Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ooo siz butun kadro gtceksınız anlaşılan
Aynn ya daha desem hadi sende gel diye gelecekler var:)
bende dibek kahvesine taktım kafayı bu ara hunharca içiyorum. Evde kalmamış eşimi yalvar yakar arkadaşa gönderdim şimdi getirecekk heryer kapalı bu saatte. Aşerdin sanki diye söylene söylene çıktı
ah ah ne güzel söylene söylene aramaya gitmiş oh afiyet olsun kuzum iç inşallah eniştede bulur

Bak tavuklarım ve yawruları alınıo heee

Alınmasın alınmasınnnnn

Boyunu yerim ben onunnnnn, kedi hastası olarak gördüğüm her kediyi yeme isteği oluyor bendeManyak mıyım neyimm

Kötü olmuşşş, hiç gitmesen mi yarınn

Tatlim benmi goremedimmm
Sporda ayri etiket mi yapacagizzz

Alınmasın alınmasınnnnn

Boyunu yerim ben onunnnnn, kedi hastası olarak gördüğüm her kediyi yeme isteği oluyor bendeManyak mıyım neyimm

Kötü olmuşşş, hiç gitmesen mi yarınn
yok gidim yoksa öbür hafta o gelir
şimdi hiç değilse misafir konumunda istediğim saatte kalkar gelirim. Kediyle kavga ediyor o gelmesin

Hadi ya okdar kısa mısın tatlım aman canım ya kısayken kilo almaya hakkın olmuyor en ufal kg da belli oluo ıyykkk bende 1.63 ben heryerden alıom kısa olmak zor beya bence
kızı depresyona soktunn o kadar kısamısın dio ya

Dikkat dikkat Yawrukush
Kaptanim squati kucuk popolularmi yapmali yoksa buyukkende yaparsak etkisi olurmu
Eger olursa squat aylik programi baslatalimm

2.sorum benim gobegim cok guzel eriyor ama hala bedenime gore cok dikkat cekiyorrr ne yapmaliyimki ciddi fark goreyim kisa zamanda

3.kisimmm
2emzirme onca kilo al ver gogus bedenim 110dan 95e dustu bu 9 ayda
Sıkılastirici krremle masajimi hergun yapiyorum ama baska ne yapabilirim..

Veeee en onemlisi
Durus bozuklugum var
Ozellikle farkinda olmadan resmen boynum yamukcak ne yapmaliyimmmm

Verecegin egzersizleri banttan sonra uygulayacagim isindiktan sonra simdiden tesekkur eder saygilarimi sunarim

yok gidim yoksa öbür hafta o gelir
şimdi hiç değilse misafir konumunda istediğim saatte kalkar gelirim. Kediyle kavga ediyor o gelmesin

Hiiii kediye laf söyletmemmmm, git gitt gelmesinnnnn

İnt. Olsa can kurban ya yoğ yoğ.. bağış yapın bana

Eda için bağış kampanyamız başlamıştır, pamuk eller cebe
Unutmuştum bir an benimki de sorunlu, kaç saattir niye gitmedi diye merak ediyorum bütün gün delirtti beni

kızı depresyona soktunn o kadar kısamısın dio ya

Sesli güldümmmm

Tatlim benmi goremedimmm
Sporda ayri etiket mi yapacagizzz
Tatlım bugün birazcık aksaklık oldu ama artık inşallah bu şekilde olacak tüm herkesi etiketleyeceğiz :) bu hafta sporumuzu da diyetimizide sıkı tutalım diyoruz kuzuş
arkadaşta var onlara gitti
Oda iyi:)) yapında için mis gibi ben üşendim çorapgiydim ve yatağa geçtim :)) deryam bi mesajlara baksana:)

Dahlia_ koz kedimş yicen ayy açlıktan ne yicegini sasrdın sen mıs gibi tavuk verken baska tatlar arama içerisindesin

Heheee delirdim açlıktannnn
Gerçekten yiyecek et bulamıyorumm Tavuktan gına geldi, eti görecek gözüm yok artık, balık desen haftada 1 defa zor yerim, ne yiyeceğim bennnnnnnkedilerimi gözüme kestirdim artık napalımmmm

Nacizane fikrim sen jillian leslie hepsinden ortaya karısık yap canm

Kız yazık kediye sen timsah eti ceylan olmadı zürafa dene bak tavuklarıma laf söletmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…