Sükür Özgem iyiyim, sen nasilsin? Haftasonum yogundu gülüm, bu haftada öyle - her gün baska bir randevum var, is kadini gibiyim vesselamSanada Ebrum, nasilsin gulum, ozledik:)
ayy surata bak cok tatliymis bu kopuss:))Günaydin tatliya hasretle bakan citirlarim
Allah saglik versinde egzersiz niyetine olur o kosturmacalar canim:))Sükür Özgem iyiyim, sen nasilsin? Haftasonum yogundu gülüm, bu haftada öyle - her gün baska bir randevum var, is kadini gibiyim vesselamBende sizi cok özlüyorum
Duba gibiyim özgemayy surata bak cok tatliymis bu kopuss:))
Allah saglik versinde egzersiz niyetine olur o kosturmacalar canim:))
Ah canim yaSabaha kadar aglarmi bir cocukkk
10dk da bir kalkarmiii
Gece yarisi oyun oynarmi
Ne saçim kaldi cekilmedik
Ne kolum kaldi heryerimi isirdi
Kupelerimi cikardi yaaa
Uykummm varrr
Ama kendisi cokk dinccc duruyorrr
Evet evet kucuk kizimdan herkese gunaydinnnnn
Saliya icim yandiEki Görüntüle 1816749
Salilar 4. takimin egzersizleriyle sallanir :))
ya sorma Ebrum bende var ya sislikten mahvoluyorum.Duba gibiyim özgemegzersizin alasini sonraya sakliyorum
4. takim beni bekle, fıçı gibi geliyoruuuuuuuuuuum
Bende de yeni basladi Özgem, bir gece icinde top yutmusa döndüm. Esim bile ben seni ilk defa böyle görüyorum dediya sorma Ebrum bende var ya sislikten mahvoluyorum.
ilk gebelikte 4 aya kadar hic yoktu karnim, ama bunda simdiden sismeye basladim:)
ki yediklerimede dikkat ediyorum, takimdayken ki gibi menulerim hep.
canim bir sey de istemiyor ekstra sukur..
donusumuz duba misali olacak kuzum:))
Bize gunaydin sana iyi geceler ozgem:) zor bi gundu senin icin kotu haberler aldin. Yarin yeni ve guzel haberlerle uyan taze güne.evet canim ters zaman olunca ugrastik epey, ama tekrar birakip geriye donmek istemiyorum.
evet Busem seviyorsun bu hatunu biliyoruz:)
yine bisikleti paylasamdiniz mi amazonum:)
rahim alinacakmis canim,biyopsi yapmislar.
insallah ilerlemeden iyilesir..
amin canim, cok uzulduk, gencecik insan
Allah evlatlarina bagislasin...
Ay ay gobekler de karsilastirilirmis. Saglikli beslenin bebelerimizi besleyin bakim:) heralde top gibi olcak iclerinde nohutcanlar fasulyegüller var.Bende de yeni basladi Özgem, bir gece icinde top yutmusa döndüm. Esim bile ben seni ilk defa böyle görüyorum dedi
Saglik olsun tabi yapacak bir sey yok
Gecmis olsun gülümKizlar annemlerle konustum yarim saat evvel, cok uzucu bir haber aldim
Yegenimin esi rahim kanseriymis
Daha 30 yasinda ve 6 ay once 2. kuzusu dunyaya geldi.
Herkes cok uzgun, cok kotu, yegenim aglayip duruyormus...
Saglik ne buyuk nimet, Allahim tum hastalara sifa versin, anneleri kuzularina, kuzulari annelerine bagislasin
Ablam ya insani ne güzel motive ediyorsunAy ay gobekler de karsilastirilirmis. Saglikli beslenin bebelerimizi besleyin bakim:) heralde top gibi olcak iclerinde nohutcanlar fasulyegüller var.
Gecmis olsun önemli bisey yoktur umarimKızlar mrb hepinize çok teşekkür ederim iyim çok şükür birşeye üzüldüm ellerim uyuştu kilitlendi titreme tuttu falan serumla zor açıldı ellerimçok şükür iyim ama birkaç gun sporsuzum İzninizle menümü yazıp kaçayım
Eki Görüntüle 1816660 Eki Görüntüle 1816661 Eki Görüntüle 1816662
ahh ahh birkac ay once mis gibi fit hatun olmustum, hoop donuyoruz yine dombiliye:)Bende de yeni basladi Özgem, bir gece icinde top yutmusa döndüm. Esim bile ben seni ilk defa böyle görüyorum dedi
insallah Busem..Bize gunaydin sana iyi geceler ozgem:) zor bi gundu senin icin kotu haberler aldin. Yarin yeni ve guzel haberlerle uyan taze güne.
yaa sorma Busem:)Ay ay gobekler de karsilastirilirmis. Saglikli beslenin bebelerimizi besleyin bakim:) heralde top gibi olcak iclerinde nohutcanlar fasulyegüller var.
Bende de yeni basladi Özgem, bir gece icinde top yutmusa döndüm. Esim bile ben seni ilk defa böyle görüyorum dedi
amin gulum insallah...Gecmis olsun gülümAllah sifasini versin, insallah atlatir. Rabbim onu evlatlarina bagislasin.
amin Demetim insallah Allahim yavrularina, esine, ailesine bagislasin...Yawrukush gelininiz icin cok uzuldum canim. Hamdolsun ki vakitlice teshis edilmis, tedavi gorecek. Allah yavrularini esirgesin, saglikla buyutsun insallah.
Eniste iyi ebrus dizi 5 ay sonra emarda belli olacak. Duzenli kosu ve bisiklet yapiyor. Hastamizda bugun yatacak hastaneye umarim sagligina kavusmus cikar bebegimAblam ya insani ne güzel motive ediyorsunseviyorum seni
Sizin hastaniz nasil oldu ablacim?
Ne zamandir enisteyi de soracagim bir türlü soramadim, dizi tamamen eski haline döndü mü?
hoşbuldum teşekkürleryahu şu ev işi kadar nankör birşey yok. dün yaptım bugün eser yok
canımm cumaya çok varr ödemdir o egzersiz maydanoz suyu yeşil çay bişicikler kalmıcakk
canım meraba aramıza hoşgeldin. Benim ismim Derya 2 çocuk annesi ve 30 yaşındayım.. ev hanımıyım
Eniste iyi ebrus dizi 5 ay sonra emarda belli olacak. Duzenli kosu ve bisiklet yapiyor. Hastamizda bugun yatacak hastaneye umarim sagligina kavusmus cikar bebegimsen nasilsin kuzum kelebekler ne alemde ucusuyor mu gobisinde:)
Bunada sükür Kuzum :) Her güzelligin bir ceremesi vardir, bu da bizim gülümüzün dikeni :)ahh ahh birkac ay once mis gibi fit hatun olmustum, hoop donuyoruz yine dombiliye:)
En son tartildigimda 68 ciktim ablacim. Sürekli wc ye cikamadigim icin tartilmiyorum :)Kac kilosun ki canisi?
Allaha sükür sevindim iyi olmasina ablacim, insallah emari da temiz cikar.Eniste iyi ebrus dizi 5 ay sonra emarda belli olacak. Duzenli kosu ve bisiklet yapiyor. Hastamizda bugun yatacak hastaneye umarim sagligina kavusmus cikar bebegimsen nasilsin kuzum kelebekler ne alemde ucusuyor mu gobisinde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?