Bende a grubuyum kırmızı etlr cok aram yok zaten beyaz eti daha c
severim oldum olası deniycem bu hafta
beraber yapalım canım madem.. kırmızı et yerine tavuk yaparız protein olmadan diyet olmazki.. birde bunu deneyelim
Kızlar şimdi benim durumum bana garip geliyo ama geçmişe doğru düşününce şöyle bir sonuca vardim: sigarayi bıraktığımda 62 kiloydum ben doğum kilolarimi vereli 1 sene falan olmuştu sonra 70e doğru çıktım ve panikle kilo vermeyw çalıştım ve her seferinde 68 civarında bıraktım geri aldım 5-6kez aynı şey oldu her seferinde daha arttı kilom.geçen sene şubatta 77 yi geçince durdum ve kilo vermeye başladım ama bu defa sağlıklı beslendim yürüyüş falan nisanda burda basladim 72.8 di galiba. Şimdi 6 aydır 68 in altına inemedim çünkü vücudum burdan donmeye alıştı. Işte benim sonucum bu ne dersiniz.
sabitlendiğin kilo canım işte benimde 57 sabitim di 5 yıldır o civarda geziyordum.. zor atlattım ama indim altına çok şükür.. gogocum sıfır kaçamakla denesek bu defa 1 lokma bile cıss ellemeden..
1 lokma bile yesek kan şekeri değerini oynatıyoruz sonuçta ben montignac diyetini hep mantıklı bulmuşumdur tam uygulayamasam da..