Amin kuzum:))Allah kolaylık versin canım :)
Eline saglik papatyamCUMA GÜNÜ EGZERSİZLERİ
@tiffany20 spor yok
edsofi spor yok
@sevimlicadi0 = 50 (mekik,şinav,kol-bacak hareketi)+5dk simit bölgesi için hareket+3500adım
@Ollalla =15100 adım+500 ipsiz atlama
@gogo2405 =12000 adım+300 ip atlama
Dahlia_ =10 min abs workout+600zıplama+4500adım
happy_moon =2mil leslie
@CheGuevera =24000 adım
Mavibocuk =1saat airobik+6000adım
@abesle_istigal =10000 adım geçti
Kızlar unuttuğum biri varsa hatırlatsın:)
Eline saglik papatyam
İşte yedim yedim olmadım ama
boydan kaybetmişiz bizzzyoksa 55 fıstık gibi kilo aslında
:))
Beğendin mi canım mistiği
Eki Görüntüle 1818983
Aha bu da evin kucuk oglu... Artik ailecek taniyin bizi :))
CUMA GÜNÜ EGZERSİZLERİ
@tiffany20 spor yok
edsofi spor yok
@sevimlicadi0 = 50 (mekik,şinav,kol-bacak hareketi)+5dk simit bölgesi için hareket+3500adım
@Ollalla =15100 adım+500 ipsiz atlama
@gogo2405 =12000 adım+300 ip atlama
Dahlia_ =10 min abs workout+600zıplama+4500adım
happy_moon =2mil leslie
@CheGuevera =24000 adım
Mavibocuk =1saat airobik+6000adım
@abesle_istigal =10000 adım geçti
Kızlar unuttuğum biri varsa hatırlatsın:)
Napiyorsunuz gencler, yarin kayinvalideme gidiyorum giremem muhtemelen. Cok yazisip sayfa biriktirmeyin aciyin bana
Eki Görüntüle 1818983
Aha bu da evin kucuk oglu... Artik ailecek taniyin bizi :))
Afiyet olsun tatlım :))Beğenilmeyecek gibi değil ki canım. Biraz şekerli olsa tam salep :) teşekkürler çok güzel birşey kattınız hayatıma:)
Minnoş bu yaaa adı nedir?
Eline sağlık canımm :)
Vallahı ya oruc tutunca brn ne yediğimi bilmiomki sekerm iniallah yarın 5ymrtyla baslıcam kahvaltımaNeyapim ablacim okul is ev sürünüyorum :). Sen neyapip ne ediyorsun. Buaralar yumurtaöyi azaltmissin ben sen oruc tutacam dediginde iftardada sahurdada yumurta yersin diye düsünmüstüm
:) ben 1.52
Bak tavuklarım ve yawruları alınıo heeeBen hatta tavuk üstüne yumurta koyup yer diyordum ama yemiyor
Eda kesecekk benii
Tavuklar kovalasın seni inşsllah
boyu uzun göstermiyoEline sağlık canımm :)
Şanslısın cumartesi pek sayfa birikmez, yani umarımm
Ay ben bunu yerimmm, kedi de diyette sanırımm pek ince
gümüş :)Beğenilmeyecek gibi değil ki canım. Biraz şekerli olsa tam salep :) teşekkürler çok güzel birşey kattınız hayatıma:)
Minnoş bu yaaa adı nedir?
Ayy çocuktan al haberiboyu uzun göstermiyo
kız birikmesin haa gerçi yarın çok duracağımı sanmıyorum çocuklar beni sabote etti, akşam babanneleriyle konuşurken ''yarın bize bişey sorma annem evde olanı anlatmayın dedi'' dediler beni mahfettiler
Ooo siz butun kadro gtceksınız anlaşılanAnnemle babamla gideceğiz onun aileside olacak bakalım sonuç ne olacakolanaları yazacam zati:)
bende dibek kahvesine taktım kafayı bu ara hunharca içiyorum. Evde kalmamış eşimi yalvar yakar arkadaşa gönderdim şimdi getirecekk heryer kapalı bu saatte. Aşerdin sanki diye söylene söylene çıktıKızlar çok üsüdüm sıcak bişiler içim:)
HihihihNapiyorsunuz gencler, yarin kayinvalideme gidiyorum giremem muhtemelen. Cok yazisip sayfa biriktirmeyin aciyin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?