa döndüm. Esim bile ben seni ilk defa böyle görüyorum dedi
Ay ay gobekler de karsilastirilirmis. Saglikli beslenin bebelerimizi besleyin bakim:) heralde top gibi olcak iclerinde nohutcanlar fasulyegüller var.

Gecmis olsun gülüm Allah sifasini versin, insallah atlatir. Rabbim onu evlatlarina bagislasin.

Ay ay gobekler de karsilastirilirmis. Saglikli beslenin bebelerimizi besleyin bakim:) heralde top gibi olcak iclerinde nohutcanlar fasulyegüller var.
Ablam ya insani ne güzel motive ediyorsun seviyorum seni
Sizin hastaniz nasil oldu ablacim?
Ne zamandir enisteyi de soracagim bir türlü soramadim, dizi tamamen eski haline döndü mü?

ahh ahh birkac ay once mis gibi fit hatun olmustum, hoop donuyoruz yine dombiliye:)

Bize gunaydin sana iyi geceler ozgem:) zor bi gundu senin icin kotu haberler aldin. Yarin yeni ve guzel haberlerle uyan taze güne.
insallah Busem..
Burayi sel goturuyor, insanlar yollarda kano yapiyorlar, can kaybi da var, yarin dr randevum var bakalim nasil gidecegiz...
seninde gunun guzel gecsin canim, kuzulara iyi bak..

yaa sorma Busem:)
benimkinin boyutu yaban mersini meyvesi kadarmis bu hafta:)
gecen haftada karabiber tanesiydi:)

Ablam ya insani ne güzel motive ediyorsun seviyorum seni
Sizin hastaniz nasil oldu ablacim?
Ne zamandir enisteyi de soracagim bir türlü soramadim, dizi tamamen eski haline döndü mü?
Eniste iyi ebrus dizi 5 ay sonra emarda belli olacak. Duzenli kosu ve bisiklet yapiyor. Hastamizda bugun yatacak hastaneye umarim sagligina kavusmus cikar bebegim sen nasilsin kuzum kelebekler ne alemde ucusuyor mu gobisinde:)

hoşbuldum teşekkürler

Eniste iyi ebrus dizi 5 ay sonra emarda belli olacak. Duzenli kosu ve bisiklet yapiyor. Hastamizda bugun yatacak hastaneye umarim sagligina kavusmus cikar bebegim sen nasilsin kuzum kelebekler ne alemde ucusuyor mu gobisinde:)

Insallah iyi gecer canim. Dua edecegim tum hastalarimiz icin. Allah sifalarini verir insallah.

bnnu gecmis olsun canim

ahh ahh birkac ay once mis gibi fit hatun olmustum, hoop donuyoruz yine dombiliye:)
Bunada sükür Kuzum :) Her güzelligin bir ceremesi vardir, bu da bizim gülümüzün dikeni :)
Kac kilosun ki canisi?
En son tartildigimda 68 ciktim ablacim. Sürekli wc ye cikamadigim icin tartilmiyorum :)
Allaha sükür sevindim iyi olmasina ablacim, insallah emari da temiz cikar.
O kizcagizi da Rabbim sevdiklerine sag salim kavustursun, insallah eski sagligina biran evvel kavusur.
Sükür ablam iyiyim, sabah diz agrisiyla uyandim, sanirim kilo aldikca dizlerimde baski olusuyor... Kelebekler hak getire, fil tepiniyor icimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…