Aynn yaOoo siz butun kadro gtceksınız anlaşılan
bende dibek kahvesine taktım kafayı bu ara hunharca içiyorum. Evde kalmamış eşimi yalvar yakar arkadaşa gönderdim şimdi getirecekk heryer kapalı bu saatte. Aşerdin sanki diye söylene söylene çıktı
Bak tavuklarım ve yawruları alınıo heee
boyu uzun göstermiyo
kız birikmesin haa gerçi yarın çok duracağımı sanmıyorum çocuklar beni sabote etti, akşam babanneleriyle konuşurken ''yarın bize bişey sorma annem evde olanı anlatmayın dedi'' dediler beni mahfettiler
Tatlim benmi goremedimmmCUMA GÜNÜ EGZERSİZLERİ
@tiffany20 spor yok
edsofi spor yok
@sevimlicadi0 = 50 (mekik,şinav,kol-bacak hareketi)+5dk simit bölgesi için hareket+3500adım
@Ollalla =15100 adım+500 ipsiz atlama
@gogo2405 =12000 adım+300 ip atlama
Dahlia_ =10 min abs workout+600zıplama+4500adım
@happy_moon =2mil leslie
@CheGuevera =24000 adım
Mavibocuk =1saat airobik+6000adım
abesle_istigal =10000 adım geçti
Kızlar unuttuğum biri varsa hatırlatsın:)
Hihihihtabi. Tabi ni demek
arkadaşta var onlara gittiAynn yadaha desem hadi sende gel diye gelecekler var:)
ah ah ne güzel söylene söylene aramaya gitmiş oh afiyet olsun kuzum iç inşallah eniştede bulur
Hadi ya okdar kısa mısın tatlım aman canım ya kısayken kilo almaya hakkın olmuyor en ufal kg da belli oluo ıyykkk bende 1.63:) ben 1.52
yok gidim yoksa öbür hafta o gelirAlınmasın alınmasınnnnn
Boyunu yerim ben onunnnnn, kedi hastası olarak gördüğüm her kediyi yeme isteği oluyor bendeManyak mıyım neyimm
Kötü olmuşşş, hiç gitmesen mi yarınn
İnt. Olsa can kurban yaEdaaaa, gel muhabbetin dibine vuralımm, yarın kimse olmayacak anlaşılannn
kızı depresyona soktunn o kadar kısamısın dio yaHadi ya okdar kısa mısın tatlım aman canım ya kısayken kilo almaya hakkın olmuyor en ufal kg da belli oluo ıyykkk bende 1.63ben heryerden alıom kısa olmak zor beya bence
kız çok fenalar yaa, çok fena patladımAyy çocuktan al haberi
yok gidim yoksa öbür hafta o gelir
şimdi hiç değilse misafir konumunda istediğim saatte kalkar gelirim. Kediyle kavga ediyor o gelmesin
İnt. Olsa can kurban yayoğ yoğ.. bağış yapın bana
kızı depresyona soktunn o kadar kısamısın dio ya
Yok yaw ben kendim kısa oldugum için daha kısa birini gorunce sasrdm aniden:)kızı depresyona soktunn o kadar kısamısın dio ya
Tatlım bugün birazcık aksaklık oldu ama artık inşallah bu şekilde olacak tüm herkesi etiketleyeceğiz :) bu hafta sporumuzu da diyetimizide sıkı tutalım diyoruz kuzuşTatlim benmi goremedimmm
Sporda ayri etiket mi yapacagizzz
Oda iyi:)) yapında için mis gibi ben üşendim çorapgiydim ve yatağa geçtim :)) deryam bi mesajlara baksana:)arkadaşta var onlara gitti
Dahlia_ koz kedimş yicen ayy açlıktan ne yicegini sasrdın sen mıs gibi tavuk verken baska tatlar arama içerisindesin
Nacizane fikrim sen jillian leslie hepsinden ortaya karısık yap canmDikkat dikkatYawrukush
Kaptanim squati kucuk popolularmi yapmali yoksa buyukkende yaparsak etkisi olurmu
Eger olursa squat aylik programi baslatalimm
2.sorum benim gobegim cok guzel eriyor ama hala bedenime gore cok dikkat cekiyorrr ne yapmaliyimki ciddi fark goreyim kisa zamanda
3.kisimmm
2emzirme onca kilo al ver gogus bedenim 110dan 95e dustu bu 9 ayda
Sıkılastirici krremle masajimi hergun yapiyorum ama baska ne yapabilirim..
Veeee en onemlisi
Durus bozuklugum var
Ozellikle farkinda olmadan resmen boynum yamukcak ne yapmaliyimmmm
Verecegin egzersizleri banttan sonra uygulayacagim isindiktan sonra simdiden tesekkur eder saygilarimi sunarim
Ayy vallaha yaaa söyleme dersin dan söylerler bide bişi yapmamış gibi gülerler yakız çok fenalar yaa, çok fena patladım
Kız yazık kediye sen timsah eti ceylan olmadı zürafa deneHeheee delirdim açlıktannnn
Gerçekten yiyecek et bulamıyorummTavuktan gına geldi, eti görecek gözüm yok artık, balık desen haftada 1 defa zor yerim, ne yiyeceğim bennnnnnn kedilerimi gözüme kestirdim artık napalımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?