- 20 Nisan 2013
- 11.493
- 20.292
- 398
Teşekkür ederim, inşallah haftaya takım olarak dereceye gireriz canım.
İnşallah canım dereceye gireriz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşalllllllah gelicek hafta dereceye gireriz biz de.uzun zanan oldu ya...Yok değil canım dikensi bi bitki resmini ekliyim ben.
bu arada takım olarak 6.olmusuz amaaa eylül bireyselde 3. Olmuş tebrikler canım.
Evet tatlım ya.dün denk gelemedik bir türlü...seni de tebrik ederim hayatım.hep derecede kal emi...Konusamadik bugün damlam. Hayırlı islere vesile olmussunuz ne güzel. Menunude beğendim canım. Iyi geceler.
Hmmmm.ben yıllardır bulamadım biberiye azerice de ne.yine de benzetemedim..Aynurcum biberiye bu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İyi akşamlar kızlar yogun bir gündü arada baktım ama yazmaya fırsat bulamadım. Benim kuzu telefonu elimde görünce saldırıyor.
Günaydın canım, inşallah hepbirlikte derecede oluruz.Inşalllllllah gelicek hafta dereceye gireriz biz de.uzun zanan oldu ya...
Evet tatlım ya.dün denk gelemedik bir türlü...seni de tebrik ederim hayatım.hep derecede kal emi...
Hmmmm.ben yıllardır bulamadım biberiye azerice de ne.yine de benzetemedim..
Merhaba tatım.sen imkan buldukca gel.menülerini paylaş...
Sende bendensin desene. Benimde bugün kuafore gidip ordanda doğumgününe gitmem gerek. Aksamı bulur gelmem benimde, cikmadan ugrayabilirsem ugrayacagim.Günaydın canlarım...bu gün benim işlerim çooook.hem temizlik yapıcam,hem bakım yapıcam.hemi de kocamın Rusyadan halası gelicek.bize geliceyi malum olursa hazırlık falan yapmam gerek. Ve daha bir kaç gün kalıcak bizde.size söylemeyi unuttum gelicek perşembe kaynanam 1haftalığına Gürcistana köyüne gidiyor.mutluluktan acaba neler yapsak diye düsünüyorum...:sly::sly::sly:
Günaydın canlarım...bu gün benim işlerim çooook.hem temizlik yapıcam,hem bakım yapıcam.hemi de kocamın Rusyadan halası gelicek.bize geliceyi malum olursa hazırlık falan yapmam gerek. Ve daha bir kaç gün kalıcak bizde.size söylemeyi unuttum gelicek perşembe kaynanam 1haftalığına Gürcistana köyüne gidiyor.mutluluktan acaba neler yapsak diye düsünüyorum...:sly::sly::sly:
Ooo kaynana gidiyormuş bir hafta da olsa rahatsin tadını çıkar :)
Evet kızlar ya.çok mutluyum...ayrıca "kaynanatör"e de bayıldımmmm...Sende bendensin desene. Benimde bugün kuafore gidip ordanda doğumgününe gitmem gerek. Aksamı bulur gelmem benimde, cikmadan ugrayabilirsem ugrayacagim.
Ohh kaynanatör gidiyormuş, hiçbişey yapamazsan evinin tadını cikar canim.
Kolay gelsin tabi birde sana.
Öpüyorum.
Günaydın güzeller,
Hepinize iyi haftasonları.
Günaydın fıstıklar. ..Günaydın güzel kacamaksiz bir gün geçirmeniz dileğiyle. ..
Günaydın canım, inşallah hepbirlikte derecede oluruz.
Canım sen biber yağı suruyorsun ya, muhtemelen o biberiye yağı. Burda baharat olarak kullaniliyor genelde.
Evet canlarım.bugün hayırlı bir iş için yoktum burada.kocamla ben universitede aynı sınıfdaydık(türkçede nasıl denir bilemedim).ordan da bir arkadaşımız vardı.şimdi de ailecek görüşürüz. 25inde nişanı olacak.mustakbel nışanlısı,arkadaşımız,ben ve kocam yüzük almaya gittik.aldık çok şükür.sonrasında gezmeye gittik,sonrasında yemeye oturduq,burada şaurma diye bir fastfood var dönere benziyor ama içi bol soslu,hepsi ondan yedi.ben de peynirli lahmacun yedim.geçenlerde karatay lahmacun yiyebileceyimizi söyledi,hatta 2si yiye bilirmişiz.ben 1ni yedim,üzerine bol limon ve maydanoz koydum,yanına da 1bardak ayran. Neyse ki 6dan önce yemiş oldum.sonra 1top diyet dondurma yedim,çayda baklava falan vardı ama ben yemedim.sadece 5tane kuru üzümle çay içtim.veee bolca gezdim.ayaklarlma kara sular indi valla.şimdi yatağımdayın.kociş kanepe de uykuya daldı,kaynanamla tel.seyr etmektense yatağımda dinlenmeyi,sizinle yazışmayı tercih ettim.günü de kapattım.raporumu da vereyim.
Sabah 2dilim ekmek,üzerine kaysılı lor peyniri,çay
Öyle 1yumurtadan pul bib.li omlet,salatalık,1dilim ekmek,3kaşık pul bib.li yoğurt
Akşam (5 falan dı) 1lahmacun,bol maydanoz ve limonlu,1bardak ayran
Ara diyet dondurma,5kara üzüm çay
1litre su,yürüyüş saatini bilmiyorum tam...
Bugünü de yazayım
sabah kepekli ekmek kaşarlı tost
ara muz
öğlen yoğurtlu semizotu pirinç siz ,salata 1 kaşık kuru fasulye 2 dilim ekmek
ara elma
ara elma
akşam 4 kaşık kabak kavurma bi parça tavuk ızgara salata
ara 3 yenidünya
su 2 oldu daha içiyorum
spor 40 dk yürüyüş
Günaydın fıstıklar
09.05.14 (cuma)
Sabah: 1/2 domates, 1 kk peynir, 1,5 dilim kepekli ekmek, çay
Öğle: 4 kaşık taze fasulye, 3 kaşık makarna, 1,5 dilim k. ekmek
Sütlü nescafe
1 dilim haşhaşlı çörek
Akşam: 1 kase mercimek, 3 kaşık taze fasulye, 2 kaşık yoğurt, 2 dilim t.b. ekmek
2 lt yakın su.
eve gidince hiç oturamadım. bulaşık yıkadım toz aldım, sonra Leslie 3 mile fast yaptım. ve bu sefer sonuna kadar hemde![]()
Günaydın fıstıklar
09.05.14 (cuma)
Sütlü nescafe
1 dilim haşhaşlı çörek
Akşam: 1 kase mercimek, 3 kaşık taze fasulye, 2 kaşık yoğurt, 2 dilim t.b. ekmek
2 lt yakın su.
eve gidince hiç oturamadım. bulaşık yıkadım toz aldım, sonra Leslie 3 mile fast yaptım. ve bu sefer sonuna kadar hemde![]()
Alıp gondereyim sana canım nolcak.Inşalllllllah gelicek hafta dereceye gireriz biz de.uzun zanan oldu ya...
Evet tatlım ya.dün denk gelemedik bir türlü...seni de tebrik ederim hayatım.hep derecede kal emi...
Hmmmm.ben yıllardır bulamadım biberiye azerice de ne.yine de benzetemedim..
Merhaba tatım.sen imkan buldukca gel.menülerini paylaş...
Ooo gözün aydın canım inşallah güzel geçer haftan.Günaydın canlarım...bu gün benim işlerim çooook.hem temizlik yapıcam,hem bakım yapıcam.hemi de kocamın Rusyadan halası gelicek.bize geliceyi malum olursa hazırlık falan yapmam gerek. Ve daha bir kaç gün kalıcak bizde.size söylemeyi unuttum gelicek perşembe kaynanam 1haftalığına Gürcistana köyüne gidiyor.mutluluktan acaba neler yapsak diye düsünüyorum...:sly::sly::sly:
Güzel olmuş canım menünGünaydın fıstıklar
09.05.14 (cuma)
Sütlü nescafe
1 dilim haşhaşlı çörek
2 lt yakın su.
Inşallah hedefine ulasirsin canım mBen blue bu hafta 800 gr vermeyi hedeflemiştim ama 500 gr verebildim, en büyük sebep grip nedeniyle spor yapamamam oldu, sporun ne kadar önemli olduğunu gördüm.. önümüzdeki hafta 1 kilo vererek açığı kapatmayı hedefliyorum.. Selamlar sevgiler..
Bugün sen burdamısın tatlım?genelde cumartesiler yalnız olurum topikde.sahi gogo nerde?gelmedi sabahdan..
Alıp gondereyim sana canım nolcak.
Ooo gözün aydın canım inşallah güzel geçer haftan.
Güzel olmuş canım menün
Inşallah hedefine ulasirsin canım m
Geldim canım. Sabah gec kalktik kahvaltı faslı kızı yüzmeye getirdik anca gelebildim.
Çok sağ ol tatlım benim.yok ararsam bulurum eczaneden falan.eyer o kadar çok etkisi varsa bulayım buradan.iyiki geldin kuşum...
Biberiye faydalı canım sağlık içinde iyi bi cay ben balık et tavuk katıyorum hep pişirirken.
Eczanede yoktur canım aktarda satılıyorÇok sağ ol tatlım benim.yok ararsam bulurum eczaneden falan.eyer o kadar çok etkisi varsa bulayım buradan.iyiki geldin kuşum...
Reyhanda ette çok güzel olurBen öyle yemeklerde kekik kullanırım enfes oluyor. ..