Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gecen hafta: 76.4
Bu hafta 75.1
Fark: 1.3
Gecen hafta 95.5
Bu hafta 94.2
Fark-1.3
%1.36
Bugun tam 9.haftam bitti diyete ve spora baslayali
107 ile basladim
9haftada 13 kg hafifledim
Mutlulugum tarifsiz
Supersiniz kizcelerrrr :)

öyle tabikisi ama midemi bulandırıyor.

En dayanamadığım şey yoksa dün önümde tramisu ve kek vardı omlara bakmadım hiç

ay bendeee ama bizde öyle yapan yok haşhaşı bi tek annem kullanır oda antalyada
evde benim varda kısmet olmadı yapmak hiç

kızlar bu sabahı baştan sona kadar okudum tebrik ederim hepiniz çok güzel kilolar vermişsiniz ,inşallah 1. lik bizim olur

Geçen hafta 59.7
bu hafta : 59.6 ahaahahh fark 0.1 geçen hafta listeye dahil olmak isterdim 1.3 kilo vermiştim bu hafta da Allahtan listeye dahil değilim diyorum

Geçen hafta:56.2
Bu hafta:55.6
Fark:0.6
Tebrikler güzelim
Kizlar ya bu coklu alinti nasil yapiliyor msj yazmak icin yapamadım ben
Canim 2 secenek var. 1. cevaplamak istedigin bütün mesajlari "cevapla" butonuna basarak en asagida bulunan mesaj kutucuguna gönderebilirsin. Her mesajin sonunda ki [/QUOTE] yazisindan sonra yorumunu yaparak cevaplandirmis olursun. 2. mesajlarin yaninda yazan "coklu alinti" butonuna tiklayip alintilamak istedigin mesajlari seciyorsun sonrada mesaj kutucugunun alt tarafinda bulunan alintilari ekle'ye tiklayip sectigin mesajlari mesaj kutucuguna ekletiyorsun.

Ay ne zormus anlatmasi :)) bilmiyorum becerebildim mi :)

Günaydin hayirli cumalar okuldayim internrt cekmiyor fazla hemen kilo bildirimimi yapayim kilo veren herkeside tebrik ederim
Gecen hafta 68
Bu hafta 67.6
Tebrikler kuzum :)
öyle tabikisi ama midemi bulandırıyor.
Ah canim biliyorum ya senin regl dönemin hep böyle zor geciyor Allah yardimcin olsun

Eksi olsun camurdan olsun 100 gram da yeter yeter ki düsüste olalim :)

Karistirdim o zaman 7 ocakta dogum yaptim zayiflamaya calisiyrm keske o kadar kilo almasaydim

Canım ben 13 kg aldım hamileliğimde. 50 ile başlamıştım hamililiğime. sen kaç kg almıştın ? hiç bir şeyim olmuyor 34-36 giyiyordum şuanda 38 de bile pantolonu zor kapatıyorum. Çalıştığım için çok pantolonum elbisem var sonuçta bir yerdede bütçe var herşeyimi baştan almam mümkn değil... en kısa sürede tekrar 50 olmam lazım. hatta burda hedefimi 49 koydum. senin hedefin ne ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…