Bagışlarınız için tesekkurler hepinize duacıyımHiiii kediye laf söyletmemmmm, git gitt gelmesinnnnn
Eda için bağış kampanyamız başlamıştır, pamuk eller cebe
Unutmuştum bir an benimki de sorunlu, kaç saattir niye gitmedi diye merak ediyorumbütün gün delirtti beni
Sesli güldümmmm
Kız yazık kediye sen timsah eti ceylan olmadı zürafa denebak tavuklarıma laf söletmem
he yaa sorma valla. Daha yarın başıma ne işler açılcak kim bilir üffAyy vallaha yaaa söyleme dersin dan söylerler bide bişi yapmamış gibi gülerler yaah minik yaramazlar yaaa
Ah kuzum yaaa inşallah başka pot kırmazlar minişler yahe yaa sorma valla. Daha yarın başıma ne işler açılcak kim bilir üff
Hepsi benim zaten hepciğini ben yicemYapma bak tutamıyorum kendimi sesli gülüyorum gece vakti millet uyuyorr
Al tavukların senin olsunnnn
Aynen ben zaten kendime cok sert davraniyorum:)Tatlım bugün birazcık aksaklık oldu ama artık inşallah bu şekilde olacak tüm herkesi etiketleyeceğiz :) bu hafta sporumuzu da diyetimizide sıkı tutalım diyoruz kuzuş
Oda iyi:)) yapında için mis gibi ben üşendim çorapgiydim ve yatağa geçtim :)) deryam bi mesajlara baksana:)
Yok cnm ben sorunlu bolgelerimi calistiriyorumNacizane fikrim sen jillian leslie hepsinden ortaya karısık yap canm
Aynen ben zaten kendime cok sert davraniyorum:)
Sorun degilllll benim icin iyi bile tatlim
Yok cnm ben sorunlu bolgelerimi calistiriyorum
Diger yerler gidiyor zatenn :) :) :)
Valla canım jillian cok iyi mşşllahhh ben yarın yaparken kaptanımı guzrl anıcamAynen ben zaten kendime cok sert davraniyorum:)
Sorun degilllll benim icin iyi bile tatlim
Yok cnm ben sorunlu bolgelerimi calistiriyorum
Diger yerler gidiyor zatenn :) :) :)
Kesinlikleo zaman bu hafta birinciliğe oynuyalım tatlış hedefimiz büyük
Kız sende jj yap berabet başlayalım anamız aglasınAl al senin olsunnnn,
Herkese gösterelim 4. Takımın gücünüKesinlikle
Kız sende jj yap berabet başlayalım anamız aglasın
İyi geceler tatlımBen kaçıyorumm, ben kalsam bile gözlerim yastığa gitmiş bile
İyi geceler, Allah rahatlık versin
Kız jillian yapak yarımdan itibarenBen kaçıyorumm, ben kalsam bile gözlerim yastığa gitmiş bile
İyi geceler, Allah rahatlık versin
Kız bütün spor leslie gibiSadece jj mıı ???
Kaç tane yapalımmm3000-5000 falann ??
Kız bütün spor leslie gibi
Nie gozumn yemedimiYok ben küsüm jilliana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?