3mile ben 1 saat die biliorum canmben bu gu 3 mil yaptim oda 45 dakikaydi yalnismi yaptim acaba ???
Mecburrrrrrr naapaaacaaannnnÇorba tavukluydu, sonra yine tavuk vardıı yerken seni düşündüm yeminle
Salata doyduruyor canım, hem etten tavuktan gına geldii, yemek istemiyorum hiçç, mecburr
Sen yorgun hissedemezsin içinde bir can daha var onu ne kadar etkilediğinin farkına var lütfen ve olumlu ol Can'ın içinde ki can içinbende çok yorgun hissediyorum hem psikolojik hem bedenen
Attıramazsak kaptan bizim tozumuzu attırırOzgem merak etme ortaligin tozunu attircaz bu hafta ben bu pazari kazasiz atlattim ya beni tutamazsiniz :)))
Hamile değişim ama Can'ım cekti çok severim o yüzden yapmıyorum bayıla bayıla yerim çünküDimi Can'ım yaa simit 2 ekmek niyetine yedim, yawrukush kaptanım kızmaz ona ama sütlaç yemeye mecbur kaldım çünkü yollara düşecektik en az 5 saat yiyecek yoktu aç kalmak da istemedim en masum yine sütlaç göründü.. Umarım hamile arkadaşların canı çelmemiştir..
3mile ben 1 saat die biliorum canm
Saati farketmemişim kusura bakmayın kızlar.
Menüm Sabah 1.5 haşlanmış yumurta peynir zeytin domates salatalık yeşil biber 1 dilim tam buğday ekmeği çay
Sade kahve
Akşam 1 kepçe çorba 6 çiğköfte marulla biraz kuru yeşil fasulye
Çay 3 kuru kayısı
Su 2 lt
Spor adım yok 100 zıplama bugün kü spor 100 defa sadeceYawrukush
benden başka o canı kimse düşünmüyor zaten ama yıpratıyorlar gülüm inan yaSen yorgun hissedemezsin içinde bir can daha var onu ne kadar etkilediğinin farkına var lütfen ve olumlu ol Can'ın içinde ki can için
Attıramazsak kaptan bizim tozumuzu attırır
Biz iki kişiyiz Refik ve ben
Hamile değişim ama Can'ım cekti çok severim o yüzden yapmıyorum bayıla bayıla yerim çünkü
Evet canım öylecnm, sende de öğle yok klasik geç pazar kahvaltısından dolayı mı :) ?
Çok mu önemli onlar boşvereceksin dünyada ki hiç birşey evlattan kıymetli olamaz görme duyma bebişi etkileme bak daha çok hassas bir dönemdesin etme yavruya bunubenden başka o canı kimse düşünmüyor zaten ama yıpratıyorlar gülüm inan ya
Yarışmada başarılar arkadaşlar.Hak eden kazansın.
allah razı olsun duan için gülüm eşim söylicem artık gelmesin evime diyor ya artık ne derse desin bu zamana kadar ben engel oldum bir daha evime gelme demesine ama bak bugün bana söylediği şeylerden biri kolay kolay kim kaldırır ya ben geçen kahverengi lekelenme yaşayınca öncesinde de 1 kaybım oldu 2 aylık hamileyken ölmütü bebeğim diyorki elini açmış Allahım bu benim oğlumun şansımıydıda hani benim gibi çocuk tutmayan biriylee evlenmişdeli oldum ya deli bugünkü söylediklerinden yalnızca biri bende bir anadan doğdum bu kadar haksızlık olmaz ki eşimde hak ediyor oda laf veriyor ağzına artık nerden inceyse ordan kopsun durumuna geldim ya
iyi geceler herkese ben kactim
İyi geceler canım.iyi geceler herkese ben kactim
Insallah hepimiz icin cok daha güzel bir gün ve hafta olurÇok yorulmuşsun tüm yediklerini yakmışsındır canım, yarın daha güzel bir güne daha iyi başlayacaksın inşallah...iyi dinlenmeler.
2 avuc cerez bide dolma fazla oldu sankiKuzum be cezası esas Sana a yedin diye kızacak kaptanımız..
3 mil 45 dakika degil miydi? Benim bildigim her mil 15 dakika sürüyorOooyhhhh araya bide bosluk koydum be anam leslie 2 mile 46 dkka
Bende bunu yapuorum kiz sen 2 mile mi yaptin yoksa ben 3mileyimi yapiom
Bende bunu yapuorum kiz sen 2 mile mi yaptin yoksa ben 3mileyimi yapiom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?