Kizlarr iyi aksamlarr
Kusuruma bakmayin isler cok yogun kizlar gelemiyorum ama beslenmem dikkat ediyorum. neler oluyor neler bitiyor bakamadm hic yarin gecmise bakmayi planliyorum.
iyi kötü bilmem gereken bisey var mi ??
evet canim gun icersinde ne kadar yapabildiysem aslinda orucluyken daha rahat yapabiliyorum iftardan sonra az yapiyorum halsiz oluyorum.Orucluykenmi yaptin canm sporu
Ahh çok haklısın kuzumm :) bende krem beyaz tarzı düşünüyorum birde avangart almak istiyorum ama bakalım :))Ben de beğendimmm ama sırf toz için koyu renk tercih etmekten kaçarım diye düşünüyorummŞu an bile yatağımın yanında yaklaşık bu renkte kitaplık var yemin ederim bıktım tozundannn her gün silinmek istiyor maalesef.. hem de uzaktan öyle belli oluyor kii toz, yakından bakmaya gerek kalmıyor Benim gibi toza alerjin varsa daha açık ton tercih et derim canım :)
Ay kızlar şimdi alışveriş merkezinden geldim. Arkadaşlarla gitmiştim 3 erkek çocuğu resmen kafamda davullar çalıyor. Alacaklarımı da alamadım işin kötüsüneyse birdahakine yanlız gideyim bari kızımla :)
Can'ım bir de o kadının lafı yüzünden hastanede mi yattın?Canım boşversene 7 Cihan kötü desin siz birbirinizi bildikten sonra gerisi boş.. Keşte lafı çakıp rahatlasaydın..
Can'ım sevdiklerinden kat içine Yasemin, tarçın vs..
Güzelmiş gerçekten hele lambaya bayıldım.
Sen demesen ben dicektimedsofi
Katılmıyorum sürgülü daha iyi bence.
kapaklardan yer kalmıyor odada..
Burada azıcık minicik bişey veriyorlar Can'ım. Ben de günde bir öğün istediğimi yiyorum bir de tatlı yiyorum ne yalan sölim :)
Menüm
Sahurda canım yemek istemedi su içtim
İftar
sulu sebze yemeği
2 tavuk köfte
1 küçük kase çoban salata
1lt su, daha da içerim
3 fincan çay
Spor - 1200 günün egzersizi, 50 squat, 50 mekik
Yawrukush
Ahh çok haklısın kuzumm :) bende krem beyaz tarzı düşünüyorum birde avangart almak istiyorum ama bakalım :))
yok ne mezunu oruc yuzunden kilom sabit yaaÇabuk mezun olursun senyoksa bizi beğenmiyor musun?
Ben yatıyorum kızlar yoksa öksürmekten burun silmekten ölcemiyi geceler
Ben yatıyorum kızlar yoksa öksürmekten burun silmekten ölcemiyi geceler
yok ne mezunu oruc yuzunden kilom sabit yaa
Gun icinde ewdemi duruosun peki canmevet canim gun icersinde ne kadar yapabildiysem aslinda orucluyken daha rahat yapabiliyorum iftardan sonra az yapiyorum halsiz oluyorum.
Nasılsın canımm ?
evet canim :) sendede sabitmi yoksa arti varmi bende bir az varda:)))Ahaa demek sorun bende değilmişş, orucla sabit kilo normal yaniii :)
evet normalde disari alisverise,misafirlige gezmeye falan cikmazsam ev kadiniyim :)))Gun icinde ewdemi duruosun peki canm
fazlasiyla yorgun canimm
haftasonum zaten yogun gecmisti haftaicimde dinlenemeden geciyor malesef sen nasilsin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?