Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

InsaAllah guzel eksiler goruruz ikmiz ve hepimiz

Kuzum be cezası esas Sana a yedin diye kızacak kaptanımız..

Çok teşekkür ederim. Amin inşAllah. Bugün oğlum 65 günlük oldu. Çok bağımlıyım türk kahvesine. Hamileliğimde de doktorumun izni ile günde 1 fincan içtim. Şuanda da bırakmaya çalışıyorum ama kafama vuruyor resmen dayanamıyorum. Eğer bebeğime gerçekten bir zararı oluyorsa asla içmem Tavsiyeni ciddiye alıcam.
Evet teyzesi misler gibi kokuyor

Can'ım ben de bir süre basit şeker tüketmez sonra bir gün tüketince ertesi gün bariz bir şekilde yorgun uyanıyorum. Yarın sabah dikkat et. Sanki tüm enerjini tüketiyor.. Malesef beni de bu hafta sonları tüketiyor.. Gezmeden tozmadan öğünler kayıyor.. Siz de amma misafirliğe gitmişsiniz bayram günü gibi olmuş :)

Bugünkü menum
Sabah
1 kk peynir
salatalık biber domates
2 dilim ekmek
şekersiz çay
5 adet zeytin
2 haşlanmış yumurta
Ara
1 adet elma
Öğlen yok
Ara
süt
2 adet kuru kayısı
Akşam
sulu yemek
cacık
salata
ekmek yok
su 2 litre
bugünkü egzersiz 600 Yawrukush
adım 5693
100 yan bacak egzersizi

Dimi evet yarın yorgun uyanacağım muhtemelen.. Şuanda da zaten İstanbul Anadolu yakasındayım inanılmaz bir yağmur var. Mübarek gök nasıl gürlüyor Yarın da böyle olursa nasıl enerji toplayacağımı bilmiyorum
Hafta sonları sorma canım, biz Anadolu yakasındayız ama tüm akrabalarımız Avrupa yakasında. Genelde de biz gidiyoruz. Gidince de kapı kapı geziyoruz Bir eşimin annesi bir benim annem. İkimizin de ailesi, "aile apartmanı" en kötü hadi amcamlara in hadi bilmem kime gidelim.. :) Ye ye Allah aşkına sütün olsun muhabbetleri
AmaA hafta içi süperim. Kafam rahat...

Mrb canım, güzel beslenmişsin. Öğlen özellikle mi yemek yemedin ?

Ayy canım çık şükür vallaha yaa inşallah dahada iyi olacak Rabbim güzel günler çok mutlu günler nasip eder inşallah :)

Bebişe birşeyler örsene annesi:)
Aklımda ama daha erken gülüm biraz daha geçsin kısmet olursa baslarim
Noldu canım hayırdır ?
öyle bir kayınvalide varki artık katlanamaz hale geldim.onun yüzünden eşimlede aramız açıldı malesef

Aklımda ama daha erken gülüm biraz daha geçsin kısmet olursa baslarim

öyle bir kayınvalide varki artık katlanamaz hale geldim.onun yüzünden eşimlede aramız açıldı malesef

Gayet olgun bir yaştasın.. Kimsenin gazına oyunlarına gelme sakın. Annesi ile beraber mi yaşıyorsun ?

Gayet olgun bir yaştasın.. Kimsenin gazına oyunlarına gelme sakın. Annesi ile beraber mi yaşıyorsun ?
yok ayrıyız kadın 2 dolmuşluk yerden yuvamın huzurunu kaçırıyor.2 canlıyım hormon dengemden dolayı da sanırım katlanma sınırım kalmadı artıkeşimle iyice koptu ipler

Sabah sahanda 2 ymrmurta 2 dilim tbe tahin pekmez peynir zeytin domates salatalik
Oglen yesil elma
Aksam 4 kasik pilav 1 kase taze fasulye dunden kalan tavuk kirintilari soda
3.5 su
Leslie 2. 46 dkka baskada bisi yok bana yetior zaten :)
canim leeslie 2 46 dakikami???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…