- 15 Şubat 2016
- 605
- 3.196
- 28
- 29
Iyi aksamlar
Necesen Azerbaycanda yasayirsan?Sana da :)
Kollarım tutmuyor daha fazla yazamıyorum artık
1000 tane bugünün hareketi, 13.000 adım ve 20 şınav
Yawrukush
He :) Canım burdansa profile yazsan yaxşıdı :))Necesen Azerbaycanda yasayirsan?
Vallaha son 200 ü arka arkaya yaptım ama hani nasıl bir acıyla yaptım birde bana sor. Kolları hissetmiyorum şuanSüper 1000 Nasıl yaptın kız ben arka arkaya 20 yapamıyorum...
Biz çıkalım isterseniz
He :) Canım burdansa profile yazsan yaxşıdı :))
Vallaha son 200 ü arka arkaya yaptım ama hani nasıl bir acıyla yaptım birde bana sor. Kolları hissetmiyorum şuan
One ki tatlimBen menümde öğlen ile akşam aradı protein bar yediğimi yazmayı unutmuşum küçük birşeydi hep merak etmişimdir tadını denemek istedim
Yok yaa kaptırdım kendimi azerice yazdımNoldu kız klavyen mi bozuldu?
Evet yaaa insan artık hissizleşiyor ama acısı yarın çıkar kanımca
Yarinda disimi sikarimda persembe hicbirsey yapmadan oturcam bütün gün :)Noldu kız klavyen mi bozuldu?
Evet yaaa insan artık hissizleşiyor ama acısı yarın çıkar kanımca
Nasil anlatsam bilemedim diyetdekiler icin veya kas yapanlar icin kücük atisrmalik 50% protein iceriyor tadi cük güzel olmasada tatli ihtiyacini biraz olsun kesiyor ama fazla saglikili birsey degil galiba sonucta protein tozu felan hepsi zararli ben sadece tadini merak ettigim icin denemek istedimOne ki tatlim
Kaptanimiza sormak lazimYarinda disimi sikarimda persembe hicbirsey yapmadan oturcam bütün gün :)
Nasil anlatsam bilemedim diyetdekiler icin veya kas yapanlar icin kücük atisrmalik 50% protein iceriyor tadi cük güzel olmasada tatli ihtiyacini biraz olsun kesiyor ama fazla saglikili birsey degil galiba sonucta protein tozu felan hepsi zararli ben sadece tadini merak ettigim icin denemek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?