• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bende a grubuyum kırmızı etlr cok aram yok zaten beyaz eti daha c
severim oldum olası deniycem bu hafta

beraber yapalım canım madem.. kırmızı et yerine tavuk yaparız protein olmadan diyet olmazki.. birde bunu deneyelim :1:

Kızlar şimdi benim durumum bana garip geliyo ama geçmişe doğru düşününce şöyle bir sonuca vardim: sigarayi bıraktığımda 62 kiloydum ben doğum kilolarimi vereli 1 sene falan olmuştu sonra 70e doğru çıktım ve panikle kilo vermeyw çalıştım ve her seferinde 68 civarında bıraktım geri aldım 5-6kez aynı şey oldu her seferinde daha arttı kilom.geçen sene şubatta 77 yi geçince durdum ve kilo vermeye başladım ama bu defa sağlıklı beslendim yürüyüş falan nisanda burda basladim 72.8 di galiba. Şimdi 6 aydır 68 in altına inemedim çünkü vücudum burdan donmeye alıştı. Işte benim sonucum bu ne dersiniz.

sabitlendiğin kilo canım işte benimde 57 sabitim di 5 yıldır o civarda geziyordum.. zor atlattım ama indim altına çok şükür.. gogocum sıfır kaçamakla denesek bu defa 1 lokma bile cıss ellemeden..
1 lokma bile yesek kan şekeri değerini oynatıyoruz sonuçta ben montignac diyetini hep mantıklı bulmuşumdur tam uygulayamasam da..

kociş daha gitmedi canım 15inde gidecek, annem geliyor şimdilik ücretsiz izin almaktan vazgectim işe devam ediyorum.. bende gruptan izindeyim sözde de ayrılamıyorum burdan :1: kırmızı et akşamları yediğimde yağsız da olsa ağırlık yapıyordu bende birde geçen sene isveç yapmıştım 2 haftada 2 kilo bile olmamıştı verdiğim kilo o sebeble doğru olabileceğini düşünüyorum... ha birde peynir çeşitleri bende kesinlikle olumsuz etki yapıyor orda yenilebilir demiş, 2 hafta ağzıma peynir sürmedim kilo vermem hızlandı bakalım işte bi liste olustucam kendimce balığı burda bulursam yuklenirim artık..

annenin gelmesine sevindim canım.seni rahatlatır.belki bende de etki ediyordur ben de dikkat edeyim bakim neler kilo vermemi etkiliyor

Selam canım az kalmış, Allah yardimcın olsun. Gecenlerde tvde doktor proteini öğlen yiyin, akşam yakmaniz zor olur demisti. Ben mümkün mertebe öyle yapmaya gayret ediyorum.

canımm benim listemde de hep öyledir.. öğle protein akşam sebze... öğle bişey yoksa ki genelde olmuyor 2 yumurtadan omlet yaparım yağsız:1:
az kaldı gidecek kociş te evde sıkıldı iyice dışarı çıkıyor arada bende burda moral buluyorum biraz..

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)
ddanes, ellanazz+, tutaste85, topraks, sadness1012, gogo2405

vay vay uzun süredir bu kadar kalabalık olmuyordu burası :nazar::nazar:

canımm benim listemde de hep öyledir.. öğle protein akşam sebze... öğle bişey yoksa ki genelde olmuyor 2 yumurtadan omlet yaparım yağsız:1:
az kaldı gidecek kociş te evde sıkıldı iyice dışarı çıkıyor arada bende burda moral buluyorum biraz..
Doğru yapıyorsun demekki canım, bende et yedigimde midemde sislik oluyor.
Eşinde haklı zor geliyordur bırakıp gitmek, kafa dagitiyordur mümkün mertebe canım naapsin cok zor valla.

Ha haaaa ağzımdan aldın aynısını yazacaktım şimdi:52:
ben hızlı davranmışım:)

ben napsam ya.gerçi benim düzenin bozulmasının bir sebebi de kız kayınvalidem de oluyor ben çıkışta ona gidiyorum .öğlen yemeğini orda yiyorum.sonra eve geçiyorum.yemek yapmaya az bir vakit kalıyor en kısa zamanda ne yapılırsa onu yapıyorum.kendime özel bir şeyler yapamıyorum.çok sıkıldım bu düzenden aslında.hiç kafama göre bişe yapamıoyrum.ama yapacak bişe yok.okullar kapanana kadar böyle gidecek gibi.olmazsa haftaya ton balıklarını kvalideme götüreyim de.öğlen ben bunları yiyeceğim diyeyim.kadın da ben aç geliyorum diye döktürüyor.

Dedin vee ben çıkıyorum canım ya, kuzuyu kontrole goturucem yikıcak yine ortaligi ya, hic sevmiyor.
Gelirim yine. Öptüm hepinizi.

Canim ampuller 5li paketlerde eczanede oluyor, cam terebentinde oluyor eczanelerde canim ama bulamazsan aktardan alirsin.
Birde sırınga bulundurun bence cam kırığı girmesin sampuana
Eczanede oluyo aktarda varsa dediydim. Enjektorsuz ampulu bosaltmak zor zaten yaa.
Kızlar günaydın, nasılsınız? Bir çok yazıyı tek tek alıntıladım gönderemeden hoop nette sorun çıktı haliyle kapattım.:20: Dünkü menümü yazayım sonra kahvaltımı yapayım büronun yoğunluğuda azalır gelirim o zaman.

08.05.2014 (perş.)

Sabah: 1 domates, 1/2 salatalık, ufacık peynir, 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim kepekli ekmek, çay

1 çay

Öğle: Ton balıklı, göbek marullu salata + 2 dilim k. ekmek

1 paket çubuk kraker
Yeşil çay

Akşam: 4 kaşık kabak yemeği, 5 kaşık makarna, bol salata

azıcık elma, çilek

2 lt su

Leslie 3 mile fast (geçenkinden çok daha hızlıydı yetişemedim hatunlara, 2 mil kadar yapabildim.)
Beğendim ben menünü
çok seven eşler birbirine benzermiş bir zman sonra:)siz de çok seviyorsunuz sanırım birbirinizi.
Evet doğru canım çok seviyoruz:16:
Ha haaaa ağzımdan aldın aynısını yazacaktım şimdi:52:
Hehe sen biliyon zaten kuzum
beraber yapalım canım madem.. kırmızı et yerine tavuk yaparız protein olmadan diyet olmazki.. birde bunu deneyelim :1:

sabitlendiğin kilo canım işte benimde 57 sabitim di 5 yıldır o civarda geziyordum.. zor atlattım ama indim altına çok şükür.. gogocum sıfır kaçamakla denesek bu defa 1 lokma bile cıss ellemeden..
1 lokma bile yesek kan şekeri değerini oynatıyoruz sonuçta ben montignac diyetini hep mantıklı bulmuşumdur tam uygulayamasam da..

Yapalım canım ben peyniri çok seviyorum ama bu hafta yemesemmi acaba :44:

Selam canım az kalmış, Allah yardimcın olsun. Gecenlerde tvde doktor proteini öğlen yiyin, akşam yakmaniz zor olur demisti. Ben mümkün mertebe öyle yapmaya gayret ediyorum.
Ben bunlara hiç dikkat etmiyorum yaaaa :((( bir de bunun hesabını tutamıycam Vallahi napıyım kafa bi dünya zaten:14:

sıfır kaçamakla hayat tuzsuz ve bayat:52::52::52:

Maşallah nazar değmesin :nazar:

ben hızlı davranmışım:)

ben napsam ya.gerçi benim düzenin bozulmasının bir sebebi de kız kayınvalidem de oluyor ben çıkışta ona gidiyorum .öğlen yemeğini orda yiyorum.sonra eve geçiyorum.yemek yapmaya az bir vakit kalıyor en kısa zamanda ne yapılırsa onu yapıyorum.kendime özel bir şeyler yapamıyorum.çok sıkıldım bu düzenden aslında.hiç kafama göre bişe yapamıoyrum.ama yapacak bişe yok.okullar kapanana kadar böyle gidecek gibi.olmazsa haftaya ton balıklarını kvalideme götüreyim de.öğlen ben bunları yiyeceğim diyeyim.kadın da ben aç geliyorum diye döktürüyor.

çocuklar ayrı yerde olunca çok zor ben de iş çıkışı çocukları al getir götür yemek düzeni tutturamıyordum, şimdilerde daha iyi ama akşam ben mi yemek yiyorum çocuklar mı beni yiyo anlamıyorum :))

Kiloda etkilimi bilmem kitabını okudum ben kan grubuna göre beslenme diye benim zeytine alerjim var patatesi fazla tuketince rahatsız olurum et çok ağırlık yapiyo.limon barsaklarimi rahatlatiyo kahveyi seviyorum uykumu falan kacirmaz mesela kahve. Meyveyi çok severim gençken meyveyi çok tuketirdim mesela

Sac için eylulun bi karisimi vardı yazar gelince. Menün super olmuş.
aynen ben bu yediklerin canım ya... kahve kısmı da dahil :1: ama meyveyi bu ara bıraktım ben

ne güzel kendini biliyorsun.ben de sadece sarımsaklı yoğurt tansiyonumu düşürür uykumu getirir dyebilirim.ya çok etkilenmiyorum besinlerden ya da kendimi hiç bi,lmiyorum:)
o genelde herkeste aynı etkiyi yapar benide uyutur canım.. cacıkta uyutur beni gün içinde içmem o yüzden

annenin gelmesine sevindim canım.seni rahatlatır.belki bende de etki ediyordur ben de dikkat edeyim bakim neler kilo vermemi etkiliyor
bu ara kendimi takip ediyorum işte ne yapayım kilo vermeden çok midemi nelerin rahatsız ettiğini ağırlık yaptğını bulmaya çalışıyorum kendimce..
Doğru yapıyorsun demekki canım, bende et yedigimde midemde sislik oluyor.
Eşinde haklı zor geliyordur bırakıp gitmek, kafa dagitiyordur mümkün mertebe canım naapsin cok zor valla.

eşimde beraber vakit geçirelim diye izin aldı da bizim bünyeler bu kadar görüşmeye alışık değil :52: 8 sene sonra yeniden tanışıyoruz sanki :1: yani gittiği yer dağ başı olunca ben gönderiyorum git dolaş arkadaşlarınla görüş diye bir yandan da... ama kabullendik artık canım ya o ilk sıkıntı hali kalmadı çok şükür üzerimizde.. akşam nasıl geçti ellenazım sormadım da gitti hemen aklımdan ..

Ben bunlara hiç dikkat etmiyorum yaaaa :((( bir de bunun hesabını tutamıycam Vallahi napıyım kafa bi dünya zaten:14:

sıfır kaçamakla hayat tuzsuz ve bayat:52::52::52:

Maşallah nazar değmesin :nazar:

çocuklar ayrı yerde olunca çok zor ben de iş çıkışı çocukları al getir götür yemek düzeni tutturamıyordum, şimdilerde daha iyi ama akşam ben mi yemek yiyorum çocuklar mı beni yiyo anlamıyorum :))

seninkiler kaç yaşında canım.benimki 15 aylık.

kızlar muhabbet tatlı da bende kaçayım kızı okuldan almadan biraz temizlik yapayım... meto çayımı da yapıyorum bugün :43:

Güzel olmuş canım, makarna olmasaymis olurmus ama spor yapmışsın iyi olmus.

tebrikler arkadaşım gayet başarılı bir menü olmuş :46::46:

güzel olmuş menün canım.

Beğendim ben menünü

Sağolun kızlar makarna az olaydı iyiydi ama doymak bilmedim dün.

Acik renk gercekten soluk hasta ve yaşlı gosteriyor ama aliskanlok iste benimki canim. Benim sacim hic ensemi gecmezdi kaynak kullandim uzun süre düşün yani. Simdi sevindim cok uzayinca. Dene canim beslensin, kolay bir bakim bu ugrastirmiyor insani enazindan. Uzarsa begenmezsen kestirirsin.

Bende açık renkleri seviyorum aksine siyah beni yaşlı ve sert gösteriyor ama açık renklerde gitmiyor kaşlarım siyahh :52:

Günaydın canlarım.herkese güzel günler dilerim.akşam çok kötü sinir olmuştum diye kafam çatlıyodu.görümcem gelmiş iki çocukla üstüne de kuzenlerini çağırmış,o da biri bekar 1i de 2çocukla gelmiş,üstelik gece de burda yatıya kaldılar.çok sinirliydi .başım da ağrıyor du . onlarla oturmadın.yatdım uyudun.ya benim eşimin ailesiyle ne çok sorunum varmış:sly::sly::sly:habire şikayetleniyorum.:p:p:p neyse ya.kalkıp ta kahvaltı falan hazırlamam lazım.hadi fıstıklar siz de kalkın gelin. Ya duramıycam size güzel bir fotograf yolluyorum.Bakünün güzelliyinden ve kendimmmm...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tatlım maşallah size, sende gözlük var yüzünü tam göremedim ama kızın sana çook benziyor. ikinizde çok güzelsiniz. :54:

günaydın canllarım.uzun bir ayrılıktan sonra çok şükür kavuştuk.internetim yapılmış çok mutluyum.neler yaptınız ben gelmeyeli bakim.yeni iki arkadaş vardı sanırım.neyse tanışırız ilerleyen vakitte.kilo bildirimimi yapayım.

geçen hafta:57.4

bu hafta:57.4

fark:0

eee sizden uzak olunca menüler de haliyle bozuldu.kilo almamış olmama seviniyorum sadece.inşallah bundan sonra güzel bir hafta olacak.hedefe az kaldıkça iyice zor oluyor yaaaa.ama ben bir gelsem 55e yeni hedef belirleyeceğim kandime.aslında kendime belirlediğim zaman bu aydı yani bu ay hedefe ulaşmam gerekiyordu.biraz hızlandırmam gerek bu işi.

Canım hoşgeldin, korumuşsun kilonu ve şuan aynı kilodayız :1: boyun kaç senin?

Acik renk gercekten soluk hasta ve yaşlı gosteriyor ama aliskanlok iste benimki canim. Benim sacim hic ensemi gecmezdi kaynak kullandim uzun süre düşün yani. Simdi sevindim cok uzayinca. Dene canim beslensin, kolay bir bakim bu ugrastirmiyor insani enazindan. Uzarsa begenmezsen kestirirsin.

belki kilo da farkettirmiştir ama ben hem zayıflayıp hem saçı kestirip koyulaştırınca daha genç göründüm, ya da kendimi avutuyorum ha haaaa:52::52:
bir de sarı olunca daha yumuşak bir hava oluyor ben şimdi asi takılıyorum o yüzden koyu daha hoşuma gidiyor:ssz:
bu hafta sonu boyatıcam resim koyarım

Back
X