Ve tartildim geçen hafta 66,2
Bu hafta 64,9
E ozaman dans
Eline saglik canim]TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar- oduller, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami ise, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi.
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
PERSEMBE GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
bu iconu goren herkes ya 50 ip atlama, ya 50 jumping jack hareketi, ya 50 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 5dk dans edecekler.
bu iconu goren herkeste ya 100 ip atlama, ya 100 jumping jack hareketi, ya 100 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 10dk dans edecekler.
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Harpy - 100DK DINLENME CheGuevera - melinda23 - 100IA 50M 50IA 50JJ - - abesle_istigal ODUL ?? DINLENME sevimlicadi0 50JJ mart09 - - - - - - keping - - - - - edsofi ODUL ?? ddanes - - - - - - - KarKralicesi - - - 25IA 50JJ - AKovser MUAF ODUL 100IA - DINLENME zey zey - - - - - mugehatun - 100DK - - 100IA kitabi - - - - - - - aypdr - - - - - - DINLENME Asyaca ODUL MUAF DINLENME tiffany20 50JJ ODUL Ollalla ODUL gogo2405 - 200JJ 100DK bnnu MUAF MUAF Mavibocuk ODUL haeshin 100IA 100DK 100DK
[/td][/td][/td][/td]
Gunaydin demetcim cok az uyudum uyandim sabaha kadar defnenin horlamalarini dinledim. Hem defnenim tikanikligi uzdu hem de ozge bugun ameliyata giriyor gelinimiz onu taktim. Su an dr gelmis ameliyat onluklerini giymis hatta belki girmistir bile ilk onu alacaklarmis. Gece cok zor gecti kafamda deli sorular. Eksi bildirim verdim simdilik iyi haber bu insallah ozgenin de saglikla ameliyattan ciktigi haberini alacagim bi de.Gunaydin canlar, hayirli cumalar:) Merak ve heyecanla guzel sonuclarinizi bekliyorum
haeshin gece ne kadar gec yatmissin canim. Cuma heyecani mi?:) Kuzun nasil oldu?:)
@Yawrukush iyi uykular gulum, Allah rahatlik versin:)
@edsofi usenme canisi, surekli performansini arttirmaya calis/farkli egzersizlere acik ol. Ne kaldi dugune, aldigin elbiseye girebilecek misin?
Harpy gecmis olsun canim.
Asyaca pasamiz cok tatli masallah:)
abesle_istigal yetistirebildin mi sunumunu gulum?:)
@AKovser neden suzuyorsunuz pilavin suyunu? Arada farkli tarifler verir misin, denemek isterim:)
@CheGuevera hadi senden bekliyorum gunun ilk bildirimini
Ben de cektim bu hafta dayanamadim cok takmisim arti gelecek diyeBu güzel kârenin fotosunu da cektimmama yukleyemiyorim ki
Günaydınlar
Süpersin bebeğim tebriklerrrVe tartildim geçen hafta 66,2
Bu hafta 64,9
E ozaman dans
Günaydin busecigim gelininiz iyi olacak insallahGunaydin demetcim cok az uyudum uyandim sabaha kadar defnenin horlamalarini dinledim. Hem defnenim tikanikligi uzdu hem de ozge bugun ameliyata giriyor gelinimiz onu taktim. Su an dr gelmis ameliyat onluklerini giymis hatta belki girmistir bile ilk onu alacaklarmis. Gece cok zor gecti kafamda deli sorular. Eksi bildirim verdim simdilik iyi haber bu insallah ozgenin de saglikla ameliyattan ciktigi haberini alacagim bi de.
Gunaydin canlar, hayirli cumalar:) Merak ve heyecanla guzel sonuclarinizi bekliyorum
haeshin gece ne kadar gec yatmissin canim. Cuma heyecani mi?:) Kuzun nasil oldu?:)
@Yawrukush iyi uykular gulum, Allah rahatlik versin:)
@edsofi usenme canisi, surekli performansini arttirmaya calis/farkli egzersizlere acik ol. Ne kaldi dugune, aldigin elbiseye girebilecek misin?
Harpy gecmis olsun canim.
Asyaca pasamiz cok tatli masallah:)
abesle_istigal yetistirebildin mi sunumunu gulum?:)
@AKovser neden suzuyorsunuz pilavin suyunu? Arada farkli tarifler verir misin, denemek isterim:)
@CheGuevera hadi senden bekliyorum gunun ilk bildirimini
Canim tebrik ediyorumVe tartildim geçen hafta 66,2
Bu hafta 64,9
E ozaman dans
Tebrikler canimGh 62.6
Bh 62.4
F 200 gr
Su an bir oh cektim dun sabah tam 63 ciktim tartida ve gun ocinde anlamissinizdir hic umudum yoktu allah ozgeme acidi :)Eki Görüntüle 1818393
Tebrik ediyorum tatlimmmmmGecen hafta: 76.4
Bu hafta 75.1
Fark: 1.3
Günaydin kizlar, hayirli, mutlu, huzurlu cumalar ♥
Demek ki ben ondan fazla cikiyorumGidim de kaşımı bıyığımı alim, yarın tartı ya faydası olur
Allah bagislasin masallah yakisiklima :)) Bahti da kendi gibi güzel olsun insallah ♥yahu siz benim profil resmimde ki yakışıklı adamı nasıl farketmezsinizz
Sizin gibi tatli o daGünaydın kızlar, bol eksili cuma günü biz gelene kadar başlamış bakıyorumben daha tartılmadım ama "içimde bir umut vuslata dair"
Gece yine bir süre ilacın etkisi geçtiği 1-2 saat ayaktaydık.. ben de o süre Zarfında geçmiş yaptım;Asyaca oğlun çok tatlıymış gözlükler de çok yakışmış küçük bir Ada'm olmuş. Adeta dünyanın en uslu en akıllı çocuğu dersin. Acaba bu yaramazlıkları sen mi uyduruyordun
Ay ne tatlı bişey ogünaydın Can'ım..
Ve tartildim geçen hafta 66,2
Bu hafta 64,9
E ozaman dans
Gh 62.6
Bh 62.4
F 200 gr
Su an bir oh cektim dun sabah tam 63 ciktim tartida ve gun ocinde anlamissinizdir hic umudum yoktu allah ozgeme acidi :)Eki Görüntüle 1818393
Gecen hafta: 76.4
Bu hafta 75.1
Fark: 1.3
Hepinizi tebrik ederim kizlar muhtesemsinizGecen hafta 95.5
Bu hafta 94.2
Fark-1.3
%1.36
Bugun tam 9.haftam bitti diyete ve spora baslayali
107 ile basladim
9haftada 13 kg hafifledim
Mutlulugum tarifsiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?