Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Saati farketmemişim kusura bakmayın kızlar.
Menüm Sabah 1.5 haşlanmış yumurta peynir zeytin domates salatalık yeşil biber 1 dilim tam buğday ekmeği çay

Sade kahve

Akşam 1 kepçe çorba 6 çiğköfte marulla biraz kuru yeşil fasulye

Çay 3 kuru kayısı

Su 2 lt
Spor adım yok 100 zıplama bugün kü spor 100 defa sadece Yawrukush

bende çok yorgun hissediyorum hem psikolojik hem bedenen
Sen yorgun hissedemezsin içinde bir can daha var onu ne kadar etkilediğinin farkına var lütfen ve olumlu ol Can'ın içinde ki can için
Ozgem merak etme ortaligin tozunu attircaz bu hafta ben bu pazari kazasiz atlattim ya beni tutamazsiniz :)))
Attıramazsak kaptan bizim tozumuzu attırır
Biz iki kişiyiz Refik ve ben

Hamile değişim ama Can'ım cekti çok severim o yüzden yapmıyorum bayıla bayıla yerim çünkü

allah razı olsun duan için gülüm eşim söylicem artık gelmesin evime diyor ya artık ne derse desin bu zamana kadar ben engel oldum bir daha evime gelme demesine ama bak bugün bana söylediği şeylerden biri kolay kolay kim kaldırır ya ben geçen kahverengi lekelenme yaşayınca öncesinde de 1 kaybım oldu 2 aylık hamileyken ölmütü bebeğim diyorki elini açmış Allahım bu benim oğlumun şansımıydıda hani benim gibi çocuk tutmayan biriylee evlenmişdeli oldum ya deli bugünkü söylediklerinden yalnızca biri bende bir anadan doğdum bu kadar haksızlık olmaz ki eşimde hak ediyor oda laf veriyor ağzına artık nerden inceyse ordan kopsun durumuna geldim ya

cnm, sende de öğle yok klasik geç pazar kahvaltısından dolayı mı :) ?

benden başka o canı kimse düşünmüyor zaten ama yıpratıyorlar gülüm inan ya

benden başka o canı kimse düşünmüyor zaten ama yıpratıyorlar gülüm inan ya
Çok mu önemli onlar boşvereceksin dünyada ki hiç birşey evlattan kıymetli olamaz görme duyma bebişi etkileme bak daha çok hassas bir dönemdesin etme yavruya bunu

Yani şöyle düşün. Hayatta insan kalitesi diye bir şey var. Bazı insanlar hiç düşünmeden, cahilce, ağızlarından salyalar akarak içindeki kötülükleri karşısındaki kişiye kusuyorlar. Bu insanlar malesef her yerde. Bu kayınvaliden de olabilir, kız kardeş de olabilir, komşu da olabilir, iş arkadaşları da olabilir vs. Karşındakini kendin gibi görüp nasıl der? nasıl dedi? diye düşünürsen bu sadece senin enerjini düşürür. Beynin yorgunluktan yanacak gibi olur.
Öncelikle bu kişiyi bu şekilde kabullen ve seni bu şekilde ezdiğini düşündüğü anlarda açık açık gül.
Allah herkese kalbindekini versin. Duyma. İnsan değer verdiği kişiyi kale alır, değer verdiğine kırılır. Belli ki sen sevmiyorsun k.valideni.. eee o zaman ?? Bırak Allah aşkına! Evinden giderken, "Allahın selameti üzerine olsun anne" de kapat kapını. Bu kadar basit. Eşini ne doldur ne durdur. Madem çok çektin, bırak ne derse desin amaa topun ağzına sen girme. Bırak ona oğul halletsinler.Üzme tatlı canını hayatta hiç bir şey hiç kimse senden ve içinde taşıdığın evladından daha değerli değil....

Çok yorulmuşsun tüm yediklerini yakmışsındır canım, yarın daha güzel bir güne daha iyi başlayacaksın inşallah...iyi dinlenmeler.
Insallah hepimiz icin cok daha güzel bir gün ve hafta olur
Kuzum be cezası esas Sana a yedin diye kızacak kaptanımız..
2 avuc cerez bide dolma fazla oldu sanki
Oooyhhhh araya bide bosluk koydum be anam leslie 2 mile 46 dkka
3 mil 45 dakika degil miydi? Benim bildigim her mil 15 dakika sürüyor

Iyi geceler canlar.
Suan tikanmis trafikte ,uzun zamandir eve donmeye calisaraktan yaziyorum sizlere.
Bugun arkadaslarla piknik plani yapmistik ama piknik alanina vardiktan yarim saat sonra yagmur basladi ve her yeri sel goturuyor suan.
1 saattir eve donmeye calisiyoruz
Yollar kapali,trafik kazalari var.
Hava durumunuda kontrol etmistik ama aniden bastirdi yagmur.
Eve sag salim varirsak gelecegim takima hepinizi opuyorum canlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…