evet ya ala bilseydim bir az sozlumden alirdim gicik ya o kadar boyu var hepsini kendine sakliyor :)))İşte yedim yedim olmadım ama
boydan kaybetmişiz bizzzyoksa 55 fıstık gibi kilo aslında
:))Kolaymıkaptanım zorlardan gidiyor
Beğendin mi canım mistiğiSelam kızlar nasılsınız? Ben çok yorgunumneden diye sormayın anlatacak halim bile kalmadı. Kızımı uyutuyorum şimdi keşke o uyuyunca ben de tumva yatak yapabilsem ama yapamıyorum çünkü misafirler gelecek ..
Neyse menümü yazayım bari..
Sabah
Sütlü yulaf kayısı
Yumurta
Ara yarım pamuk şeker
Öğlen
3 köfte
3 yk b pilavı
Çorba
Ara mistik (sonunda buldum)
Akşam
1 kase çorba
1 kase etli nohut.
Çok su içemedim Boğaz'ım çok ağrıyor.
evet ya ala bilseydim bir az sozlumden alirdim gicik ya o kadar boyu var hepsini kendine sakliyor :)))
Vallah bende özledim :)Özlemiştirr
Ya şey dicektimm sen mobilya alınca resim at olur muuuu, merak ediyorummmm
Vallah bende özledim :)
Atarım tabisi kuzumm :) nasıl birşey beğeneceğimi bende çok merak ediyorum vallaha ben benimkime beğendiğim tarzların fotosunu attım diyor abarttı sanki bunlar
Göstermeseydin alınca görürdüüEnişte sade modern tarzı birşeyler olur diye düşünmüştür
ayy şimdiden nasıl bişi istediğimi görsün diye gönderdim alışsın onların orada gelin ne istenirse alınırmış erkek karışmazmış yaa aslında ben tamamen spor tarzı alırım diye düşünmüştüm ki annem yengem fikrimi değiştirdi sonra Avangartlar hoşuma gitti benimde:)
Ahh canımm Allah kolaylık versin sana benimkide aslında sen bilim yapar ama ben deli olurum :) mesela diyorum telefona kılıf alacam mavi mi pembe mi diyo sen bilin yaa kararsız kalmışım ki sana soruyorum sonra sinirden telefonu kapatım ikisinide alırımSen de haklısın sonra şok olmasınnSeninki yine iyi fikrini söylüyor ben göstersem ne farkeder nasıl istiyorsan öyle al falan der, hiiiççç karışmazz, neredeyse zerre kadar umurunda değil mobilyaydı, eşyaydıı, 1 tane halı alcam hem üstünde uyuruz, hem yemek yeriz, hem otururuz desem inan kabul eder bu yönü hoşuma gitmiyor değil ama istiyorum ki birşey sorduğum zaman onun da fikrini alayım, ortak karar olsunn, yok ama mümkün değilll
İyi bari sen en azından nasıl bir tarz istediğini bulmuşsun, bende o da yok, çok merak ediyorum benim gibi kararsızlar nasıl mobilya alıyor
Ahh canımm Allah kolaylık versin sana benimkide aslında sen bilim yapar ama ben deli olurum :) mesela diyorum telefona kılıf alacam mavi mi pembe mi diyo sen bilin yaa kararsız kalmışım ki sana soruyorum sonra sinirden telefonu kapatım ikisinide alırımsanki onun parasını harcıyorum ay vallaha ben aslında çok kolay beğenirim ama işin içine anneler yengeler girince kasım kasım kasılıyorum Allah yardımcımız olsun gülüm:))
Annemle babamla gideceğiz onun aileside olacak bakalım sonuç ne olacakSağol canımm :))
Sen en iyisi kimseye haber vermeden git al eşyalarını, yoksa durum vahimm, her kafadan bir ses çıkacakk
Bu saatte ne mısafırım yaw
Harpy geçmiş olsun canımmm
Annemle babamla gideceğiz onun aileside olacak bakalım sonuç ne olacakolanaları yazacam zati:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?