Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kolaymı kaptanım zorlardan gidiyor
:))
Beğendin mi canım mistiği

evet ya ala bilseydim bir az sozlumden alirdim gicik ya o kadar boyu var hepsini kendine sakliyor :)))

Yok canımm yokk onlardan hayır yok bu konuda
Durumumuz aynı desenee Bir de asker gidince boyu uzadı çok kısaymış gibi, gelince merdiven alırım artık yanında durmak içinn

Özlemiştirr
Ya şey dicektimm sen mobilya alınca resim at olur muuuu, merak ediyorummmm
Vallah bende özledim :)
Atarım tabisi kuzumm :) nasıl birşey beğeneceğimi bende çok merak ediyorum vallaha ben benimkime beğendiğim tarzların fotosunu attım diyor abarttı sanki bunlar

Vallah bende özledim :)
Atarım tabisi kuzumm :) nasıl birşey beğeneceğimi bende çok merak ediyorum vallaha ben benimkime beğendiğim tarzların fotosunu attım diyor abarttı sanki bunlar

Göstermeseydin alınca görürdüü Enişte sade modern tarzı birşeyler olur diye düşünmüştür

Göstermeseydin alınca görürdüü Enişte sade modern tarzı birşeyler olur diye düşünmüştür
ayy şimdiden nasıl bişi istediğimi görsün diye gönderdim alışsın onların orada gelin ne istenirse alınırmış erkek karışmazmış yaa aslında ben tamamen spor tarzı alırım diye düşünmüştüm ki annem yengem fikrimi değiştirdisonra Avangartlar hoşuma gitti benimde:)

Sen de haklısın sonra şok olmasınn Seninki yine iyi fikrini söylüyor ben göstersem ne farkeder nasıl istiyorsan öyle al falan der, hiiiççç karışmazz, neredeyse zerre kadar umurunda değil mobilyaydı, eşyaydıı, 1 tane halı alcam hem üstünde uyuruz, hem yemek yeriz, hem otururuz desem inan kabul eder bu yönü hoşuma gitmiyor değil ama istiyorum ki birşey sorduğum zaman onun da fikrini alayım, ortak karar olsunn, yok ama mümkün değilll

İyi bari sen en azından nasıl bir tarz istediğini bulmuşsun, bende o da yok, çok merak ediyorum benim gibi kararsızlar nasıl mobilya alıyor

Ahh canımm Allah kolaylık versin sana benimkide aslında sen bilim yapar ama ben deli olurum :) mesela diyorum telefona kılıf alacam mavi mi pembe mi diyo sen bilin yaa kararsız kalmışım ki sana soruyorum sonra sinirden telefonu kapatım ikisinide alırım sanki onun parasını harcıyorum ay vallaha ben aslında çok kolay beğenirim ama işin içine anneler yengeler girince kasım kasım kasılıyorum Allah yardımcımız olsun gülüm:))

Sağol canımm :))
Sen en iyisi kimseye haber vermeden git al eşyalarını, yoksa durum vahimm, her kafadan bir ses çıkacakk

canlar kızlar kuzular
ben sunumun birini bitirdim
bir diğeri için okula gittim kütühaneye gittim makale kaynak buldummm elim kolum dosyalar yürüdüm yürüdüm az gittim uz gittim çiçekçiye gittim yeni fidele aldım
balkonumdaki minik bahçemi iyice düzenledimmmm
bu arada yemek çocuklar heryer çamur oldu falan neyse
sonra ödevime oturdummmm birinide bitirdimmmm derkennnnn bu saat oldu aklım sizlerdeydi ama saniye fırsatım olmadı:)

şimdi gelelim çılgın menüme
sabah 2 yumurtalı omlet
peynir yeşillik yarım çay kaşığı tahin pekmez
bolca yeşilçay eşliğindeeeee
öğlen hatta akşam üstü
yarım tabak kabak yemeği yogurtlu
akşam
az haşlanmış et
az ıspanak kavurması yogurtlu

su 2 ltden fazla
yoğunluktan spor yok ama 10bin adımı geçtim
serada okulda ulaşımdan erken inip binerek epeyce yürüdüm

şimdi bir bardak çayımı alıp geçmişe bakayımmmmmmmm
uyuyanlara da güzel uykular dileyeyimm
yarın haftasonuuu hepimiz biteceğiz güzelce dinlenelimmm beybilerimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…