canım gelinin için çok geçmiş olsum hayırlı güzel haberlerini alıcaz inşallah ameliyattan sonraUyuyamiyoruuuuuummmmm
Günaydin kizlar, hayirli, mutlu, huzurlu cumalar ♥
13 kg harika tebrik ederim azminizden ötürüGecen hafta 95.5
Bu hafta 94.2
Fark-1.3
%1.36
Bugun tam 9.haftam bitti diyete ve spora baslayali
107 ile basladim
9haftada 13 kg hafifledim
Mutlulugum tarifsiz
Oğluşuma diyorum hadi yavrum em sütlerini tartıda fazla çıkıcamemmiyoooo
regl iken ben min 300 gr alırım kilo vermiş olman aslında daha çok verdiğini gösteriyor canım :)) haftaya belli olur bak :)
tabiki canım bide reglm buna rağmen cok sevindirik oldum
e 100 gr da yeter hastanelerde yattım ben amaEksi olsun camurdan olsun100 gram da yeter yeter ki düsüste olalim :)
Bende erkek diye biliyordum, demek ki cinsiyetsizahyy buna bayıldım , bunny kız erkek değil miydi ama :))
Gecmis olsun canim niye hastanedeydin? Kacirmisim ben orayie 100 gr da yeter hastanelerde yattım ben ama
Ablacim dualarim özgeyle insallah cok güzel haberler alacaksiniz, ameliyattan cikinca yeni dogmus gibi olacak Allahin izniyle. Rabbim yardimcisi olsun.Gunaydin demetcim cok az uyudum uyandim sabaha kadar defnenin horlamalarini dinledim. Hem defnenim tikanikligi uzdu hem de ozge bugun ameliyata giriyor gelinimiz onu taktim. Su an dr gelmis ameliyat onluklerini giymis hatta belki girmistir bile ilk onu alacaklarmis. Gece cok zor gecti kafamda deli sorular. Eksi bildirim verdim simdilik iyi haber bu insallah ozgenin de saglikla ameliyattan ciktigi haberini alacagim bi de.
canım gelinin için çok geçmiş olsum hayırlı güzel haberlerini alıcaz inşallah ameliyattan sonra
ahyy buna bayıldım , bunny kız erkek değil miydi ama :))
13 kg harika tebrik ederim azminizden ötürü
ahahah çok güldüm yirim onu beeennnnn
regl iken ben min 300 gr alırım kilo vermiş olman aslında daha çok verdiğini gösteriyor canım :)) haftaya belli olur bak :)
e 100 gr da yeter hastanelerde yattım ben ama
Alllllllllaaaaaaaaaaaaaaahhhh
Allahım biliyorum süperim harikayim çoklu alintiyida öğrendim nasıl zekiyim ya 6 ay gibi kısa bir sürede hemen çözdüm nasıl yapıldığınıSüpersin bebeğim tebriklerrr
Mukemmel sen bi 17 daha verirsin cook rahat tebriklerGecen hafta 95.5
Bu hafta 94.2
Fark-1.3
%1.36
Bugun tam 9.haftam bitti diyete ve spora baslayali
107 ile basladim
9haftada 13 kg hafifledim
Mutlulugum tarifsiz
Kurt iyidir ya organik demek kiMaydonozu sıcak suyamı koyup içiyosunuz?
Birde ben pek wceye cıkamıyorum
Kayısı dışında ne önerirsiniz.
Kayısımda geçen kurt cıktı bi süre yemek istemiyorumda
Canim belki ilk kalktiginda üzerinde sislik varmistir o yüzden fazla cikmissindir.Kızlar tartım bozuldu mu naaptı bilmiyorumkafası çok karışık.. İlk tartıldığımda sabit çıktım hatta sinirden gittim tekrar yattım sonraki tartılmamda da aşağıdaki sonuç çıktı tekrar tekrar tartılıyorum aynı.. Dedim son kararın mı? Cevap vermedi.. Tabi tartı görevini bile yarım yamalak yapan bir tartıdan konuşmasını beklemek haksızlık oldu biraz
Geçen hafta: 84.5
Bu hafta: 83.3
Fark:1.2
Oran: 1.4
Tebrikler canim, asma yüzünü 300 gram bile olsa gitti diye mutlu olmalisin.Gecen hafta 54.5
Bu hafta 54.2
Fark -300
az geliyor sanki bana bilmemki oructan herhalde az gitdiTebrikler canim, asma yüzünü 300 gram bile olsa gitti diye mutlu olmalisin.
Az olsun öz olsun, cok gidip geri dönmesinden iyidir :)az geliyor sanki bana bilmemki oructan herhalde az gitdi
Neresi iyi ya.Kurt iyidir ya organik demek ki
Ewet rekor kg ben verdim
Gecen hafta 73.2
Bu hafta 73.1
Gene rezilleri oynuom okdar spor nerde bilmem
Bağların bahçelerin güzel oldugu mis gibi yer:))Ziplayalim valla ozkonakta kalmistik cok guzeldi
Sabahtan beri koşturuyorum bu evin işleri neden bitmez.. çamaşırdı etrafı topla toz al sil süpür...
yarın da oğlumun 23 nisan gösterisi varmış atılan sms i atlamışım. Oğlumda hayatta bişey anlatmaz meğer kaç tane rolü varmış Hocası ile başka bişey konuşmak için aradığımda dedi yarın 2 de geliyorsunuz dimi dedim nereye :)) kadın şok... Eşimi aradım o da öğleden sonra çok önemli işler toplantılar var hayatta ayrılamam yerimden dedi. bir yandan o üzüldü önceden bilseydim ona göre ayarlardım diye. En kötü ben bebeğimi alıp taksiye atlayacağım ve gideceğim..... Neden erkek çocuklar okulda ne olup bittiğini anlatmaz ki... Benimkine yemekte ne çıktı bugün diyorum bilmiyorum diyor o derece.. :)
Nena bu nema problema ne demek soylemesi pek güzel benim no porplem
Aman leslie yi birak stepleye stepleye kocaman basen yapmis sen jiliye bak fit otesi tas hatun
Canlarim bugun gec kalktim, gece uyuyamadim, sabahta gec uyandim:)
Nasilsiniz guzeller?
Bugün ki menüm
Sabah: küçük muz
Ara: ev yapımı müsli
Öğlen: döner, salata ve ayran
Akşam: küçük bir muz
Spor: sadec 30-40 dakika yürüyüş 6000 adım
Haklısın ama kardeşimde çikolata delisi malesef gerçi bende öyleyim aramızdaki tek fark o kilo almaz ben kilo veremem.
Merhaba canim yagmur suan durdu gunes acti :)
kahvaltiya gel buyur:)
nasil gecti gunun?
Bizim kaderimiz diyelim canım hemşirelik nöbetli meslek maalesef sürekli gündüz çalışmak istesem bile en az 3-4 nöbet tutmak zorundayım. Ama şikayetçi değilim iznini kullanıyorum hafta içi 16 - 08 haftasonu 24 st nöbet tutunca 3 gün işe gelmiyorum.
Kolay gelsin canım yarın yoğun geçecek günün. Benim kızımda 26 mayısta dans gösterisi var şimdiden ayarlıyo benim gitmemi izin ayarlıycam inşallah eşimde gelebilir.
ablam sokma hashas eve gozunu seveyim:)
100 DK olsun ablam..
Sagol canim. Defne icin yarin randevu alabilecegiz anca ozge ama cocuk acayip tikali ve haliyle sinirli. Onumuzdeki hafta belli olur heralde canim.
Dun deniz uzun suredir ilk defa cis kaçırdı siz ne yaptiniz alisti mi akin pasa tuvalete.
@melinda23 canımm bazen hiç bellli olmuyor yoğunluğum oluyor daha az girdiğim günler oluyor.. Ama sen de artık eskisi gibi değilsinn lütfen daha sık katılmaya çalış. özlüyom ya kız ben senii
Selam kızlar nassınız?
Ben tatildeyim malumBurda çok fena yiyip içiyolarr dayanabildiğim kadar dayanıyorum #direnmuge modundayım
Dün giremedim yolculuktan dolayı. Bugünki menüm:
Sabah:
5 sigara böreğiaz yumurta, domates,salatalık, peynir, zeytin
Öğlen:
4 diyet gevrek
Ara:
2 bisküvi, bir gofret
Akşam:
1 kase sebze yemeği , salata
Bol bol yüzdüm, yediklerimi de yakmışımdır inşallah
Sizler nasılsınız? ne var ne yok, ben inşallah kilo almamışımdır yaaa
Sabah
sahan da yumurta
zeytin
peynir
kaju, ceviz
domates
salatalık
Öğlen
Türk kahvesi 2 fincan, soda
4 bardak maydanoz suyu
Akşam
Balık
Salata
Su: 2.5 lt
Spor: yok
İlerleyen saatler de 2 fincan da yeşil çay tüketicem.
ahahah aynenyiyerek direniyor mügecan =)
Herkese merhabaa
SABAH
1 Haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 dilim peynir
1 su bardağı süt
1 dilim kepek ekmeği
ARA
1 sade Türk kahvesi
ÖĞLE
4 yk barbunya yemeği
3 yk bulgur pilavı
1 kase yoğurt
ARA
Yeşilçay ve süt arttırıcı çay ( humana still tea )
AKŞAM
4 yk tavuklu bezelye yemeği
3 yk bulgur pilavı
1 kase yoğurt
ARA
3 hurma yiyeceğim
3 litre su ( yatmadan içmiş olacağım)
siyah çay demledim içiyorum.... ( hiç bir içeceğime şeker kullanmıyorum.)
Bugün spor yapmadım, dinlendiriyorum kendimi. Yarın bakalım tartı ne gösterecek. Bugün aranıza katılışımın 1. haftası... Bir haftadaha denemedeyim. Umarım güzel sonuçlar alırım yarın... )
Gidim de kaşımı bıyığımı alim, yarın tartı ya faydası olur
Menüm
Sahur
5 kayısı kurusu
2 dilim çavdar ekmeği, peynir
su
İftar
1 kase yoğurt çorbası
azıcık pilav (kendim yaptım diye demiyorum ama berbattı, lapa ötesi lapa olduuyenilecek gibi değildi zaten )
salatalık, turp
Suyu tam hatırlamıyorum, 1 litreyi geçti sanırım, biraz da içmeğe çalışırım
2 fincan çay
yap guzelim, yap canimin ici
seninki daha cabuk sekillenir bak Edaninki sallaniyormus besik gibiedsofi
Biraz öyle olduu
Çorbaya da yarım kilo tuz atmıştım sanırım, zor içtimgerçi konuştuktan sonra attım ama
Lesli yap sen Lesli basenler fora gobekler yercekimine uymus. O zor bu zor hic zora gelmiyon arkadas. Ya bak diyorum sana biraz zorlayabilirsin artik bayadir forumdasin ve hep egzersiz yaptin sen de mi. Yapinca ve sonucunu görünce anlicaksin tas oluyorsun hafifliyorsun. Biraz zorlan.
Hahahha yav ben evde olcam var ya dibine vururdum.
ben azda olsa bu gun eksi gordum tartida
Kızımm benim beğenen beğenmiş, alan almışşAdam beni zaten Tembelim diye seviyor dahası var mı biliyor hiçbirşey beceremediğimii
Gerçi evi yakmamdan falan korkmuyor değill
1 kere tencere tutacağı yakmışlığım var, yemeği unutmayayım diye A4-e kafam kadar yazı yazıp dolaba asmışlığım varrKendimi gömüyorum şu ann
yahu siz benim profil resmimde ki yakışıklı adamı nasıl farketmezsinizz
Busem benim doktorum bir rahat ki kos, yuz, bisiklet sur, egzersizden bir sey olmaz diyor:)
ilk dogumda da oyleydi, hic zorlamiyorum kendimi, yuruyus hergun oglanin pesinde durmuyorum zaten:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?